Thursday at 04:301 day Kingsi su težak krš, samo im fali Bili Donovan da kompletira osovinu osrednjosti Bulsa. Dalas je daleko ozbiljnija ekipa koja je sticajem okolnosti završila na desetom mestu.https://x.com/OhhMar24/status/1912710675689853260
Thursday at 04:521 day Udarila me temperatura, zamišljam postove Glija u situaciji u kojoj Denver preko Klipersa sa povređenim Kavaijem, Dalasa i Minesote dolazi do finala gde ih čeka...Majami.
Thursday at 07:241 day Zamisli tek heleove postove ako na tom putu Jović bude imao više od 9 poena po utakmici. Edited Thursday at 07:251 day by Amos
Thursday at 10:261 day Kingsi otpustili GMa, spekuliše se o Kalvinu Butu kao nasledniku, a tiho priča i o mogućem povratku Vlada Divcarofl RiP Sakramento Kings
Thursday at 10:591 day Teško But može biti gori od ovoga što su oni radili poslednjih godina. Edited Thursday at 10:591 day by Amos
Thursday at 14:501 day On 16. 4. 2025. at 13:33, Djuro said:Steph, pre poslednje trojke, 2 puta tapne loptu u 9 koraka - i sve legalno.?
Thursday at 17:021 day kingsi su valjda najneuspesnija fransiza poslednjih nekoliko decenijacudno da uopste opstaje klub tamo
Thursday at 17:421 day 12 hours ago, reg said:Udarila me temperatura, zamišljam postove Glija u situaciji u kojoj Denver preko Klipersa sa povređenim Kavaijem, Dalasa i Minesote dolazi do finala gde ih čeka...Majami.To se omakne jednom u 100+ godina, Nagetsi su kao Lester u NBA ligi a Jokic je taman Dzejmi Vardi. Ispucali svoju srecu, sad opet suvi prosek.
Thursday at 17:451 day 32 minutes ago, Amos said:Ne mogu biti gori od Pelicansa, niko ne zna zasto oni postoje.washington je najgori
Thursday at 20:291 day Ne pratim NBA da budem iskren, odnosno gledam tek ponekad. Ali evo meni, trudicu se da budem neutralan, uopste nije jasno zasto se uopste vodi polemika o mvp nagradi.Jokic je razguzio ovog Kanadjanina. Prosto nije nikakvo nadmetanje.A ja cak i ne volim Jokica zbog reklamiranja kladionice.
Thursday at 20:461 day Па није га баш разгузио, Канађанин је најбољи играч најбољег тима у лиги, који је између осталог имао 18 победа више од Денвера. Такође је и најбољи стрелац лиге (може се рећи убедљиво). Дефанзивно је такође изнад Јокића без икакве сумње. Да не залазимо превише у те напредне статистике (које вазда фаворизују Јокића) али од ових обичних рецимо има убедљиво најбољи +/- у лиги.Не може се рећи да је незаслужено мвп иако је јасно да улогу свакако игра и чињеница да Јокић већ има три награде и да је мало досадио назовимо то тако и да неће тако лако добити и четврту (посебно не са четвртог места на табели).
Thursday at 21:361 day Kažu da je Dame clearovan za full trening, trebaće mu vremena da se vrati u formu, ali možda zaigra u prvoj rundi.Navodno su doktori iznenađeni napretkom, nikad videli ovako brzu reakciju na tretman. Valjda znaju šta rade.