February 6, 20251 yr 7 minutes ago, Venom said: Možda se nešto kuva :-) Sad se Butari zavrsava trening u teretani oko 8:20 i onda krece u akciju.
February 6, 20251 yr 44 minutes ago, 1n54jd3r said: Ima li smisla MPJ plus first round pick za KD-a? da sam boston dao bih browna za duranta.
February 6, 20251 yr Мицић нуме да игра као опција с клупе, у Шарлоту је још и имао неке солидне партије кад не игра МелоБол (што није неретко), а није одмогло свакако ни то што су кршина од тима. Ценим да ће бити небитан тотално у Финиксу и да следи повратак у Евролигу где му је реално и место и где може још доста да пружи. Боги уживанција, лагани Лос Анђелес. Edited February 6, 20251 yr by johan nagel Мело Лонзо исти курац
February 6, 20251 yr Novinari koji prate Sunse naglasavaju da su i Vasa i Kodi option igrači na leto i da je to u principu ključni razlog njihovog dovodjenja. Tako da da, vrv je nazad uskoro. Osim ako ne eksplodira u ova 3 meseca.
February 6, 20251 yr 41 minutes ago, ducca said: U Sunsima će imati više šanse da igra, konkurencija mu je Tyus Jones ili alternativno Sunsi igraju bez klasicnog pleja kad to popunjavaju Booker i Beal. Mislim da ce mu dati sansu da se pokaze jer Sunsima treba malo razmrdavanja, ekipa je u ozbiljnom kanalu. Vasu sam gledao od prvih utakmica sa OKC pa preko Sarlota, uvek je dobijao sansu i uopste nije pitanje konkurencije na poziciji. Uvek je imao los govor tela, nesigurnost, i pored igranja u kontinuitetu. Mozda su i godine.
February 6, 20251 yr 5 minutes ago, ducca said: Novinari koji prate Sunse naglasavaju da su i Vasa i Kodi option igrači na leto i da je to u principu ključni razlog njihovog dovodjenja. Tako da da, vrv je nazad uskoro. Osim ako ne eksplodira u ova 3 meseca. Ma neće ni igrati.
February 6, 20251 yr Vasa buyout i potpis za Denver MEGA VIZURA REUNION (Nije se desilo (još)) Edited February 6, 20251 yr by Venom
February 6, 20251 yr 3 hours ago, Venom said: Otprilike kako Lakersi trejduju Odakle je ovo? Umiremo vec pola sata na klip
February 6, 20251 yr Micic nikada nije pripadao u NBA a i Bogdanovic je zavrsio kao neko ko moze da kvalitetno doprinese nekoj ekipi. Vreme je da se vrate u Evropu i zavrse karijere tamo.
February 6, 20251 yr Just now, goofs said: Odakle je ovo? Umiremo vec pola sata na klip E ne znam. Na YT-u je kod onog lažnog škotskog komentatora ali nije njegovo. Ja sam odgledao toliko puta da je prestalo da bude smešno