Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

Džemo posle prstena taman može umesto Porfirija.

• Replies 8.1k
  • Views 436.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

vaistinu.

13 hours ago, reg said:

Izašao podkast gde Zek Lou i Simons analiziraju plejof parove (odavde počinje deo o Denveru).

Zanimljivo da je Simons okrenuo narativ i sad bi glasao za debelog za MVPja. Mesecima unazad je bio izričit da je za njega SGA MVP.

15 minutes ago, goofs said:

Zanimljivo da je Simons okrenuo narativ i sad bi glasao za debelog za MVPja. Mesecima unazad je bio izričit da je za njega SGA MVP.

Zov kladionice.

Meka moć Uncle Mileta.

8 hours ago, spaceploitator said:

Sve se slažem sa Simonsom ovde, Klipersi imaju povoljan mecap. Big Zu je istorijski jedan od najboljih 1-1 cuvara na debelom (doduse to je bilo pre nego sto je Jokic ovako sutirao trojke, zbog cega ce njegov sut za tri biti jedan od x faktora), imaju nekolicinu igraca za branjenje Mareja koji ne deluje da je u top formi, a s druge strane koga ce da cuvaju MPJ i Marej? Pauel ce ih napuniti. Doduse AG ce imati prednost nad kim god da ga cuva i mogao bi da ih isterorise unutra i donese prevagu u skoku sto je jos jedan x faktor protiv najbolje defanzivno skakacke ekipe u ligi. Vece sanse imaju Klipersi al bice dobrih tekmi svakako, za nas bolje da prodje Bogdan pa skroz do velikog finala, a Debeli nek lepo odmoran doceka EP i dacebog redizajnirane Nagetse na jesen.

Šta misliš o teoriji Zeka Loua da se Jokić čuvao protiv Klipersa i da nije hteo da igra u reketu koliko je mogao?

Izašao je all city podkast Leglera i Maresa gde se Legler tako istovario na Nagetsima da Simons deluje kao optimista. Ja isto nemam očekivanja od serije, ali Legler misli da čak i dobre partije Mareja ne mogu da utiču na seriju i da Klipersi dobijaju.

Poslednji put su svi bili tako sigurni u bablu.

2 hours ago, reg said:

Šta misliš o teoriji Zeka Loua da se Jokić čuvao protiv Klipersa i da nije hteo da igra u reketu koliko je mogao?

Izašao je all city podkast Leglera i Maresa gde se Legler tako istovario na Nagetsima da Simons deluje kao optimista. Ja isto nemam očekivanja od serije, ali Legler misli da čak i dobre partije Mareja ne mogu da utiču na seriju i da Klipersi dobijaju.

neam pojma, da sam Jokic i da me ovako idu trojke i isao bih manje dole. em je Zu odlican post defender, em se manje umaras, em sklanjas Zubca sa def skoka i otvaras prostor za katove i skokove u napadu. To je vrv najbolje sto mogu da urade kad vec imaju visinsku prednost na krilima

Kad god je Jokic ulazio sa takvim gameplan u bitne tekme, nije se dobro odigralo. Morace dobrano da diversifikuje napad, da napravi pritisak u reketu, da pokrene Jamala u pnr jer ovaj u izolaciji ima da bude ugusen bukvalno. A trojke naravno kad se ukaze prilika, ali ne kao strateski prvi izbor.

ma naravno nece samo da sutira trojke, ali bih u konkretnom mecapu protiv zubca i klipersa povecao udeo trojki spram post-upova u odnosu na neki sezonski prosek

Orlando i Atlanta (za sada) negledljivi. Nakon dominacije Klivlenda i Bostona ovaj plej-in na Istoku deluje besmisleno.

3 minutes ago, reg said:

Orlando i Atlanta (za sada) negledljivi. Nakon dominacije Klivlenda i Bostona ovaj plej-in na Istoku deluje besmisleno.

Iskočiće iz tmine Hali-Gali barton.

svasta fantom

orlando lepo podigao nivo u odbrani

ok, protivnik je atlanta, ali boze moj

bez kalkulacija, junacki na boston

ogromna vecina ocekuje lagano ciscenje od strane bostona, ja verujem da orlando u najmanju ruku moze u pristojnoj meri da parira i uzme neku pobedu

veliki hendikep u kompoziciji njihove ekipe je povreda sagsa, ali bi "mali" blek mogao pokazati da su sa pravom verovali u njega

pipen vs payton huh

lepo otvorio memfis, ali evo odma se vracaju stef i ekipa

deluje da ce bas tesko kontrolisati skok protiv zeka