Zli Gli Posted February 7 Posted February 7 (edited) Do turneje po istoku koja krece protiv Indijane treba da prestignu Memfis (koji ima 8 vezanih meceva sa plejof timovima) a onda Nagetsi drz'te gace, postaje malo napeto. I sta igraju ovi Blejzersi trenutno, vijaju 11. mesto? Edited February 7 by Zli Gli
Bane_V Posted February 7 Posted February 7 (edited) 37 minutes ago, uini said: King James joins Michael Emperor Jordan as the only players ever to score 40 at age 40 Bas je bio raspolozen James sinoc, plesao po terenu™. 42/17/8 uz ovu sekvencu Edited February 7 by Bane_V 3 1
Hele Posted February 7 Posted February 7 Jel to i napokon obrijao glavudzu? Super izgleda, steta sto je uzrok brijanja verovatno sto je opet imao transplataciju. 3
goofs Posted February 7 Posted February 7 1 hour ago, Bane_V said: Bas je bio raspolozen James sinoc, plesao po terenu™. 42/17/8 uz ovu sekvencu najjači je Broni “to je moj ćalo este vidili” 6
goofs Posted February 7 Posted February 7 opalac, Ben Simons pregovara o otkupu ugovora, zainteresovani su Klipersi i Kavalirsi 2
uini Posted February 7 Posted February 7 ne odgovara to mojoj fantazi ekipi ali sta joj uopste odgovara?
kralj Posted February 7 Posted February 7 Verovatno 15x veći ugovor od najvećeg dosadašnjeg koji je bio predmet buyouta.
pbg12345 Posted February 7 Posted February 7 (edited) 16 minutes ago, goofs said: opalac, Ben Simons pregovara o otkupu ugovora, zainteresovani su Klipersi i Kavalirsi ne znam sto ce kavalirsima, oni su sklopili bas brutalnu ekipu klipersima bi legao samo tako, njima bas fali dubine* pominjali su ga edin i milos, bas u kontekstu otkupa ugovora i odlaska u ekipu koja se bori za prsten iako sam na prvu reagovao kao ti i milos u podcastu u fazonu "koji ce kurac on nekom" zapravo je edin u pravu, za minimalac on itekako moze biti koristan ekipama kojima fali 7,8 mi igrac, drugo je sto ga mi po inerciji posmatramo kroz ono sto je "trebao biti" ili kroz aktuelni ugovor i onda je svakako minus *nit sam gledao kliperse sem nekih hajlatsa, niti sam se bavio nesto njihovim rosterom, osim onako povrsno i konstatovao kako "dobro guraju sa raspolozivim snagama" narocito sto se kavaji relativno skoro prikljucio posle duge pauze posle bogdanovog trejda, detaljno izanaliziram njihov roster, ono je bas bas tanko bilo oni su verovatno i najvece pozitivno iznenadjenje sezone pa njih vuku norman pauel, zubac i harden od kog su se svi bili oprostili kao ozbiljnog igraca, na sve to ni pomocno osoblje nije vrhunskog rejtinga, naprotiv Edited February 7 by pbg12345 1
Hele Posted February 7 Posted February 7 Sad će i Kivi Lenard da uđe u formu i zajedno sa Bogijem da ih digne na viši nivo 1
kralj Posted February 7 Posted February 7 Simons je očajan. Kad god gledam se raspada. Postavlja neke blokove, zlopati se. Čovek je mogao isključivo da igra plejmejkera sa neograničenom slobodom. Doduše, sada verovatno bi i tako tavorio. I u odbrani je debelo regresirao, bukvalo je ostala samo telesina. Sumnjam da bi bio deo skraćene rotacije u bilo kom timu. 1
Micko8 Posted February 7 Posted February 7 (edited) 9 hours ago, Hele said: Peta pobeda u nizu Denvera, izbili su na trece mesto. Mozda smo malo poleteli sa pljuvacinom. Ko ima legitiman roster za titulu? Boston? I ko jos? Dosta je tu toga nedefinisanog i Denver svakako ima svoju sansu. Ko je to kontender? Vidis li Seltikse kao nekoga ko ce da postane dinastija? Meni bas i ne mirisu na to. Svi ovi ostali na vrhu ili su neki novi/mladi timovi ili nemaju bas sjajno plejof iskustvo u prethodnim godinama. OKC i Klivlend sad razbijaju, ali ko moze da kaze kako ce to izgledati u plejofu. Mozda opet propadnu i ne prenesu se ove dobre partije i na plejof. Isto je i sa Niksima, Memfisom, Hjustonom... Denver svakako ima sansu u danasnjoj ligi kao tim sa miksom kvaliteta i iskustva i pored svih idiotski poteza, i dalje su kandidati za titulu i Jokic dakle igra u kontenderu. Ce vidimo. Peta pobeda u nizu protiv truba ekipa, plus Orlando imao back to back na gostovanju. Kakvo mazanje ociju a pre toga protiv malo jacih protivnika Njujorka i Minesote dva lagana poraza i umalo blamiranje na mecu protiv Filadelfije kojoj nije igrao Embiid Gde je bio Porter na tim utakmicama Edited February 7 by Micko8 1
kralj Posted February 7 Posted February 7 Btw, Netsi i dedlajn?! Ne zavaliti Kemove je zločin. Johnson je duplo bolji igrač za Cavse od Huntera, mada i ovaj će da im radi posao. Tu su mogli nešto i da dobiju, ne ovu crkavicu od 2.5 meseca Simonsovog ugovora.
Time Crisis Posted February 7 Posted February 7 7 minutes ago, Micko8 said: Peta pobeda u nizu protiv truba ekipa, plus Orlando imao back to back na gostovanju. Kakvo mazanje ociju a pre toga protiv malo jacih protivnika Njujorka i Minesote dva lagana poraza i umalo blamiranje na mecu protiv Filadelfije kojoj nije igrao Embiid Gde je bio Porter na tim utakmicama Pa i Minesota je Nagetsima bila druga utakicma u dva dana, na gostovanju
Micko8 Posted February 7 Posted February 7 (edited) Do tada su dobijali sve back to backove i onda ih razvali Minnesota bez trunke prolivenog znoja, Minnesota koja se muci celu sezonu. Edited February 7 by Micko8
Recommended Posts