March 7Mar 7 1 hour ago, kralj said: Ustao pred kraj treće. KAT nije pola igrača od prethodne sezone. Htedoh reći prvog dela sezone.
March 8Mar 8 Gledam samo otkako sam se probudio, bilo 112:103 za Denver a sad 120:120. Malopre verovatno cista blokada Portera na mlitavom pokusaju kucanja Grejsona Alena ali dva bacanja. Serija gluposti na obe strane, drama teska a imao Finiks sansu za 4-5 razlike lagano Poklon od strane Sansa tj. Alena i pogotovo tupana Plamlija, Kristijan Braun trojka za pobedu Edited March 8Mar 8 by Zli Gli
March 8Mar 8 dobro je nisam jedini jos jedna u nizu prva u nba istoriji ali ovo vracanje finiksa sa -20 im nije trebalo
March 8Mar 8 22 minutes ago, Zli Gli said: Ok, Durantula za produzetak a imali samo 1.4s do kraja, tose nisam nado Za koga si navijao Gli?
March 8Mar 8 Finiks nula bodova ali uvek bar malo vise protiv Nagetsa cak i kad igraju protiv nebitnih timova, samo sa Lejkersima navijam da svi izgube ako je moguce jer ovi imaju Lebrona koji je sjebao NBA, najvise zbog njegovih koraka i nosenih i foliranja su morali da dozvole i ostalima da rade to isto u velikoj meri kad vec tolerisu glavnom superstaru Pohvalite malo saigrace Nagetsa, 18/33 za 3 veceras i svi starteri mnogo bolji +/- od Jokica kao i prosli mec kad je on imao -7 a svi ostali u lepom plusu, samo kukate ko babe kad odigraju lose Edited March 8Mar 8 by Zli Gli
March 8Mar 8 Tako da mi je drago što nemam vremena da gledam baš svaku temu Nagetsa. Ovih 30-20-20 podseća na onu suludu statistiku u porazu od Vašingtona. Odigrano 60+ utakmica, Finiks dokazan raspad od tima, oni ulaze u produžetke kod kuće. Jokića čuva Plamli, ne može da poentira sa tri metra. Ostalo 9 tekmi sa ozbiljnim protivnicima (OKC, Lejkersi, Minesota, Hjuston, Memfis), valjda će da dobiju barem 4-5 pa da mogu da se motivišem da ustajem za plej-of.
March 8Mar 8 Šta radi Gordon ovde? Sprema se za skok, a sekund do kraja? Za ovo bi ga neko odrobijao.
March 8Mar 8 No ipak, žao mi Duranta što igra u ovako raspalom timu, a sam nije više taj kalibar da budu top ekipa. Mada i Lebron je imao sezonu gde nije ušao u plej-of, pa eto ga opet konkurent za titulu. Come to Denver bro