20 hours ago20 hr 11 hours ago, Amos said:Gee pljucnuo Lova za loženje na Zupca. Kaže da ga ugasio posle 15 minuta.Nemam pojma ko je u pravu, nisam gledao mnogo Kliperse ove godine, ali zbog tih nekih nadobudnih izjava sam prestao da čitam ispodobruča.Odslušao sam onaj Lou- Simons podkast, uopšte nisam doživeo njegovu priču kao loženje na Zupca, štaviše, stavio je dobre brojke Zupca u kontekst rostera Klipersa i želje Jokića da šutevima za tri izvuče Zupca spolja kako bi Gordon moga da izdominira na Pauelu (koga će zajedno sa Hardenom da love u plejofu). Takođe, kao što već napisa neko, čovek nema ni pravo glasa.Džejson Timpf i Matt Moore isto vide Jokićev šut za tri kao obavezan činilac Denverove igre protiv Klipersa. https://thedenverdig.com/i/161491303/joker-and-the-three-of-clubsHowever, the Clippers are going to want to pack the paint and send help to make Denver’s non-shooting roster shoot threes. Guys like Aaron Gordon and Braun and Westbrook are going to have to hit some open looks, but a great way to not have to take those shots is to open up the interior by forcing Zubac out of it with Jokic’s threes. Zu still doesn’t want to guard Jokic out there, and Joker shot over 40% from three this season.If he hits those threes, then Zu has to come out to guard him. If he comes out to guard him, the others can cut against Norman Powell, Harden, and Bogdan Bogdanovic. Jokic can also drive against Zubac to get him further in foul trouble.Jokic needs to hit his threes.Što se tiče priče o MVP-ju, tu naginjem ka timu Zli-SGA, odnosno ne mislim da je "pokraden" Jokić ako se nagradi ubedljivo najbolji igrač najboljeg tima. Neuporedivo je sa godinom kada su (nezasluženo) dali Embidu, jer je OKC dominantan tim u jačoj konferenciji koji ima 18 pobeda više. Priča o njihovom timu koji je (bez SGA), kao, mnogo bolji od Denverovog mi ne pije vodu ofanzivno (što se videlo u plejofu i nekim utakmicama u regularnom delu kada protivnici stisnu odbranu), a ne vidim zašto bi SGA bio kažnjen zbog superiorne odbrane (kako svoje, tako i ostatka tima). Plus, svi znamo šta se desilo prošli put kada Jokić nije bio MVP i pored spektakularno odigrane sezone.
20 hours ago20 hr 8 minutes ago, goofs said:Iz tri razloga:1) ne volim ga2) iako nije bio loš igrač, realno je druga liga u odnosu na ostatak liste3) ne volim gaZašto? Šta je to uradio?
20 hours ago20 hr 25 minutes ago, Milošica said:Zašto? Šta je to uradio?Nemoj da nas teraš da se podsećamo.
19 hours ago19 hr Jovic se izgleda vracaInside The HeatHeat-Hawks Injury Report: Budding Young Players Now Avail...The Miami Heat announced that rookie Pelle Larsson and third-year forward Nikola Jovic will be available for tonight's Play-In Tournament game against the Atlan
18 hours ago18 hr 2 hours ago, reg said:Odslušao sam onaj Lou- Simons podkast, uopšte nisam doživeo njegovu priču kao loženje na Zupca, štaviše, stavio je dobre brojke Zupca u kontekst rostera Klipersa i želje Jokića da šutevima za tri izvuče Zupca spolja kako bi Gordon moga da izdominira na Pauelu (koga će zajedno sa Hardenom da love u plejofu).ako se dobro secam lowe ga nije ni imao u all-nba timu, dok simmons jeste. Edited 18 hours ago18 hr by 189-
17 hours ago17 hr Atlanta uspeva da ostane koliko toliko u utakmici, ali skoro ništa ne mogu da odbrane, prosto je depresivno gledati ih. Jang šutira 2-11. Šut za tri poena je takav da su u istom napadu imali dva promašaja obruča nakon nebranjenih šuteva. Publika očajna, posebno imajući u vidu da je eliminaciona utakmica.
16 hours ago16 hr Koliko agresivnije u odbrani igra Atlanta u drugom poluvremenu. U jednom momentu su toliko pritisli Majami da je Adebajo dobio loptu za trojku iz ugla i odmah se setim Jokićevog "pa nećeš valjda čuvati Adebaja...", naravno promašio je i Trej posle pogodio za vođstvo Atlante. Svako ko gleda ovu tekmu zaslužuje barem neizvesnu završnicu.
10 hours ago10 hr AD ubacio 40 Memfisu i onda se povredio šutirajući trojku U svakom slučaju bolje Memfis da igra, možda u nekom ludilu otkinu neku tekmu OKCu.Klivlend - Majami će biti verovatno najdosadnija serija prve rune, metlarenje u najavi.
9 hours ago9 hr kad dzaja morant krene da peva bacajte bombe cetnici, ima da se razbeze holmgreni i emvipijevi
6 hours ago6 hr bice dobra serijana stranu sto je nama zanimljiva zbog kapitena i jokicadva izuzetna napada, 3 genijalca + 1 koji to itekako ume da bude u PObice mnogo prilagodjavanja sa obe stranedenver je itekako pokazao da moze podici razinu odbrane makar na pristojnu, sa druge strane klipersi imaju odbrambenog igraca godine i kavajia u petorcina kraju bi mogla klupa presuditi, uvek bih pre u takvim situacijama imao bogdana nego vesbrukaovo bi na neki nacin moglo biti zatvaranje kruga zapocetog onom serijom u korona POdenver je definitivno vinula u visine i krug kandidata za titulu, a kliperse poslala na drugu stranu
4 hours ago4 hr Cini mi se da je x-factor u seriji AG. Ako bude imao suterske procente iz poslednja 2 meseca, lagano moze da bude drugi najbolji strelac sa strane Nagetsa. Ne bi me zacudilo da on bude Jokicev Robin a ne Jamal.
2 hours ago2 hr 1 hour ago, 1n54jd3r said:Cini mi se da je x-factor u seriji AG. Ako bude imao suterske procente iz poslednja 2 meseca, lagano moze da bude drugi najbolji strelac sa strane Nagetsa. Ne bi me zacudilo da on bude Jokicev Robin a ne Jamal.Ako AG bude drugi strelac to smao govori da je Denver u problemu jer drugi i treći strelac nisu na nivou a Denver tako neće dobiti seriju...