Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Sunsi bez KD i Bila veceras. Za Denver i dalje upitni AD, Jamal i MPJ.

Vama nije vest da najtalentovaniji centar lige odjavio lejkerse

Tako kaže naš čovek 

Ubedljiv Denver. Ne moze Booker da nadomesti produkciju KD-a i Bila ni blizu.

Bas bi bilo veliko iznenadjenje da ne bude finale Oklahoma - Boston, Seltiksi su beton da izlaze sa istoka jer se vidi da igraju s pola gasa i da im ne moze niko nista kad se uozbilje a i ovi su najkompletniji na zapadu ali nemaju toliko plejof iskustva pa mogu da se okliznu mozda opet protiv Dalasa ako Dejvis ostane citav

Sengun se povredio?

Hjubi ❤️

AD mesec dana out :D

• Popular Post

Grešna mi duša ali onaj mim 

"AD introducing himself to Dalas... medical staff" me baš nasmijao

51 minutes ago, kralj said:

AD mesec dana out :D

e jbg

em se nikako ne mogu radovati nicijoj povredi, narocito mi zao dejvisa

on je u ovom trendu potpuno skrajnut, svi pricaju o doncicu, zapravo cak je po malo i krivac, iako naravno nista u vezi trejda nije zavisilo od njega

dejvis ima ozbiljnu karijeru, na kraju krajeva zajedno sa lebronom je i doneo jedinu titulu lejkersa u 15 godina, a ispade kusur u ovom trejdu

sigurno ima motiva, sto se i videlo na prvoj utakmici i ako budu zdravi (a to je da veliko ako) dalas je apsolutno u najuzem krugu kandidata da "izadju" sa zapada

Sin Tristan razjebava francusku zirafu:)

Kakvu je trojku sada pogodio Jokić, iz ugla preko table, što je najgore, dok je izbacivao loptu samo sam pomislio...ulazi ovo. U strašnoj je formi. Portland mnogo bolji nego na početku sezone, mislim da tih 10 pobeda u 12 utakmica i motiviše Denver da igra bolje nego prošli put.

Šta uradi DeRozan za pobedu

najjače su mi ove statistike - Kajl Kuzma 0 asistencija za 35min. Prijatelju, za to vreme je moglo da te usere bar jednom da dodaš nekome ko će posle 9 driblinga da reši koš, ali ne

obezbeđenje u Erlajns Centru izbacuje naplje navijače koji propagiraju FIRE NICO poruku :lol: koliko su jadni

kako će Kajri da im zapali na leto, nisu ni svesni