goofs Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago ^^ nije ovo Gordonova krivica (mada deluje apsolutno beskorisno u ovoj sekvenci), nešto su pokazivali rukom i on i debeli. Meni se čini da je Meloun (dosta loše) nacrtao da se brani perimetar, jer Finiksa samo trojka vadi iz bunara, pa pet igrača zonski raspoređeno po liniji za 3p (pogledajte poziciju Vestbruka). Popasli su ga rutinski.
Hele Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Denver sutra igra u 6 popodne po nasem vremenu. Meni mozak zakrzljao, jel se seca neko ovakvog termina?
Fins fleet Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ma da, Westbrook se kockao da nemaju dovoljno vremena za pas, a bilo. Ovo izgleda manje lose u snimku nego sto je izgledalo live.
Zli Gli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koja razlika izmedju drugog na istoku i drugog i treceg na zapadu, nebo i zemlja jbt
MeanM@ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam da l je komentarisano, krenuo Celtics City dokumentarac na HBO. Prva epizoda, Founding Fathers izasla, sledeca 17.03. Pokrili u prvoj pocetke do penzionisanja Cousyja. Malo i price o rasizmu i segregaciji sa nekim komentarisanjima licnih odnosa. 2 1
kralj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, MeanM@ said: Ne znam da l je komentarisano, krenuo Celtics City dokumentarac na HBO. Prva epizoda, Founding Fathers izasla, sledeca 17.03. Pokrili u prvoj pocetke do penzionisanja Cousyja. Malo i price o rasizmu i segregaciji sa nekim komentarisanjima licnih odnosa. Kačiš ovakve trivijalnosti usred Glijevog razotkrivanja verovatno najveće zavere još od ubistva Cezara. 3
goofs Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgleda da se i Lebron povredio, par nedelja odsustva kažu 2
goofs Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dubsi su na 11:2 od kad im je došao Batler, ozbiljna priča. Jedan od ta dva poraza je od mrtve File kad im je Kventin Grimes ubacio 44
kralj Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, goofs said: Izgleda da se i Lebron povredio, par nedelja odsustva kažu Ajde Lebron, nego Amen u čizmi. Mendžment odmaranja postaje ključni faktor. Jedino je mučeni Trae na pravdi boga kažnjen.
Zli Gli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta ocekujete danas u derbiju, 112:57 za bolji tim ili ce najbolji srpski igrac u istoriji NBA lige konacno odigrati dobro i u evropskom terminu i makar otezati posao Oklahomdjanima?
napadaj Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt to je podne u Oklahoma Sitiju, u to vreme kod nas ne igraju ni FMP i Zdravlje. 1
1n54jd3r Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prvu gube ubedljivo, pa narednu dobijaju na misice. Nema sanse da debeli bude raspolozen za igru u ovom terminu.
Calavera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago debelog mrzi da živi + shai zapinje ko sivonja da obezbedi mvp = gli otvara šampanj piće već na poluvremenu
Recommended Posts