Yesterday at 00:411 day 4 hours ago, JPM said:Ne pratim NBA da budem iskren, odnosno gledam tek ponekad.Ali evo meni, trudicu se da budem neutralan, uopste nije jasno zasto se uopste vodi polemika o mvp nagradi.Jokic je razguzio ovog Kanadjanina. Prosto nije nikakvo nadmetanje.A ja cak i ne volim Jokica zbog reklamiranja kladionice.ne pratis, ali znas da su nasega jokaru jako pokrali?istina je zapravo da su obojica legitimni kanidati, objasnio je johan zasto, a i zasto ce izvesno sai uzeti ove godine
23 hours ago23 hr 21 minutes ago, goofs said:Simons glasao za konjušara, ali nam Zek Lov zaboo nož u leđa, kakav čovek 🇧🇬
22 hours ago22 hr 10 minutes ago, uini said:love je drevni ljakseZasto to mislis? Covek je jedan od kvalitetnijih analiticara. Edited 22 hours ago22 hr by 1n54jd3r
22 hours ago22 hr 1 hour ago, goofs said:Simons glasao za konjušara, ali nam Zek Lov zaboo nož u leđa, kakav čovek 🇧🇬hrvatski zet nije imao glas ove godine..
22 hours ago22 hr Uzeće Debeli bar 1 neizvesnost ubuduće na osnovu ove dve izgubljene mrtve trke sa Šajom i Šabanom.
22 hours ago22 hr Gee pljucnuo Lova za loženje na Zupca. Kaže da ga ugasio posle 15 minuta. Nemam pojma ko je u pravu, nisam gledao mnogo Kliperse ove godine, ali zbog tih nekih nadobudnih izjava sam prestao da čitam ispodobruča.
21 hours ago21 hr Naravno da će debeli biti pokraden epski ako ne bude MVP posle verovatno najbolje sezone u istoriji lige.To što je ovakvu kanturinu od tima dovukao do 50 pobeda je skoro pa ravno čudu i nešto je što je samo on u stanju da uradi jer je bez njega na terenu Denver ubedljivo najgori tim lige.Šaiju svaka čast ali od svojih prosečnih 32 tipa 8 daje sa penala jer je počeo da sisa te faule u najgorem maniru Hardena i LeFlopa.Biće sramota za ligu ako Jokić ne bude MVP i za sve one koji će glasati drugačije, prosto, toliko je očigledno.Svi znamo da Jokara nema 3 titule, da nikakva dilema ne bi postojala. Edited 21 hours ago21 hr by Mil@n
21 hours ago21 hr Ali nije bas fer ni kaznjavati SGA jer Debeli ima idiotskog GMa ili koga vec koji nije u stanju da mu obezbefi pristojan tim
21 hours ago21 hr Nadam se da Jokara uzima zbog onog divnog deteta koje je pisalo pismo predsedniku Vučiću
21 hours ago21 hr 4 minutes ago, Lezilebovich said:Ali nije bas fer ni kaznjavati SGA jer Debeli ima idiotskog GMa ili koga vec koji nije u stanju da mu obezbefi pristojan timNe mislim da je bilo kakvo kažnjavanje, prosto Jokić ima bolju sezonu. Ne treba ni Jokića kažnjavati jer je toliko dobar da nas je navikao na abnormalne stvari.Čovek je top 5 u poenima, asistencijama (kao centar) u skokovima, u ukradenim loptama (kao centar) i pazi sada ovo u procentu za 3 poena. Kao centar.Veliko je pitanje da li ćemo ikad više imati ovakvu sezonu jednog igrača. To bukvalno nema ni na igrici.
21 hours ago21 hr Ne znam koje si ti igrice igrao, ali kod mene je to bila redovna pojava na NBA Live.
21 hours ago21 hr 1 hour ago, 1n54jd3r said:Zasto to mislis? Covek je jedan od kvalitetnijih analiticara.korektan je sa znanjem, nista vise od toga ali zato voli da fura agende. mislim, sve okej, bahato sam se upisao ali definitivno ne delim odusevljenje vecine. rdcimo, onaj simonsov robin, rajan rusilo mi je solidno vise insajtful od lowea a nema neku ludu reputaciju
20 hours ago20 hr Dakle, da remiziramo™ opet:Jokic ne moze sam ali kad je onomad osvojio sa manje vise istom ekipom amatera nemaca pojma tad je ipak mogao sam jer je tako bio u mogucnosti, mada je ove sezone jos bolji ali ostatak ekipe je mnogo gori iako su te sampionske sezone takodje bili losi ali ih je Jokara sam odveo do titule, iako je bio manje dobar nego ove sezone.