17 hours ago17 hr 3 minutes ago, 1n54jd3r said:Ako je neka tekma rat, to je bila ova. Iscrpljujuca za gledanje a ko zna kako je tek igracima na terenu. Ona kontra 2 na 1, kada je Jokic zasmetao Cetu koji masi kucanje, mozda i odlucila Ja pomislio na ono promašeno kucanje Gordona. Koji je dripac Šek, prvo pitanje za Džamala "imao si 6/16, šta ćeš da uradiš bolje u sledećoj?"Počela konferencija trenera Oklahome, "They out-executed us down the strech"...pogledaćemo opet neke faulove koje smo bez potrebe napravili na liniji za tri (bespotrebni faulovi = odbrana oklahome u reg. sezoni)
17 hours ago17 hr 4 minutes ago, bios said:Gordon živi bajku u ovom play offu Tti kljucna momenta: nenormalno kucanje preko Holmogrena, živa lopta kad je tražio tajm aut i ovo je bila nagrada na kraju.Pri tom MPJ mlati ~10mil više po sezoni od njega...
17 hours ago17 hr 2 minutes ago, *edited by mod said:Pri tom MPJ mlati ~10mil više po sezoni od njega...uZeLI sU tiTuLU ZaSLužio jE
17 hours ago17 hr Popular Post Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.
17 hours ago17 hr 24 minutes ago, 1n54jd3r said:Dobrodosao @Zli Gli u tim Jokic. Necemo ti nista zamerati od ranije.Nikad, lepo je neko napisao ranije da malo ko zeli da gleda sporu i neatletsku kosarku, ostaje samo vas sacica ovde i ostali Jokicevci koliko ih ima razbacanih po svetu
17 hours ago17 hr Gli, Jokić igra najbržu košarku koju je ikad iko igrao. Pusti neku atletiku da se konsoliduješ. Il bar trku konja.
16 hours ago16 hr ,8 minutes ago, Zli Gli said:Nikad, lepo je neko napisao ranije da malo ko zeli da gleda sporu i neatletsku kosarku, ostaje samo vas sacica ovde i ostali Jokicevci koliko ih ima razbacanih po svetu Odakle to da su spori (najviše fb poena u ligi, peti po broju poena po utakmici)? Jedno je sporost, drugo je superiorna egzekucija jednom kada protivnik postavi odbranu.
16 hours ago16 hr 14 minutes ago, reg said:,Odakle to da su spori (najviše fb poena u ligi, peti po broju poena po utakmici)? Jedno je sporost, drugo je superiorna egzekucija jednom kada protivnik postavi odbranu.Sporost i neatleticnost = Jokic se gega tj. sporo trci (i pritom nosi loptu od dole ali ajde svi to sad rade) + ne kuca monstruoznoNe znam sto vam je tesko da shvatite da mnogi od nas NBA gledaju kao atrakciju i onda dodju belci i taktiziraju nesto i mrse muda i kako da ih mi takvi volimo
16 hours ago16 hr Imaš na Areni 6 atrakciju - Game 3 protiv Klipersa. Ubijaju ih Klipersi, sve si bio u pravu.
16 hours ago16 hr 17 minutes ago, Zli Gli said:Sporost i neatleticnost = Jokic se gega tj. sporo trci (i pritom nosi loptu od dole ali ajde svi to sad rade) + ne kuca monstruoznoNe znam sto vam je tesko da shvatite da mnogi od nas NBA gledaju kao atrakciju i onda dodju belci i taktiziraju nesto i mrse muda i kako da ih mi takvi volimoTo je Jokić. AG, CB i Ras su građeni kao GI Joe igračke, AG je bukvalno zakucao za pobedu protiv Klipersa, pa zakucao iza leđa u sedmoj, zakucao Holmgrena večeras...
15 hours ago15 hr Popular Post Svaka čast za rutinsku pobedu, jedino što sam stavio i kuću i okućnicu na OKC
15 hours ago15 hr Popular Post Sad sam pogledao highlightse, i milsim da je kucanje SGA 11 sekundi pre kraja omogućlo pobedu, da je otrčao u ćosašk da smrdi i pogodio dva bacanja dobili bi utakmicu jer ne bi bilo više vremena, ako bi pravili faul, koa što jesu posle izvođenja (što je isto glupost, trebali su da prave ne odmah, nego negde posle 3-4 sekunde)...Bukvalno bez mozga odigrano...Ali, bilo jelepo kucanje, da neki™ mogu da uživaju u atletici... Za svakog po nešto...
15 hours ago15 hr 17 minutes ago, Malvo said:Treba li praviti faul na +3?I ovde smo bili prvi.U principu je univerzalan odgovor ne (što pišem ovde 20 godina), mada zavisi od situacije.Vrlo je prosto - na + 3 i nepravljenje faula, najgora stvar koja može da ti se dogodi je produžetak. Na + 3 i pravljenje faula, ulazi milion drugih varijabli u igru (ti možeš mašiti penale, presečene lopte, ofanzivni skok posle njihovog promašaja sa penala, ofanzivni faul, šta god) i možeš izgubiti utakmicu i u regularnom delu, kao što je OKC sinoć demonstrirala. Eventualno, ako ti se otvori mogućnost da praviš faul na nekoliko sekundi pre kraja, kad je protivnik već u kretnjama, to ima smisla i smanjuje dobar broj gore pomenutih varijabli. Tu je rizik da sudija svira faul u act of shooting, zato kažem ako se ukaže prilika (kao npr sinoć KAT što je pravio, mada tad nisu bila bacanja zbog bonusa).Mene samo čudi da NBA koja je totalno otišla u pravcu matematike i napredne statistike i prate se procenti šuta i verovatnoće sa svakog milimetra parketa i u svako doba dana, potpuno promašio ono što su sede NBA glave objašnjavale još pre 30 godina, a što je common sense, usvojivši taj pičkasti evropski koncept pravljenja faula i odbijanja da se preuzme odgovornost (za odbranu ili napad).