Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

I opet se vracamo na to da se nista nece promeniti, MPJ-a ne mogu da zavaljaju za bilo sta korisno. Znaci trejdovima nece popraviti ekipu. Draftom takodje. To je sto je, cemer i jad. I AG treba da im se nacestita mile majke, kad Jamal i MPJ imaju onoliko jace ugovore od njega.

• Replies 6k
  • Views 287.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

3 minutes ago, MeanM@ said:

Oklahoma igra svoju igru i pojave se ljudi kad treba.

Nidje veze, bukvalno ih vratio Dort onim neocekivanim trojkama a ceo mec igrali haoticno manje vise, glavni igraci su im sise ali eto imaju ponekog ko moze da natovari s klupe i imali su srece + se Nagetsi samounistili pred kraj

Za one koji nisu gledali, cisto da znaju sta su propustili

Edited by 1n54jd3r

Sledecu neka uzme 50 suteva i ne doda loptu nikome. Eto i to da odgledamo, ne bi bilo gore od ovoga sigurno. Ako je Kobi dao 81, moze Jokara makar toliko a verovatno i vise.

D

1 minute ago, Zli Gli said:

Nidje veze, bukvalno ih vratio Dort onim neocekivanim trojkama a ceo mec igrali haoticno manje vise, glavni igraci su im sise ali eto imaju ponekog ko moze da natovari s klupe i imali su srece + se Nagetsi samounistili pred kraj

Dort krenuo, ostali se pojavili nakon toga, sto je dovoljno protiv ovih raspada. Svakako manje sise i pobeda je tu.

Sest igraca Oklahome je poentiralo iz igre u 4/4, naspram jednog Jokica.

U odbrani su ih udavili i naterali ih u raspad. Za ovakvog protivnika sasvim dovoljno.

23 minutes ago, 1n54jd3r said:

Imali su apsulutnu kontrolu u utakmici i onda je Dort strpao 3 back2back trojke. I no show izdanje MPJ-a, par glupih odluka Gordona i sudije koje su krenule da navlace. Ocekujem blow out poraz u game6 i ciao sezona.

sve je tako, s'tim sto nuggetsi nisu odbranili bukvalno niti jedan od 10 poslednjih napada, tako ne moze da se dobije tekma.

Edited by uini

8 minutes ago, uini said:

sve je tako, s'tim sto nuggetsi nisu odbranili bukvalno niti jedan od 10 poslednjih napada, tako ne moze da se dobije tekma.

Jesi gledao od pocetka ili samo kraj? Nije te bilo...

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Jesi gledao od pocetka ili samo kraj? Nije te bilo...

samo poslednju cetvrtinu, im too old fo this shit.

evo isao sam da brojim, osam poslednjih napada je oklahoma ubacila, ukljucujuci i srcenshtajnov tip-in nakon promasaja holmgrena. poslednji promasen napad bio SGA na 4:47 do kraja. bas lose, tj nemoguce je dobiti tako.

edit zajebo sam, i ovde je dort imao off reb, holmgren layup. na 5:09 jalen williams promasio tricu, nuggets def reb :/

Edited by uini

prolaze nuggets ali ih metlaju minesotajlandjani

mmexport1747200357512.jpg

kapiram da ni SGA neće imati saigrača ovenčanog ovim priznanjima ili grešim?

inače, kada su uzeli titulu, murray je taj plejof igrao kao top5 allstarova, tako da nije ni to obavezno presudno

Jokić rutinira najbolju odbranu poslednjih 30 godina, ali ne može sam.

Ne mogu još da se smirim, sve sam polupao.

Just now, Milošica said:

Ne mogu još da se smirim, sve sam polupao.

Zbog Anice i bokala vina

55 minutes ago, banecare1 said:

mmexport1747200357512.jpg

Cesto su postojali timovi gde se sve vrtelo oko jednog igraca gde su svi oko njega izgledali beskorisni.

Onda bi ili dosao neki novi trener i tim bi promenio taktiku i manje igrao na glavnog igraca i odjednom bi ostatak tima procvetao, ili bi igraci promenili klub i u novom klubu razbili.

Jokicevi svi bivsi saigraci kada bi otisli iz Denvera, nista nisu napravili, stavise, cesto bi uskoro i ispali iz NBA-a.

Farid, Barton, Mudije, Monte Moris, Geri Heris, Huanco... svi propadose posle Jokica.

I sampioni Brus Braun i KCP su propali posle Denvera.

Dzeremi Grant je tu jedini kao krenuo da ima neke ozbiljne brojke, ali pokazalo se da je to suplja prica i samo nabijanje statistike u ocajnom timu.

I Hartnestajn je napredovao, ali nije sad kao da se pretvorio u Ol star igraca, nije ni blizu toga.

https://basketball.realgm.com/player/Nikola-Jokic/Teammates/49571