Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

1 hour ago, kralj said:

Ustao pred kraj treće. KAT nije pola igrača od prethodne sezone.

Htedoh reći prvog dela sezone. :isuse:

Dobri mimovi sa Jokicem i konjima :laugh:

Rubrika za izneverovati: AG sutira trojke 4/4 na polovini prve cetvrtine.

Gledam samo otkako sam se probudio, bilo 112:103 za Denver a sad 120:120. Malopre verovatno cista blokada Portera na mlitavom pokusaju kucanja Grejsona Alena ali dva bacanja. 

Serija gluposti na obe strane, drama teska a imao Finiks sansu za 4-5 razlike lagano

Poklon od strane Sansa tj. Alena i pogotovo tupana Plamlija, Kristijan Braun trojka za pobedu

Edited by Zli Gli

Ok, Durantula za produzetak a imali samo 1.4s do kraja, tose nisam nado

Braun je njima najbolji igrač izgleda

Izvukose se u OT. Jokic sulud TD, 30+ poena 20+ skokova i asista.

dobro je nisam jedini :D

jos jedna u nizu prva u nba istoriji

ali ovo vracanje finiksa sa -20 im nije trebalo

22 minutes ago, Zli Gli said:

Ok, Durantula za produzetak a imali samo 1.4s do kraja, tose nisam nado

Za koga si navijao Gli? :)

Finiks nula bodova ali uvek bar malo vise protiv Nagetsa cak i kad igraju protiv nebitnih timova, samo sa Lejkersima navijam da svi izgube ako je moguce jer ovi imaju Lebrona koji je sjebao NBA, najvise zbog njegovih koraka i nosenih i foliranja su morali da dozvole i ostalima da rade to isto u velikoj meri kad vec tolerisu glavnom superstaru

Pohvalite malo saigrace Nagetsa, 18/33 za 3 veceras i svi starteri mnogo bolji +/- od Jokica kao i prosli mec kad je on imao -7 a svi ostali u lepom plusu, samo kukate ko babe kad odigraju lose :fantom:

Edited by Zli Gli

Debeli kao niko nikada

Tako da mi je drago što nemam vremena da gledam baš svaku temu Nagetsa.

Ovih 30-20-20 podseća na onu suludu statistiku u porazu od Vašingtona. Odigrano 60+ utakmica, Finiks dokazan raspad od tima, oni ulaze u produžetke kod kuće. Jokića čuva Plamli, ne može da poentira sa tri metra. 

Ostalo 9 tekmi sa ozbiljnim protivnicima (OKC, Lejkersi, Minesota, Hjuston, Memfis), valjda će da dobiju barem 4-5 pa da mogu da se motivišem da ustajem za plej-of.

Šta radi Gordon ovde? Sprema se za skok, a sekund do kraja? Za ovo bi ga neko odrobijao.

No ipak, žao mi Duranta što igra u ovako raspalom timu, a sam nije više taj kalibar da budu top ekipa. Mada i Lebron je imao sezonu gde nije ušao u plej-of, pa eto ga opet konkurent za titulu.

Come to Denver bro