Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Valjda će jedan...

• Replies 7.4k
  • Views 363k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Bruklin može ladno da obori sve rekorde, u ovakvom okruženju sve i da si najveći talenat u istoriji ne možeš da napreduješ kako bi mogao u normalno koncipiranom timu.

The Kings have no plans to prioritize a contract extension for Zach Lavine and are listening to trade offers, per @sam_amick

lol

Mogu li ove seljačine bar Luke Korneta da pokupe sad kad je bez ugovora. Ma ne, misim, ne možemo sa seljacima.

Sansi su dali neke pare i neke buduće drugorundaše da bi se večeras pomerili na 31. i 41. pik.

Reality check druge kecelje, samo na taj način mogu da krpe pevca.

Dobro, targetirali su Fleminga, koji će im sigurno biti u rotaciji.

Proctora je njegov saigrač Fleg bacio u drugu polovinu druge runde. Realno, bolji je od toga, ali pitanje je da li ćemo to uspeti da vidimo u Klivlendu.

Milwoki je drafotovao Markovica ako je neko propustio. Realno oni nemaju mnogo visokih kvalitetnih igraca, mozda se i izbori za ugovor i neke minute sledece sezone.

preuranjena procena za sledeću sezonu

IMG_4807.jpeg

Brate, to je onaj debil, američki miks Anđusa, Vučićevića i Jovane Jeremić. Mišljene svakog forumaša ima veću vrednost.

e jes, luka poli parizer u rangu sa brunsonom i antom, blasfemija

kao da poli parizer stavis u rang sa onim alekovim parizerima, koje se pravi da jede

gavrilovic najjaci parizer

lukina virsla > brunsonova & antova virsla

1 minute ago, goofs said:

gavrilovic najjaci parizer

nisam probao ali izuzetno cenim njihov mesni dorucak, koji pojedem ponekad za veceru, kad sam fiju viju