Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

+12 na poluvremenu, igra se u serijama, u nekom trenutku je bilo i +20

deluje da memfis ovde nema sta da trazi, muce se u napadu, sa druge strane tu su stef i batler, ostali dovoljno agresivni, deluju sposobno podignuti nivo igre po potrebi

Vratio se Memfis, ali se izgleda Dža povredio (iskrenuo zglob prilikom doskoka).sad

Kakva odbrana Currya na izvođaču auta!

Dobio je meč

Šteta, vratio se Dža, ali Memfis nije imao dovoljno opcija u napadu da kazni Voriorse, Džekson i Idi su mašili zicere pod košem, Bejn dao 30 poena ali niko da mu se pridruži.

Neverovatna glupost Memfisa na kraju.

Džo Dumars najavljen kao novi GM Pelikansa.

Reddit se sprda jer je draftovao Darkeema i bio vice-GM kad su Kingsi draftovali Beglija.

Jalen Brunson on his confidence entering the playoffs:

“What kind of confidence do I have? The most.”

Steph, pre poslednje trojke, 2 puta tapne loptu u 9 koraka - i sve legalno.

muceni bulsi za 14 minuta primili 47 poena

jesu uzasni defanzivno cele sezone, ali ovo je bas katastrofalno

za sad deluje da majami lagano dobija ovo

71 poen majamija za +24 na poluvremenu

hiro 23 poena, 8-8 iz igre, 4-4 slobodna bacanja

nema ovde cikago sta da trazi, a ni atlanta, osim ako se nesto drasticno ne promeni

4 minutes ago, pbg12345 said:

71 poen majamija za +24 na poluvremenu

hiro 23 poena, 8-8 iz igre, 4-4 slobodna bacanja

nema ovde cikago sta da trazi, a ni atlanta, osim ako se nesto drasticno ne promeni

Dankan Robinson je isto pogodio neke zeznute šuteve, jedan iz ugla preko Vučevića za +20. Meni za sada cela tekma deluje kao trenerska lekcija Biliju Donovanu.

ma da, skolovanje klasicno

a i bolje, majami moze nesto pruziti, cikago i atlanta bi bili pocisceni sa pola gasa od klivlenda

plus, uz malo srece mozda vidimo i jovica u PO

Majami je do nekih 4 minuta pre kraja treće četvrtine imao samo 6 izgubljenih, da bi napravio 3 do kraja četvrtine. Čikago napravio seriju 6:0 i smanjio na -14. Ima nade za Čikago ako krenu da pogađaju za tri i nastave da igraju agresivniju odbranu. Hiro još jednom izgubio loptu, mislim njegova četvrta izgubljena.

Rutinski završio Majami. Dalas uništava Kingse na poluvremenu. Lavin 8 poena za 22 minuta, -23.fantom

dalas rutinira kingse, dejvis ponistio sabonisa

ccc, sad mi krivo sto nisam imao vise vere u dalas, pogodih da ce majami da dobije cikago, pa mi delovalo mnogo da oba vecerasnja gosta i losije plasirane ekipe dobiju,a zapravo je prilicno ocekivan i razumljiv ovakav ishod