Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Jokić - Marej igra je živa i zdrava, Vestbruk je odigrao bez previše grešaka. Meni se čini da se Memfis raspao, imali su 23 sata od završetka prethodne utakmice, delovali baš umorno.

Izduvan Memfis izgledao na kraju. Ali baby Adelman ima šansu da se proslavi ako bude još neka ovakva pobeda u nizu.

Inače, ko god u nekoj narednoj rekonstrukciji pusti ovog dečka Brauna da ode treba da ide na lečenje.

Jamal deluje kao da je navijao da Malone bude pedaliran :)

5 minutes ago, 1n54jd3r said:

Jamal deluje kao da je navijao da Malone bude pedaliran :)

Pre bih rekao da je podrška novom kouču.

5 minutes ago, bios said:

Izduvan Memfis izgledao na kraju. Ali baby Adelman ima šansu da se proslavi ako bude još neka ovakva pobeda u nizu.

Inače, ko god u nekoj narednoj rekonstrukciji pusti ovog dečka Brauna da ode treba da ide na lečenje.

Misliš da će Kronkiji zbog njega da uđu u drugu kecelju?

Klipersi se muče sa Sakramentom, valjda neće da pošalju Minesotu na Denverunsure.

10 minutes ago, reg said:

Klipersi se muče sa Sakramentom, valjda neće da pošalju Minesotu na Denverunsure.

Cudo je da su Kangzi uopste u igri sa ovim prejadnim procentima Lavina i Derozana. Evo LAC se napokon odvajaju.

8 minutes ago, reg said:

Misliš da će Kronkiji zbog njega da uđu u drugu kecelju?

Pa mogu valjda da odrade neku magiju da izbegnu apron 2. Imaju najboljeg igrača na svetu i bivši su šampioni.

Meni je Braun ultimativni glue guy. Taktički pismen, uvek ful fizički spreman i uvek max naložen. Njega ostavljaš i kad ti ode prva zvezda tima.

Geledam sutra kalkulacije i nadam se da u nedelju igraju kompletni.

11 minutes ago, 1n54jd3r said:

Cudo je da su Kangzi uopste u igri sa ovim prejadnim procentima Lavina i Derozana. Evo LAC se napokon odvajaju.

Aaaaaa...kakav si džinkser, odlepili se na poen sa šutom DeRozana za pobedu :)

Mislim da su Klipersi bolji matchup za Denver od Minesote, bez obzira što su jedan od najboljih timova lige poslednjih 20ak tekmi. Naravno, sad treba prvo Denver da dobije treći tim Hjustona...

Edited by reg

Klipersi ce da izaberu duzi ali laksi put, izgubice veceras namerno i onda rutinirati sad vec uveliko raspali Memfis (koji posle moze lako ispasti od Sakramenta ili Dalasa) pa zatim Hjuston u prvoj rundi, svakako lakse od Denvera pa Oklahome

Kakav je tie breaker za Denver i LA timove ako bude isti broj pobeda?

26 minutes ago, *edited by mod said:

Kakav je tie breaker za Denver i LA timove ako bude isti broj pobeda?

Ne drzi me 100% za rec, ali Lejkersi imaju prednost protiv Denvera a Denver protiv Klipersa.

Klipersi sa 9:1 su najvrućijitm tim lige fantom

1 minute ago, Amos said:

Ne drzi me 100% za rec, ali Lejkersi imaju prednost protiv Denvera a Denver protiv Klipersa.

A šta ako sva tri završe na 50 pobeda?

Just now, *edited by mod said:

A šta ako sva tri završe na 50 pobeda?

Ostaje ovako kako je sada.