Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Valjda je to to. Zbrzali su pred kraj big time. Čini mi se da se Memfis fino rasteretio.

Naravno, Lakersi apsolutni pobednik. Bruka.

53 minutes ago, 189- said:

da sam boston dao bih browna za duranta.

Menjao  bi igraca koji pred sobom ima jos 6,7 godina prajma i koji je pre samo 5,6 meseci bio mvp velikog finala??? Za propalog igraca koji je pred penzijom, i koji vise ne pravi nikakvu razliku na terenu :rolleyes: Ispuni formular za zaposljenje kod Nuggetsa, takve primaju rasirenih ruku.

Edited by Micko8

3 minutes ago, Venom said:

Vasa buyout i potpis za Denver 

MEGA VIZURA REUNION 

(Nije se desilo (još))

A u stvari ce biti Bruce Brown buyout i potpis za Lejkerse. 

Odjava do leta. 

2 hours ago, reg said:

Da li si čuo za trejd Luke Dončića u LA?

edit: Meloun i But nisu kompatiblini, a Kronkiji su stipse koje su Melounu već dale ozbiljan ugovor. Ako ove godine opet ispadnu rano nema šanse da će Butu produžiti ugovor, pa će pretpostavljam sledeći GM da se ratosilja Nađija, Strotera, ostalih rukija i dovede veterane koji jure prsten. Čančaru mislim da ističe ugovor ove godine.

Jesi li ti cuo za Irvinga,Washingtona i Gafford-a????Renovirali su citav roster kako bi Doncic zavrsio u velikom finalu. On je razmenjen u Lejkerse zbog nediscipline, zderanja, prasetine,ispijanja piva i pusenja cigareta zbog cega su pocele da se redjaju povrede gde zbog njih odsustvuje duzi vremenski period. Ne moze tako da se zaradi ugovor od 300+ milona dolara:fantom:

Edited by Micko8

Ovako mora od prvog do prvog.

ima ih vise. to sto su knicksi npr poslali jericho simsa da bi butler trejd fercerao, ne znaci nista

Pa što nisu Nadjija uzeli pa da nama ne znači ništa.

Meni se od svog ovog bućkuriša najviše sviđa šta je Klivlend napravio, biće opasni u plejofu

51 minutes ago, Amos said:

A u stvari ce biti Bruce Brown buyout i potpis za Lejkerse. 

Odjava do leta. 

Ne mere izgleda, timovi iznad prve kecelje™ mogu da potpišu samo buyout igrače sa ugovorom ispod MLE (12-13 miliona). Bruce ima preko 20. 

Butovi ingeniozni ugovori za budjave Zika, Sarica i onomad Reggie-a. Svi sa player option u poslednjoj godini ugovora. Kad je Reggie logicno iskoristio opciju, dobri stari Butara ga se otarasio dajuci 3!?! (TRI) picka druge runde. Tim glupostima je zakucao ekser u kovceg Nagetsa. Verovatno najgori GM lige, da nije ovog genijalca sto je dao Luku lejkersima.

S kim ce Vucevic u Cikagu igrati jbt

Jokic na leto definitivno treba da trazi trejd. Neka ga iskoriste da dobiju neki paket da imaju funkcionalnu i gledljivu fransizu u buducnosti. Dok je jos uvek najbolji igrac na planeti. A on zasluzuje sansu da igra u timu koji ima legitiman contender roster.

Evo Luka sad pred Kuzmom rekao da trebaju Jokic, Bogdan i Doncic da zajedno sazovu konkurenciju, da oteraju sve u picku materinu i dođu da igraju za Megu, Partizan i Zvezdu.

Al kaže nije realno.

Taj smarac inace odise velikim humorom:fantom: