April 16Apr 16 +12 na poluvremenu, igra se u serijama, u nekom trenutku je bilo i +20deluje da memfis ovde nema sta da trazi, muce se u napadu, sa druge strane tu su stef i batler, ostali dovoljno agresivni, deluju sposobno podignuti nivo igre po potrebi
April 16Apr 16 Šteta, vratio se Dža, ali Memfis nije imao dovoljno opcija u napadu da kazni Voriorse, Džekson i Idi su mašili zicere pod košem, Bejn dao 30 poena ali niko da mu se pridruži.
April 16Apr 16 Džo Dumars najavljen kao novi GM Pelikansa. Reddit se sprda jer je draftovao Darkeema i bio vice-GM kad su Kingsi draftovali Beglija.
April 16Apr 16 Jalen Brunson on his confidence entering the playoffs:“What kind of confidence do I have? The most.”
April 17Apr 17 muceni bulsi za 14 minuta primili 47 poenajesu uzasni defanzivno cele sezone, ali ovo je bas katastrofalnoza sad deluje da majami lagano dobija ovo
April 17Apr 17 71 poen majamija za +24 na poluvremenuhiro 23 poena, 8-8 iz igre, 4-4 slobodna bacanjanema ovde cikago sta da trazi, a ni atlanta, osim ako se nesto drasticno ne promeni
April 17Apr 17 4 minutes ago, pbg12345 said:71 poen majamija za +24 na poluvremenuhiro 23 poena, 8-8 iz igre, 4-4 slobodna bacanjanema ovde cikago sta da trazi, a ni atlanta, osim ako se nesto drasticno ne promeniDankan Robinson je isto pogodio neke zeznute šuteve, jedan iz ugla preko Vučevića za +20. Meni za sada cela tekma deluje kao trenerska lekcija Biliju Donovanu.
April 17Apr 17 ma da, skolovanje klasicnoa i bolje, majami moze nesto pruziti, cikago i atlanta bi bili pocisceni sa pola gasa od klivlendaplus, uz malo srece mozda vidimo i jovica u PO
April 17Apr 17 Majami je do nekih 4 minuta pre kraja treće četvrtine imao samo 6 izgubljenih, da bi napravio 3 do kraja četvrtine. Čikago napravio seriju 6:0 i smanjio na -14. Ima nade za Čikago ako krenu da pogađaju za tri i nastave da igraju agresivniju odbranu. Hiro još jednom izgubio loptu, mislim njegova četvrta izgubljena.
April 17Apr 17 Rutinski završio Majami. Dalas uništava Kingse na poluvremenu. Lavin 8 poena za 22 minuta, -23.
April 17Apr 17 dalas rutinira kingse, dejvis ponistio sabonisaccc, sad mi krivo sto nisam imao vise vere u dalas, pogodih da ce majami da dobije cikago, pa mi delovalo mnogo da oba vecerasnja gosta i losije plasirane ekipe dobiju,a zapravo je prilicno ocekivan i razumljiv ovakav ishod