February 9Feb 9 Bas bi bilo veliko iznenadjenje da ne bude finale Oklahoma - Boston, Seltiksi su beton da izlaze sa istoka jer se vidi da igraju s pola gasa i da im ne moze niko nista kad se uozbilje a i ovi su najkompletniji na zapadu ali nemaju toliko plejof iskustva pa mogu da se okliznu mozda opet protiv Dalasa ako Dejvis ostane citav
February 10Feb 10 Popular Post Grešna mi duša ali onaj mim "AD introducing himself to Dalas... medical staff" me baš nasmijao
February 10Feb 10 51 minutes ago, kralj said: AD mesec dana out e jbg em se nikako ne mogu radovati nicijoj povredi, narocito mi zao dejvisa on je u ovom trendu potpuno skrajnut, svi pricaju o doncicu, zapravo cak je po malo i krivac, iako naravno nista u vezi trejda nije zavisilo od njega dejvis ima ozbiljnu karijeru, na kraju krajeva zajedno sa lebronom je i doneo jedinu titulu lejkersa u 15 godina, a ispade kusur u ovom trejdu sigurno ima motiva, sto se i videlo na prvoj utakmici i ako budu zdravi (a to je da veliko ako) dalas je apsolutno u najuzem krugu kandidata da "izadju" sa zapada
February 11Feb 11 Kakvu je trojku sada pogodio Jokić, iz ugla preko table, što je najgore, dok je izbacivao loptu samo sam pomislio...ulazi ovo. U strašnoj je formi. Portland mnogo bolji nego na početku sezone, mislim da tih 10 pobeda u 12 utakmica i motiviše Denver da igra bolje nego prošli put.
February 11Feb 11 najjače su mi ove statistike - Kajl Kuzma 0 asistencija za 35min. Prijatelju, za to vreme je moglo da te usere bar jednom da dodaš nekome ko će posle 9 driblinga da reši koš, ali ne
February 11Feb 11 obezbeđenje u Erlajns Centru izbacuje naplje navijače koji propagiraju FIRE NICO poruku koliko su jadni kako će Kajri da im zapali na leto, nisu ni svesni