March 7, 20251 yr 1 hour ago, kralj said: Ustao pred kraj treće. KAT nije pola igrača od prethodne sezone. Htedoh reći prvog dela sezone.
March 8, 20251 yr Gledam samo otkako sam se probudio, bilo 112:103 za Denver a sad 120:120. Malopre verovatno cista blokada Portera na mlitavom pokusaju kucanja Grejsona Alena ali dva bacanja. Serija gluposti na obe strane, drama teska a imao Finiks sansu za 4-5 razlike lagano Poklon od strane Sansa tj. Alena i pogotovo tupana Plamlija, Kristijan Braun trojka za pobedu Edited March 8, 20251 yr by Zli Gli
March 8, 20251 yr dobro je nisam jedini jos jedna u nizu prva u nba istoriji ali ovo vracanje finiksa sa -20 im nije trebalo
March 8, 20251 yr 22 minutes ago, Zli Gli said: Ok, Durantula za produzetak a imali samo 1.4s do kraja, tose nisam nado Za koga si navijao Gli?
March 8, 20251 yr Finiks nula bodova ali uvek bar malo vise protiv Nagetsa cak i kad igraju protiv nebitnih timova, samo sa Lejkersima navijam da svi izgube ako je moguce jer ovi imaju Lebrona koji je sjebao NBA, najvise zbog njegovih koraka i nosenih i foliranja su morali da dozvole i ostalima da rade to isto u velikoj meri kad vec tolerisu glavnom superstaru Pohvalite malo saigrace Nagetsa, 18/33 za 3 veceras i svi starteri mnogo bolji +/- od Jokica kao i prosli mec kad je on imao -7 a svi ostali u lepom plusu, samo kukate ko babe kad odigraju lose Edited March 8, 20251 yr by Zli Gli
March 8, 20251 yr Tako da mi je drago što nemam vremena da gledam baš svaku temu Nagetsa. Ovih 30-20-20 podseća na onu suludu statistiku u porazu od Vašingtona. Odigrano 60+ utakmica, Finiks dokazan raspad od tima, oni ulaze u produžetke kod kuće. Jokića čuva Plamli, ne može da poentira sa tri metra. Ostalo 9 tekmi sa ozbiljnim protivnicima (OKC, Lejkersi, Minesota, Hjuston, Memfis), valjda će da dobiju barem 4-5 pa da mogu da se motivišem da ustajem za plej-of.
March 8, 20251 yr Šta radi Gordon ovde? Sprema se za skok, a sekund do kraja? Za ovo bi ga neko odrobijao.
March 8, 20251 yr No ipak, žao mi Duranta što igra u ovako raspalom timu, a sam nije više taj kalibar da budu top ekipa. Mada i Lebron je imao sezonu gde nije ušao u plej-of, pa eto ga opet konkurent za titulu. Come to Denver bro