March 4Mar 4 Verovatno se ni AD nece vracati ove sezone. Nestvarno je da je Nico i dalje GM. Ljudi krecu da vracaju sezonske, a naredne godine (poskupljuju 8%) niko nece ni zeleti da ih kupi. Jedan debil, jedan potez i ode fransiza u qrac. Manje od godinu dana od nastupa u finalu.
March 5Mar 5 dobi toronto u odlicnoj zavrsnici, drugi put u tri dana u orlandu i to trojkom u poslednjoj sekundi rukija voltera ispratio sto zbog darka, sto zbog simpatija prema orlandu, a kako se namesta sa obzirom na formu i raspored ekipa, ovo bi mogao biti duel u plej-inu i to lako moguce onaj poslednji koji odlucuje o poslednjem 8 putniku u PO toronto ima neverovatno lak raspored u ovih 20 do kraja, 3/4 utakmica igraju protiv ekipa van pleyina (cak 7 sa tankerima utah, charl & wash), a ove ostale sa tek nesto jacim ekipama (+gostovanje gsw) mislim da oni gotovo sigurno upadaju medju 10 umesto raspadnutog cikaga mogu lako i do 35 pobeda, sto bi bilo 10 vise nego prosle sezone i verujem vise nego zadovoljavajuci rezultat rajakovica
March 5Mar 5 5 hours ago, 1n54jd3r said: Verovatno se ni AD nece vracati ove sezone. Nestvarno je da je Nico i dalje GM. Ljudi krecu da vracaju sezonske, a naredne godine (poskupljuju 8%) niko nece ni zeleti da ih kupi. Jedan debil, jedan potez i ode fransiza u qrac. Manje od godinu dana od nastupa u finalu. Pa dobro, uticale su i ove dve povrede (da se Kajri nije povredio, Dejvis bi se doduše sigurno vratio). Ja idalje mislim da njih jedan trejd (Gaford, Maršal, Hardi....), deli da budu bolja ekipa nego sa Lukom. Druga je stvar što se franšizni igrači ne trejduju, ili bar ne trejduju na ovakav način. Koliko god da je bilo problema za koje ne znamo. Nico je u poslednje vreme sjajne poslove sklapao. PJ i Gafford su bili najbolja doselekcija prošle godine.
March 5Mar 5 Bogi u startnoj petorci protiv Sunsa najbolji u prvom poluvremenu. Pozicionirace se on za ok minute do PO.
March 5Mar 5 budim se par minuta pred kraj trece, vode klipersi 23, bogdanovicev +/- 32 13p 5/7 sut solidno sto bi se reklož on u tom momentu nije na terenu, reko ajd da pogledam kad vec igra dbro i on i klipersi evo 2 i po minuta pre kraja sansi vode 2 razlike, bogdan nije sutnuo na kos, a i uveo ga je kad su ovi vec skroz prisli i okrenuli momentum gilespi ih unistava uz duranta naravno sa druge strane harden i kavaji ubijaju izolacijama i mase li mase
March 5Mar 5 -2 50 sec do kraja, vadi bogdana radi osbrane, primaju trojku kao kap, sam kao duh igrac sansa ne znam sta je bilo tih 2 i po cetvrtine koje nisam gledao, rezultat govori da su morali igrati bolje, za ovih 15+ minuta nisu apsolutno nijedan napad sansa isbranili, a sa druge strane izuzetno mucenje bogdan ima izbor da nemo posmatra stvari ili uzima lose suteve kako takne loptu jednom u tri napada jebeno neverovatno da imas kavajia, bogdana i hardena, plus zubca pod kosem i umesto da se malo zavrti i ocas napravi visak, sve se svodi na suteve preko ruke hardena ili lenarda i izgubise Edited March 5Mar 5 by pbg12345
March 5Mar 5 micic ako je i imao ikakve izglede da zaigra posle ovakvog izdanja gilespija (10 poena 3 asistencije, sve u 4/4 koju su sansi dobili 21 razlike) nece vise videti nba parketa trenutno je 5ti plej u rotaciji sansa srecom po njega vlasnik hapoela tel aviv izjavljuje da su uveliko u pregovorima za sledecu sezonu i da mu je spreman dati 5m eura
March 5Mar 5 Nisam ni znao da je naš Gile u Sansima. Vasa je možda mogao da računa na ulogu u Šarloti, poznaje ekipu pa mogu s njim da prenebregnu. U Sansima može da igra samo ako bude jedini preživeli iz avionske nesrece timskog aviona.
March 5Mar 5 Nisam depresivan, nego realan, nema mi ovo nekako vise smisla posle Lukinog trejda. Cela liga. Uzece Lejkersi i to je to. I onda cemo ceo zivot slusati spinove o tome da svaka cast Lebronu i da jeste bio taj trejd takav kakav jeste, ali trebalo je tako igrati sa 40 godina. Samo sto je stvar u tome da svaka cast Lebronu, razbija, ali prsten video ne bi nikada. Obesmislili su sve sa trejdom i dokazali da mogu sta hoce. Verovatno se i taj spin o debelom Luki alkoholicaru gura da ispadne da i on nije neki igrac i da je normalno dati ga za Dejvisa. Decko verovatno top 3 u ligi, vukao neke povrede pa ljudi zaboravili. Jes' nedisciplinovan i sve, ali i dalje je top 3.
March 5Mar 5 Ma neće uzeti Lejkersi, budi spokojan. Jedino da Lebron odigra prajm odbranu u bar tri serije.
March 5Mar 5 ok su lejkersi, plus trenutno izgledaju bolje jer ih jos gura energija trejda em ce se to vremenom izduvati, em ce biti druga pesma kad krenu PO serije
March 5Mar 5 ulazimo u poslednju 1/4 regularne sezone, 20ak utakmica po ekipi do kraja pa da se igramo malo pogadjanja iz ove perspektive zapad 1okl 2lal 3den 4gsw 5hous 6mem 7sac 8lac 9min 10 pho playin 7LAC 8SAC PO OKL sac lal LAC DEN mem GSW hou okl GSW DEN lac gsw DEN istok 1cle 2bos 3newy 4mil 5det 6ind 7mia 8orl 9atl 10tor playin 7MIA 8ORL PO cle ORL BOS mia NEW ind MIL det orl MIL BOS new mil BOS finale DENVER boston
March 5Mar 5 Ja mislim da uzima Klivlend, pre neki dan je Simmons dao neki sulud podatak kako Mitchell gang banguje Boston svaki put kad ih vidi. Jedini minus, kao i Oklahomi, im je što nikad nisu otišli tako daleko - sve drugo imaju. Denver ne može 5 minuta više da se gleda koliko su spori, jadni i dosadni. Edited March 5Mar 5 by Amos