Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Jedino da svi uzmu ivermektin

Ne znam da li sam ikad gledao PO seriju a da navijam za oba tima, aj da vidimo. Biće doyaya, a još vece šibanje očekujem od La - Min

8 minutes ago, hooyadahoo said:

Ne znam da li sam ikad gledao PO seriju a da navijam za oba tima, aj da vidimo. Biće doyaya, a još vece šibanje očekujem od La - Min

Svi da ukrste kare

Svim srcem za Kliperse naših Bogdana i brade

• Popular Post
6 hours ago, reg said:

Nešto mi deluju Roketsi kao da igraju forme radi, večeras je valjda fan appreciation night. Beše Bios rekao da će ići?

Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno neočekivano za nedelju podne bilo nekoliko zastoja u usputnim mrtvim selendrama. Da stvar bude još veselija, morao sam zbog toga da parkiram na event parkingu peko puta ulaza koji me je koštao jbnih $47 isuse

Inače klinjo me ispalio, morao je baš ovaj vikend da se razboli. Srećom je keva utrcala kao prva zamena, tako da ipak lep izlet sve u svemu.

IMG_3477.jpeg

6 hours ago, ToniAdams said:

Svim srcem za Kliperse naših Bogdana i brade

Ma svi ćemo za Bogija.

Denver ima prednost Ćacilenda, ali biće to kako treba. Ionako im ove sezone nije nešto domaći teren.

ja bih na prvom mestu voleo sto ozbiljniju ulogu bogdanovica

nema sumnje da je petorka harden, bogi, pauel, kavaji, zubac napadacki najbolje sto imaju, ali se bojim da bi zbog odbrane i mecapova mogao biti skrajnut

nadao sam se tom duelu u finalu zapada, ovako mi nesto bzvz

uopste, nikako mi se ne svidja ovakav raspored, lejkersi ce se prosetati pored minesote, a i verovatni dueli oklahoma memfis i hjuston voriorsi su mi prilicno bzvz

nego, vreme je za prognoze

prosle godine je bese bio neki ok sajt sa bodovanjem

kapiram da gli ima link, uramljen iznad kreveta, posto je bio itekako uspesan violina

1 hour ago, uini said:

sve vas pozdravlja @freethrow

NBA prognoza 2025

^da dodam vaznu stavku> cak i da vam je zapamtio komp / tel login od prosle sezone, registrujte se opet, sa istim ili drugim nickom, tako jedino fercera

Budenholzer najuren iz Finiksa. Come to Denver bro

Jedino ako mrziš Denver.

Izašao podkast gde Zek Lou i Simons analiziraju plejof parove (odavde počinje deo o Denveru).

10 hours ago, reg said:

Izašao podkast gde Zek Lou i Simons analiziraju plejof parove (odavde počinje deo o Denveru).

Sve se slažem sa Simonsom ovde, Klipersi imaju povoljan mecap. Big Zu je istorijski jedan od najboljih 1-1 cuvara na debelom (doduse to je bilo pre nego sto je Jokic ovako sutirao trojke, zbog cega ce njegov sut za tri biti jedan od x faktora), imaju nekolicinu igraca za branjenje Mareja koji ne deluje da je u top formi, a s druge strane koga ce da cuvaju MPJ i Marej? Pauel ce ih napuniti. Doduse AG ce imati prednost nad kim god da ga cuva i mogao bi da ih isterorise unutra i donese prevagu u skoku sto je jos jedan x faktor protiv najbolje defanzivno skakacke ekipe u ligi. Vece sanse imaju Klipersi al bice dobrih tekmi svakako, za nas bolje da prodje Bogdan pa skroz do velikog finala, a Debeli nek lepo odmoran doceka EP i dacebog redizajnirane Nagetse na jesen.

Odlično je ovo što svi favorizuju Kliperse i što neće biti MVP pompe.

bilo bi lepo da zastavnik dzemo & bogdan uzmu jednu titulu, oni su obojica za studente