Wednesday at 03:193 days +12 na poluvremenu, igra se u serijama, u nekom trenutku je bilo i +20deluje da memfis ovde nema sta da trazi, muce se u napadu, sa druge strane tu su stef i batler, ostali dovoljno agresivni, deluju sposobno podignuti nivo igre po potrebi
Wednesday at 03:553 days Vratio se Memfis, ali se izgleda Dža povredio (iskrenuo zglob prilikom doskoka).
Wednesday at 05:003 days Šteta, vratio se Dža, ali Memfis nije imao dovoljno opcija u napadu da kazni Voriorse, Džekson i Idi su mašili zicere pod košem, Bejn dao 30 poena ali niko da mu se pridruži.
Wednesday at 07:553 days Džo Dumars najavljen kao novi GM Pelikansa. Reddit se sprda jer je draftovao Darkeema i bio vice-GM kad su Kingsi draftovali Beglija.
Wednesday at 10:263 days Jalen Brunson on his confidence entering the playoffs:“What kind of confidence do I have? The most.”
Thursday at 00:222 days muceni bulsi za 14 minuta primili 47 poenajesu uzasni defanzivno cele sezone, ali ovo je bas katastrofalnoza sad deluje da majami lagano dobija ovo
Thursday at 00:462 days 71 poen majamija za +24 na poluvremenuhiro 23 poena, 8-8 iz igre, 4-4 slobodna bacanjanema ovde cikago sta da trazi, a ni atlanta, osim ako se nesto drasticno ne promeni
Thursday at 00:522 days 4 minutes ago, pbg12345 said:71 poen majamija za +24 na poluvremenuhiro 23 poena, 8-8 iz igre, 4-4 slobodna bacanjanema ovde cikago sta da trazi, a ni atlanta, osim ako se nesto drasticno ne promeniDankan Robinson je isto pogodio neke zeznute šuteve, jedan iz ugla preko Vučevića za +20. Meni za sada cela tekma deluje kao trenerska lekcija Biliju Donovanu.
Thursday at 00:562 days ma da, skolovanje klasicnoa i bolje, majami moze nesto pruziti, cikago i atlanta bi bili pocisceni sa pola gasa od klivlendaplus, uz malo srece mozda vidimo i jovica u PO
Thursday at 01:332 days Majami je do nekih 4 minuta pre kraja treće četvrtine imao samo 6 izgubljenih, da bi napravio 3 do kraja četvrtine. Čikago napravio seriju 6:0 i smanjio na -14. Ima nade za Čikago ako krenu da pogađaju za tri i nastave da igraju agresivniju odbranu. Hiro još jednom izgubio loptu, mislim njegova četvrta izgubljena.
Thursday at 03:152 days Rutinski završio Majami. Dalas uništava Kingse na poluvremenu. Lavin 8 poena za 22 minuta, -23.
Thursday at 04:232 days dalas rutinira kingse, dejvis ponistio sabonisaccc, sad mi krivo sto nisam imao vise vere u dalas, pogodih da ce majami da dobije cikago, pa mi delovalo mnogo da oba vecerasnja gosta i losije plasirane ekipe dobiju,a zapravo je prilicno ocekivan i razumljiv ovakav ishod