March 9Mar 9 15 minutes ago, 1n54jd3r said: Ajde da se igra protiv Lejkersa pa da ocekujes navlacenje sudija, ali jebena Oklahoma... oklahomi se ovako sudi citave sezone
March 9Mar 9 3 minutes ago, Mil@n said: Koliko mi je nekad teško da gledam Denver, mučenje kao takvo. Igrali su ok 40 minuta, nije raspad kakav se ovde najavljivao. Mada jesu igrali loše svi. Neću biti iznenađen i ako Denver nešto uradi u PO
March 9Mar 9 Bolji OKC, grebu za sve pare, Kanader veceras kaparisao MVPja. Vamo Braun odlican, Gordon dosta fali, debeli umro jos na pocetku, a mora da igra.
March 9Mar 9 Mene OKC fascinira u odbrani. Toliko su brži, viši, jači, dave i dave i dave. Ipak mislim da će finale istoka biti veliko finale. Edited March 9Mar 9 by Amos
March 9Mar 9 Just now, Amos said: Mene OKC fascinira u odbrani. Toliko su brži, viši, jači, dave i dave i dave. Ipak mislim da će finale istoka će biti veliko finale. jeste, al da im sude sve faulove bili bi u bonusu posle tri minuta u svakoj cetvrtini, a ne ko sada svaki treci..
March 9Mar 9 Nagec kao Zvezda protiv Bajerna, od 14:3 do debakla. Ne moze se protiv jakog agresivnog protivnika i tri gospodina Pedersena™ u sivom
March 10Mar 10 Kakva katastrofa, ne sama igra, tu su se (za mene neočekivano) dobro držali do četvrte koju su izgubili 20+razlike (protiv Sansa su bili -11 u četvrtoj), već to što izgleda ne mogu da računaju na Gordona.
March 10Mar 10 ako sledecu dobiju oklahomu isti ti ce se se baviti predvidjanjima koliko titula ce denver jos uzeti u jokic eri sta se desilo sa gordonom?
March 10Mar 10 25 minutes ago, pbg12345 said: ako sledecu dobiju oklahomu isti ti ce se se baviti predvidjanjima koliko titula ce denver jos uzeti u jokic eri Stoji to da se posle svake utakmice pada u nesvest, ali oni nemaju šta da traže protiv Oklahome. I to sve da su svi odmorni, zdravi i u savršenoj formi, a daleko su od toga. Meni su najbolji pokazatelj oni trenuci kad ih mali Braun približi pa očekuješ samo tu jednu trojku koju bi neko pogodio da prelomi momentum, a lopta ode Westbrooku ili MPJu za očekivan promašaj. Mogu da se sprdaju sa Bruce Brownom po internetima koliko hoće ali on je bio taj jedan energu bunny sa klupe koji je dodavao tačno šta im fali.
March 10Mar 10 Jeste bolja Oklahoma, no i ja dalje ne kapiram kako oni imaju ovako dobar skor. Kada ih igracki uporedim sa Bostonom, meni to deluje neuporedivo. Ne razumem ni kako je Milwaukee ovako kilav, sa dvojicom top igraca.