Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Džemo posle prstena taman može umesto Porfirija.

vaistinu.

13 hours ago, reg said:

Izašao podkast gde Zek Lou i Simons analiziraju plejof parove (odavde počinje deo o Denveru).

Zanimljivo da je Simons okrenuo narativ i sad bi glasao za debelog za MVPja. Mesecima unazad je bio izričit da je za njega SGA MVP.

15 minutes ago, goofs said:

Zanimljivo da je Simons okrenuo narativ i sad bi glasao za debelog za MVPja. Mesecima unazad je bio izričit da je za njega SGA MVP.

Zov kladionice.

Meka moć Uncle Mileta.

8 hours ago, spaceploitator said:

Sve se slažem sa Simonsom ovde, Klipersi imaju povoljan mecap. Big Zu je istorijski jedan od najboljih 1-1 cuvara na debelom (doduse to je bilo pre nego sto je Jokic ovako sutirao trojke, zbog cega ce njegov sut za tri biti jedan od x faktora), imaju nekolicinu igraca za branjenje Mareja koji ne deluje da je u top formi, a s druge strane koga ce da cuvaju MPJ i Marej? Pauel ce ih napuniti. Doduse AG ce imati prednost nad kim god da ga cuva i mogao bi da ih isterorise unutra i donese prevagu u skoku sto je jos jedan x faktor protiv najbolje defanzivno skakacke ekipe u ligi. Vece sanse imaju Klipersi al bice dobrih tekmi svakako, za nas bolje da prodje Bogdan pa skroz do velikog finala, a Debeli nek lepo odmoran doceka EP i dacebog redizajnirane Nagetse na jesen.

Šta misliš o teoriji Zeka Loua da se Jokić čuvao protiv Klipersa i da nije hteo da igra u reketu koliko je mogao?

Izašao je all city podkast Leglera i Maresa gde se Legler tako istovario na Nagetsima da Simons deluje kao optimista. Ja isto nemam očekivanja od serije, ali Legler misli da čak i dobre partije Mareja ne mogu da utiču na seriju i da Klipersi dobijaju.

Poslednji put su svi bili tako sigurni u bablu.

2 hours ago, reg said:

Šta misliš o teoriji Zeka Loua da se Jokić čuvao protiv Klipersa i da nije hteo da igra u reketu koliko je mogao?

Izašao je all city podkast Leglera i Maresa gde se Legler tako istovario na Nagetsima da Simons deluje kao optimista. Ja isto nemam očekivanja od serije, ali Legler misli da čak i dobre partije Mareja ne mogu da utiču na seriju i da Klipersi dobijaju.

neam pojma, da sam Jokic i da me ovako idu trojke i isao bih manje dole. em je Zu odlican post defender, em se manje umaras, em sklanjas Zubca sa def skoka i otvaras prostor za katove i skokove u napadu. To je vrv najbolje sto mogu da urade kad vec imaju visinsku prednost na krilima

Kad god je Jokic ulazio sa takvim gameplan u bitne tekme, nije se dobro odigralo. Morace dobrano da diversifikuje napad, da napravi pritisak u reketu, da pokrene Jamala u pnr jer ovaj u izolaciji ima da bude ugusen bukvalno. A trojke naravno kad se ukaze prilika, ali ne kao strateski prvi izbor.

ma naravno nece samo da sutira trojke, ali bih u konkretnom mecapu protiv zubca i klipersa povecao udeo trojki spram post-upova u odnosu na neki sezonski prosek

Orlando i Atlanta (za sada) negledljivi. Nakon dominacije Klivlenda i Bostona ovaj plej-in na Istoku deluje besmisleno.

3 minutes ago, reg said:

Orlando i Atlanta (za sada) negledljivi. Nakon dominacije Klivlenda i Bostona ovaj plej-in na Istoku deluje besmisleno.

Iskočiće iz tmine Hali-Gali barton.

svasta fantom

orlando lepo podigao nivo u odbrani

ok, protivnik je atlanta, ali boze moj

bez kalkulacija, junacki na boston

ogromna vecina ocekuje lagano ciscenje od strane bostona, ja verujem da orlando u najmanju ruku moze u pristojnoj meri da parira i uzme neku pobedu

veliki hendikep u kompoziciji njihove ekipe je povreda sagsa, ali bi "mali" blek mogao pokazati da su sa pravom verovali u njega

pipen vs payton huh

lepo otvorio memfis, ali evo odma se vracaju stef i ekipa

deluje da ce bas tesko kontrolisati skok protiv zeka