Amos Posted February 6 Posted February 6 7 minutes ago, Venom said: Možda se nešto kuva :-) Sad se Butari zavrsava trening u teretani oko 8:20 i onda krece u akciju. 3
189- Posted February 6 Posted February 6 44 minutes ago, 1n54jd3r said: Ima li smisla MPJ plus first round pick za KD-a? da sam boston dao bih browna za duranta.
johan nagel Posted February 6 Posted February 6 (edited) Мицић нуме да игра као опција с клупе, у Шарлоту је још и имао неке солидне партије кад не игра МелоБол (што није неретко), а није одмогло свакако ни то што су кршина од тима. Ценим да ће бити небитан тотално у Финиксу и да следи повратак у Евролигу где му је реално и место и где може још доста да пружи. Боги уживанција, лагани Лос Анђелес. Edited February 6 by johan nagel Мело Лонзо исти курац
ducca Posted February 6 Posted February 6 Novinari koji prate Sunse naglasavaju da su i Vasa i Kodi option igrači na leto i da je to u principu ključni razlog njihovog dovodjenja. Tako da da, vrv je nazad uskoro. Osim ako ne eksplodira u ova 3 meseca.
glibav Posted February 6 Posted February 6 41 minutes ago, ducca said: U Sunsima će imati više šanse da igra, konkurencija mu je Tyus Jones ili alternativno Sunsi igraju bez klasicnog pleja kad to popunjavaju Booker i Beal. Mislim da ce mu dati sansu da se pokaze jer Sunsima treba malo razmrdavanja, ekipa je u ozbiljnom kanalu. Vasu sam gledao od prvih utakmica sa OKC pa preko Sarlota, uvek je dobijao sansu i uopste nije pitanje konkurencije na poziciji. Uvek je imao los govor tela, nesigurnost, i pored igranja u kontinuitetu. Mozda su i godine. 1
kralj Posted February 6 Posted February 6 5 minutes ago, ducca said: Novinari koji prate Sunse naglasavaju da su i Vasa i Kodi option igrači na leto i da je to u principu ključni razlog njihovog dovodjenja. Tako da da, vrv je nazad uskoro. Osim ako ne eksplodira u ova 3 meseca. Ma neće ni igrati.
Venom Posted February 6 Posted February 6 (edited) Vasa buyout i potpis za Denver MEGA VIZURA REUNION (Nije se desilo (još)) Edited February 6 by Venom
goofs Posted February 6 Posted February 6 3 hours ago, Venom said: Otprilike kako Lakersi trejduju Odakle je ovo? Umiremo vec pola sata na klip
Micko8 Posted February 6 Posted February 6 Micic nikada nije pripadao u NBA a i Bogdanovic je zavrsio kao neko ko moze da kvalitetno doprinese nekoj ekipi. Vreme je da se vrate u Evropu i zavrse karijere tamo. 1
Venom Posted February 6 Posted February 6 Just now, goofs said: Odakle je ovo? Umiremo vec pola sata na klip E ne znam. Na YT-u je kod onog lažnog škotskog komentatora ali nije njegovo. Ja sam odgledao toliko puta da je prestalo da bude smešno 1
Recommended Posts