Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

478

• 1n54jd3r

379

• Hele

268

• uini

202

Posted

^^ nije ovo Gordonova krivica (mada deluje apsolutno beskorisno u ovoj sekvenci), nešto su pokazivali rukom i on i debeli. Meni se čini da je Meloun (dosta loše) nacrtao da se brani perimetar, jer Finiksa samo trojka vadi iz bunara, pa pet igrača zonski raspoređeno po liniji za 3p (pogledajte poziciju Vestbruka). Popasli su ga rutinski.

Posted

Denver sutra igra u 6 popodne po nasem vremenu.

Meni mozak zakrzljao, jel se seca neko ovakvog termina?

Posted

Boston urniše Dončića.

• -1 1
Posted

Ma da, Westbrook se kockao da nemaju dovoljno vremena za pas, a bilo. Ovo izgleda manje lose u snimku nego sto je izgledalo live.

Posted

Koja razlika izmedju drugog na istoku i drugog i treceg na zapadu, nebo i zemlja jbt

Posted

Ne znam da l je komentarisano, krenuo Celtics City dokumentarac na HBO. Prva epizoda, Founding Fathers izasla, sledeca 17.03. Pokrili u prvoj pocetke do penzionisanja Cousyja. Malo i price o rasizmu i segregaciji sa nekim komentarisanjima licnih odnosa. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
7 minutes ago, MeanM@ said:

Ne znam da l je komentarisano, krenuo Celtics City dokumentarac na HBO. Prva epizoda, Founding Fathers izasla, sledeca 17.03. Pokrili u prvoj pocetke do penzionisanja Cousyja. Malo i price o rasizmu i segregaciji sa nekim komentarisanjima licnih odnosa. 

Kačiš ovakve trivijalnosti usred Glijevog razotkrivanja verovatno najveće zavere još od ubistva Cezara. :sleep:

• Haha 3
Posted

Izgleda da se i Lebron povredio, par nedelja odsustva kažu

• Tužno 2
Posted

Dubsi su na 11:2 od kad im je došao Batler, ozbiljna priča.

Jedan od ta dva poraza je od mrtve File kad im je Kventin Grimes ubacio 44

Posted
1 hour ago, goofs said:

Izgleda da se i Lebron povredio, par nedelja odsustva kažu

Ajde Lebron, nego Amen u čizmi.  :cry2:

Mendžment odmaranja postaje ključni faktor.

Jedino je mučeni Trae na pravdi boga kažnjen.

Posted

Sta ocekujete danas u derbiju, 112:57 za bolji tim ili ce najbolji srpski igrac u istoriji NBA lige konacno odigrati dobro i u evropskom terminu i makar otezati posao Oklahomdjanima? 

Posted

Jbt to je podne u Oklahoma Sitiju, u to vreme kod nas ne igraju ni FMP i Zdravlje.

• +1 1
Posted

Prvu gube ubedljivo, pa narednu dobijaju na misice. Nema sanse da debeli bude raspolozen za igru u ovom terminu.

Posted

debelog mrzi da živi + shai zapinje ko sivonja da obezbedi mvp = gli otvara šampanj piće već na poluvremenu