Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

7 minutes ago, Venom said:

Možda se nešto kuva :-)

Sad se Butari zavrsava trening u teretani oko 8:20 i onda krece u akciju.

• Replies 6k
  • Views 289.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

44 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ima li smisla MPJ plus first round pick za KD-a?

da sam boston dao bih browna za duranta.

Napokon.

Odlično.

Dobro je, samo da nisu Lejkersi. 

LA nije spreman za duo Luka-Bogi. Goreće klubovi

Pitanje da je birao, da li bi bolje odabrao.

Мицић нуме да игра као опција с клупе, у Шарлоту је још и имао неке солидне партије кад не игра МелоБол (што није неретко), а није одмогло свакако ни то што су кршина од тима.

Ценим да ће бити небитан тотално у Финиксу и да следи повратак у Евролигу где му је реално и место и где може још доста да пружи.

Боги уживанција, лагани Лос Анђелес.

Edited by johan nagel
Мело Лонзо исти курац

Novinari koji prate Sunse naglasavaju da su i Vasa i Kodi option igrači na leto i da je to u principu ključni razlog njihovog dovodjenja. Tako da da, vrv je nazad uskoro. Osim ako ne eksplodira u ova 3 meseca. 

41 minutes ago, ducca said:

U Sunsima će imati više šanse da igra, konkurencija mu je Tyus Jones ili alternativno Sunsi igraju bez klasicnog pleja kad to popunjavaju Booker i Beal. Mislim da ce mu dati sansu da se pokaze jer Sunsima treba malo razmrdavanja, ekipa je u ozbiljnom kanalu.

Vasu sam gledao od prvih utakmica sa OKC pa preko Sarlota, uvek je dobijao sansu i uopste nije pitanje konkurencije na poziciji. Uvek je imao los govor tela, nesigurnost, i pored igranja u kontinuitetu. Mozda su i godine. 

5 minutes ago, ducca said:

Novinari koji prate Sunse naglasavaju da su i Vasa i Kodi option igrači na leto i da je to u principu ključni razlog njihovog dovodjenja. Tako da da, vrv je nazad uskoro. Osim ako ne eksplodira u ova 3 meseca. 

Ma neće ni igrati.

Vasa buyout i potpis za Denver 

MEGA VIZURA REUNION 

(Nije se desilo (još))

Edited by Venom

3 hours ago, Venom said:

Otprilike kako Lakersi trejduju

Odakle je ovo? Umiremo vec pola sata na klip

Micic nikada nije pripadao u NBA a i Bogdanovic je zavrsio kao neko ko moze da kvalitetno doprinese nekoj ekipi. Vreme je da se vrate u Evropu i zavrse karijere tamo.

Just now, goofs said:

Odakle je ovo? Umiremo vec pola sata na klip

E ne znam. Na YT-u je kod onog lažnog škotskog komentatora ali nije njegovo. Ja sam odgledao toliko puta da je prestalo da bude smešno