Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Kingsi su težak krš, samo im fali Bili Donovan da kompletira osovinu osrednjosti Bulsa. Dalas je daleko ozbiljnija ekipa koja je sticajem okolnosti završila na desetom mestu.

https://x.com/OhhMar24/status/1912710675689853260

Udarila me temperatura, zamišljam postove Glija u situaciji u kojoj Denver preko Klipersa sa povređenim Kavaijem, Dalasa i Minesote dolazi do finala gde ih čeka...Majami.

Zamisli tek heleove postove ako na tom putu Jović bude imao više od 9 poena po utakmici.

Edited by Amos

Kingsi otpustili GMa, spekuliše se o Kalvinu Butu kao nasledniku, a tiho priča i o mogućem povratku Vlada Divca

rofl RiP Sakramento Kings

Teško But može biti gori od ovoga što su oni radili poslednjih godina.

Edited by Amos

On 16. 4. 2025. at 13:33, Djuro said:

Steph, pre poslednje trojke, 2 puta tapne loptu u 9 koraka - i sve legalno.

?

kingsi su valjda najneuspesnija fransiza poslednjih nekoliko decenija

cudno da uopste opstaje klub tamo

Verovatno zbog onih tajnih društava.

Ne mogu biti gori od Pelicansa, niko ne zna zasto oni postoje.

12 hours ago, reg said:

Udarila me temperatura, zamišljam postove Glija u situaciji u kojoj Denver preko Klipersa sa povređenim Kavaijem, Dalasa i Minesote dolazi do finala gde ih čeka...Majami.

To se omakne jednom u 100+ godina, Nagetsi su kao Lester u NBA ligi a Jokic je taman Dzejmi Vardi. Ispucali svoju srecu, sad opet suvi prosek.

32 minutes ago, Amos said:

Ne mogu biti gori od Pelicansa, niko ne zna zasto oni postoje.

washington je najgori

Ne pratim NBA da budem iskren, odnosno gledam tek ponekad.

Ali evo meni, trudicu se da budem neutralan, uopste nije jasno zasto se uopste vodi polemika o mvp nagradi.

Jokic je razguzio ovog Kanadjanina. Prosto nije nikakvo nadmetanje.

A ja cak i ne volim Jokica zbog reklamiranja kladionice.

dočim ga forum voli zbog toga

Па није га баш разгузио, Канађанин је најбољи играч најбољег тима у лиги, који је између осталог имао 18 победа више од Денвера. Такође је и најбољи стрелац лиге (може се рећи убедљиво). Дефанзивно је такође изнад Јокића без икакве сумње. Да не залазимо превише у те напредне статистике (које вазда фаворизују Јокића) али од ових обичних рецимо има убедљиво најбољи +/- у лиги.

Не може се рећи да је незаслужено мвп иако је јасно да улогу свакако игра и чињеница да Јокић већ има три награде и да је мало досадио назовимо то тако и да неће тако лако добити и четврту (посебно не са четвртог места на табели).

Kažu da je Dame clearovan za full trening, trebaće mu vremena da se vrati u formu, ali možda zaigra u prvoj rundi.

Navodno su doktori iznenađeni napretkom, nikad videli ovako brzu reakciju na tretman. Valjda znaju šta rade.