Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Fila dala first rounder 2026 za Jareda Butlera. Gotivan mi je on kao igrač, ali ko zna kakav će nihov pik za dve godine biti.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

441

• 1n54jd3r

339

• Hele

248

• uini

196

Posted (edited)

Fun fact: Mark Williams je mlađi od Knechta. :fantom:

Kakva krađa.

Edited by kralj
Posted
19 minutes ago, Amos said:

Do kad traje ovo? Obicno je do ponoci?

Do 21h traje, ja cekam ove da krenu da ispratim 

• +1 1
Posted

Kaze Windy da je originalna ideja bila da KD ide u GS, a Butler u Sunse, ali KD nije hteo.

Posted

Za Hantera je navodno najviše zagrizao Klivlend. 

Nemoj Bogdana u Lejkerse, neće se naigrati tamo. Igraće pre njega neki primarni defanzivac.

Posted

Znači sledeći trade Lakersa, Capela i Bogi za kilo prasetine. Kendrick kaže Atlanta bolje prošla.

• +1 4
  • Haha 1
Posted

Otprilike kako Lakersi trejduju

• +1 1
  • Haha 7
Posted

Majku im nesposobnu Denverasku, jedva cekam da ih nakanta prvi protivnik kojeg dobiju u plej ofu.

Posted
6 hours ago, spaceploitator said:

Jos jedna pljacka. Kolko ih mrzim jbt

Miki maus igrac.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Micko8 said:

Majku im nesposobnu Denverasku, jedva cekam da ih nakanta prvi protivnik kojeg dobiju u plej ofu.

Niko nikad 

• +1 1
Posted
1 minute ago, Micko8 said:

Ko bi rekao, delovao si da im baš želiš dobro.

• Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
7 hours ago, Time Crisis said:

Lejkersi su jako dobro zapamtili Portera

Zapamtili su Mareja. Porter je kurac od ovce a na njemu zvonce. To sto je imao dve,tri dobre utakmice u celom plej ofu ne znaci nista. Na ostalim utakmicama je bio igrac manje. Imamo uzorke iz tri plej ofa, kada mu ne ide sut ne postoji na terenu.

Edited by Micko8
Posted (edited)
10 minutes ago, kralj said:

Ko bi rekao, delovao si da im baš želiš dobro.

Ja na stvari gledam realno. Denver je veoma losa ekipa koja nema svetlu buducnost u nadolazecem plej ofu. Sa najboljim ekipama ove sezone imaju negativan skor nesto kao 2-9. Ocigledno je da im je potrebana proveren plej of igrac i pojacanje na petici. I opet nisu nista uradili povodom toga posto ih cisto zabole da budu konkurentni u doigravaju. Imaju generacijski talenat u ekipi koji ce ostati na jednoj osvojenoj tituli zahvaljujuci seljacima koji vode klub. Niko u istoriji NBA lige nije ovako tretirao svoju zlatnu koku kao sto to cini Denver.

Edited by Micko8
  • Hvala 1
Posted (edited)
53 minutes ago, Micko8 said:

Ja na stvari gledam realno. Denver je veoma losa ekipa koja nema svetlu buducnost u nadolazecem plej ofu. Sa najboljim ekipama ove sezone imaju negativan skor nesto kao 2-9. Ocigledno je da im je potrebana proveren plej of igrac i pojacanje na petici. I opet nisu nista uradili povodom toga posto ih cisto zabole da budu konkurentni u doigravaju. Imaju generacijski talenat u ekipi koji ce ostati na jednoj osvojenoj tituli zahvaljujuci seljacima koji vode klub. Niko u istoriji NBA lige nije ovako tretirao svoju zlatnu koku kao sto to cini Denver.

Da li si čuo za trejd Luke Dončića u LA?

edit: Meloun i But nisu kompatiblini, a Kronkiji su stipse koje su Melounu već dale ozbiljan ugovor. Ako ove godine opet ispadnu rano nema šanse da će Butu produžiti ugovor, pa će pretpostavljam sledeći GM da se ratosilja Nađija, Strotera, ostalih rukija i dovede veterane koji jure prsten. Čančaru mislim da ističe ugovor ove godine.

Edited by reg
  • Haha 2