Micko8 Posted January 11 Posted January 11 11 hours ago, Zli Gli said: Imao je jedan jos jaci priznat kos za 2+1 pri rezultatu 17:22, ne znam kako ono da opisem, svi smo nekad tako ubacivali kad se zagrevamo za basket a eto lik dao na NBA mecu, kakvom god. Prvo je pri prijemu napravio korake jer je proklizao ali na stranu to, posle bacio nesto iza ledja mlitavo u svom jedinstvenom lignjoslav stilu, i naravno uslo od tablu uz faul. Evo ga oko 0:55 Da li je debeli ikada u svojoj karijeri postigao neki legalan kos, a da to nisu neka nezgrapna proklizavanja uz korake koji "stalno" pravi??? Veoma me interesuje vase cenjeno strucno misljenje
Zli Gli Posted January 11 Posted January 11 Ne das mi ni da ga pohvalim za cudan kos, hvatas se za nebitnu sitnicu koju sam pomenuo samo onako usput. Sram da te bude.
Fins fleet Posted January 11 Posted January 11 3 hours ago, 1n54jd3r said: Nadji je bukvalno mini albatros ugovor. Ne rece mi da li si naucio da gledas u kalendar, ili insistiras da gledas Denver veceras?
1n54jd3r Posted January 11 Posted January 11 2 hours ago, Fins fleet said: Ne rece mi da li si naucio da gledas u kalendar, ili insistiras da gledas Denver veceras? Gledao sam samo datume, bio si u pravu. Jesi stavio u podsetnik da ne propustis da poentiras?
Fins fleet Posted January 12 Posted January 12 1 hour ago, 1n54jd3r said: Gledao sam samo datume, bio si u pravu. Jesi stavio u podsetnik da ne propustis da poentiras? Dva da slucajno ne zaboravim. Takve prilike se ne propustaju. 😁 1
Fins fleet Posted January 12 Posted January 12 Jovic bas sigurno deluje. Trebalo bi je to to, da ce da se ustali sada. 1
pbg12345 Posted January 12 Posted January 12 4 hours ago, Fins fleet said: Ant >>> Ja. Sorry Zli. Sta zli ima sa tim sto si ti manji od mrava? 4
1n54jd3r Posted January 12 Posted January 12 3 hours ago, Fins fleet said: Jovic bas sigurno deluje. Trebalo bi je to to, da ce da se ustali sada. Sasvim je ok da ulazi sa klupe, dobije vise odgovornosti i slobode u igri no da igra sa starterima. A svakako je zasluzio poverenje da ga Spo drzi u igri u cetvrtoj kad se resava. A sledece sezone, bice zreo za petorku.
pbg12345 Posted January 12 Posted January 12 ma da, najbitnije je da je preuzima odgovornost u poslednjih 5 ima 13 suteva po utakmici, pre toga oko 6
1n54jd3r Posted January 12 Posted January 12 Here are the three youngest Miami Heat players, after Nikola Jovic, to achieve or surpass the stat line of 21 PTS, 8 REB, 5 AST, shooting 8-12 FG, 4-7 3P, and +20 plus-minus: 2. **Tyler Herro** - 21 years and 357 days old, on January 12, 2022. 3. **Dwyane Wade** - 22 years and 25 days old, on February 11, 2004. 4. **Bam Adebayo** - 22 years and 130 days old, on November 25, 2019.
kralj Posted January 12 Posted January 12 Strava su ove kuriozitet trivije. Najmlađi kome se odvezala pertla na tačno 2:33 do kraja poluvremena. 4
Popular Post 1n54jd3r Posted January 12 Popular Post Posted January 12 27 minutes ago, kralj said: Strava su ove kuriozitet trivije. Najmlađi kome se odvezala pertla na tačno 2:33 do kraja poluvremena. Pertle kazes? 15
Hele Posted January 12 Posted January 12 Hoce li Jovic u Megu ili ce ga uzeti mozda neki Asvel da probaju?
Recommended Posts