Wednesday at 21:372 days nevidjen posao su napravili (iako naravno nisu svi sa ove fotke direkta psoledica MPJovog trejda)bilo bi zanimljivo videti reakcije da se sve ovo desilo, ali da je MPJ bio igrac lejkersanaveliko bi smo pisali "uuuu ovo samo njima moze da prodje" "opet ih guraju" :D
Wednesday at 22:072 days Још да су се некако решили Нађијевог уговора, било би 10/10.Него преспавао сам изгледа, зашто ББраун игра за ову цркавицу, тај део ми баш није јасан..И друго питање кад КБраун долази на наплату, и он тренутно игра за нешто мало пара баш
Wednesday at 22:362 days naji ce explodira ove sezone bb pretpostavljam jer je prethodne dve sezone jurio pare i to se igracki bas lose zavrsilo, da je odradio jos jednu sezonu u tom smeru, verovatno bi zavrsio van ligeovako, jednogodisnji veteranski minimalac, ali ponovo na mestu uspeha, ako on i ekipa budu imali uspeha, uzece ce sledeci ugovor ozbiljnu lovucb ove sezone istice ruki ugovor i to ce cini mi se biti bas velik problem za nagetse, a nekako imam utisak da se uopste ne potencira
Thursday at 15:011 day 18 hours ago, 1n54jd3r said:Ne bih se zakleo da bi dao kvalitetniji doprinos od THJ-a...a mogao bi potencijalno da sjebe hemiju u svlacioniciEdit: ne bih ga stavio u startnu petorku, a kao rezerva bi bio nezadovoljangeneralno se slazem, uklapanje bi verovatno bilo problematicno. mislio sam vise na suvom papiru jer je nesumnjivo bolji igrac plus ima vise kreatora u sebi od thja te bi bio bolja zamena dzamalu. to im je sada jedina izrazena slaba tacka.ni meni ne bi igrao prvu petorku, ali bi cesce od brauna zavrsavao tekme. ako bi pristao na tu ulogu 6og igraca with benefits, 30 mpg malo zamena dzamalu malo finiser, mogla bi biti bomba. opet, sve na 2d papiru mojih ganglija
Thursday at 15:201 day 18 hours ago, spaceploitator said:Jebote samo 5.5 mogli su ga i Nageci pokupiti umesto THJrne bi beal otisao bilo gde za te novce, vec u grad za koji konta da mu odgovara iz 70 razloga.da je iskljucivo gledao sansu za titulu, potpisao bi za denver i za manje para od ovoga npr.
Thursday at 16:591 day Jesu, mislim da im je oprostio 12-13 miliona da bi mogli da udju u stretch računicu.
Thursday at 20:281 day jbt, mi komotno mozemo izvedemo petorku nikolatopic, djurisic, kalinic, jovic, jokicprva izmena nikola milutinovi selektor, narvno, ari peka nikola
Thursday at 20:381 day 9 minutes ago, pbg12345 said:jbt, mi komotno mozemo izvedemo petorku nikolatopic, djurisic, kalinic, jovic, jokicprva izmena nikola milutinovi selektor, narvno, ari peka nikola Selektor Muta Nikolaic.