Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Mark Williams u Lakersima skoro pa za ništa. Džaba novi menadžment, džaba sve, Hornetsi su uklet klub.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

441

• 1n54jd3r

339

• Hele

248

• uini

196

Posted

mark vilijams u lejkersima 

Posted

Kad ode Lebron dovedu Janisa i samo teraj dalje. :D 

• +1 1
Posted

Kao sto rekoh, Jovic polako ulazi u konkurenciju za MIP.

Ima jos 30 plus utakmica, jos vise ce napredovati. Do kraja sezone ce u proseku davati skoro duplo vise poena nego prosle sezone.

Skoro sam ovde napisao da je u prvoj sezoni imao 5,5 poena u proseku, u drugoj 7,7 i sad u trecoj 9,9.

E, pa, sad vec vise nije 9,9 nego 11,1.

Nece osvojiti nagradu, nece siroj publici biti u konkurenciji, ali ce objektivno biti u konkurenciji i za nas ce biti MIP u nasim srcima ❤️

Posted
34 minutes ago, Amos said:

Kad ode Lebron dovedu Janisa i samo teraj dalje. :D 

Dali bi ga Baksi za Rivsa i Vanderbilta.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Najluđi mi je za sad Ingram kod Coach Darka. Ok i njemu i BBu ističu ugovori, ali jedno. Grozan tim ima Darko.

Posted

Reče sad Matt Moore da se Denver cenjkao za Valančjunasa ali da su odbijeni.

Šta je, brt, nećeš Nadjija, Piketa i  Butov osmeh za Litvanca? Well, your loss man. 

• Haha 1
Posted
53 minutes ago, Hele said:

Solidno, solidno

nasty-rotation-v0-e9pcb8j4hghe1.jpg

Još ako Klebera trejduju, mogli bi da imaju baš jaku rotaciju, mada je već imaju. Fali možda koji bek više zbog SGA.

Posted

Fali im Durant umesto Kinga.

Posted
4 hours ago, Micko8 said:

Uvek neki izgovori za nesposobno rukovodstvo Denvera dok drugi prave nemoguce trejdove i dovode super zvezde. Neka se zaludjuju Porterom koji se opet nece videti u plej ofu.

Lejkersi su jako dobro zapamtili Portera

Posted

Porter igra odlično ove sezone. Cenim da su mogli do Jonasa ali su morali da daju nekog od ovih mlađih, Strotera, Votsona, Brauna.

Ni ja nisam siguran oko matematike tog trejda, ali mi je smesno jer Sabonis i Jonas verlo evidentno nisu mogli da koegzistiraju u FIBA košarci, no ovi to izgleda nisu gledali.

Šarlot je ekipa u večitom rebildingu, šta oni čine, razviju rukija i onda ga daju drugoj ekipi za novog rukija i par pikova koje će onda da razviju i da proslede dalje za novu rundu rukija…

I nejasan mi Toronto, uzeli Ingrama koji verovatno neće ostati tu, čak dali i neke pikove

• +1 1
Posted

sta ce sad biti sa bogijem?

do kurca ako ce presedeti ostatak sezone, a ne vidim ni atlantinu racunicu u tome

Posted
On 5. 2. 2025. at 10:11, Amos said:

Ali kako su izgubili!

Ima li logicnijeg odgovora od "trener je debil"  na pitanje - zasto posle prve trojke nije zvao tajm aut nego posle druge?