Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Sunsi bez KD i Bila veceras. Za Denver i dalje upitni AD, Jamal i MPJ.

• Replies 6k
  • Views 289.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Vama nije vest da najtalentovaniji centar lige odjavio lejkerse

Tako kaže naš čovek 

Ubedljiv Denver. Ne moze Booker da nadomesti produkciju KD-a i Bila ni blizu.

Bas bi bilo veliko iznenadjenje da ne bude finale Oklahoma - Boston, Seltiksi su beton da izlaze sa istoka jer se vidi da igraju s pola gasa i da im ne moze niko nista kad se uozbilje a i ovi su najkompletniji na zapadu ali nemaju toliko plejof iskustva pa mogu da se okliznu mozda opet protiv Dalasa ako Dejvis ostane citav

Sengun se povredio?

Hjubi ❤️

AD mesec dana out :D

• Popular Post

Grešna mi duša ali onaj mim 

"AD introducing himself to Dalas... medical staff" me baš nasmijao

51 minutes ago, kralj said:

AD mesec dana out :D

e jbg

em se nikako ne mogu radovati nicijoj povredi, narocito mi zao dejvisa

on je u ovom trendu potpuno skrajnut, svi pricaju o doncicu, zapravo cak je po malo i krivac, iako naravno nista u vezi trejda nije zavisilo od njega

dejvis ima ozbiljnu karijeru, na kraju krajeva zajedno sa lebronom je i doneo jedinu titulu lejkersa u 15 godina, a ispade kusur u ovom trejdu

sigurno ima motiva, sto se i videlo na prvoj utakmici i ako budu zdravi (a to je da veliko ako) dalas je apsolutno u najuzem krugu kandidata da "izadju" sa zapada

Sin Tristan razjebava francusku zirafu:)

Kakvu je trojku sada pogodio Jokić, iz ugla preko table, što je najgore, dok je izbacivao loptu samo sam pomislio...ulazi ovo. U strašnoj je formi. Portland mnogo bolji nego na početku sezone, mislim da tih 10 pobeda u 12 utakmica i motiviše Denver da igra bolje nego prošli put.

Šta uradi DeRozan za pobedu

najjače su mi ove statistike - Kajl Kuzma 0 asistencija za 35min. Prijatelju, za to vreme je moglo da te usere bar jednom da dodaš nekome ko će posle 9 driblinga da reši koš, ali ne

obezbeđenje u Erlajns Centru izbacuje naplje navijače koji propagiraju FIRE NICO poruku :lol: koliko su jadni

kako će Kajri da im zapali na leto, nisu ni svesni