Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Našao je kome da dodaje, Bogi 2 poena sinoć D

Klipersi lagano u najsimpaticniji tim lige.

A Niksi su najbedniji, izgubise i ovaj revijalni mec gde ovima nije gorelo pa su sad na 0-8 protiv Bostona i Klivlenda a 0-10 ako dodamo i Oklahomu. Bas su mi bili gotivni ali teska prica, proci ce nekako Pistonse i onda metla od Bostona.

Navijam za Denver-Sota i Lejkers-Klipers serije, ne znam je li to po racunicama izvodljivo

Mislim da jeste ako Klipersi izgube, Minesota dobije i Denver dobije.

Btw, ja bih takodje voleo Minesotu. To je najlaksi nacin da se oslobode dosta igraca na leto. Kliperse mogu da dobiju, pa da ih usrani ESPN ishailuje i nastavimo sa gledanjem ove mučione.

• Popular Post

Voleo bih Minesotu u prvom kolu. Ako ne mogu da prodju ekipu gde je Randle druga violina, onda neka ugase fransizu.

Od Jokica ocekujem probudjenu zver i najjaci PO nastup svih vremena. Slozno do titule

Opcija 1 daje zanimljivije parove, mislim da Klipersi nisu bez sansi protiv Hjustona, a GSW-Lejkers bi isto bila dobra serija

1 hour ago, goofs said:

Navijam za Denver-Sota i Lejkers-Klipers serije, ne znam je li to po racunicama izvodljivo

Nije, ako GSW dobije oni su peti, Minesota sesta a Klipersi sedmi, a ako dobiju Klipersi oni su peti a GSW sedmi. Klipersi svakako nece biti sesti, nista od gradskog derbija u prvoj rundi.

Naravno, sve pod pretpostavkom da Denver rutinski dobija drugi tim Hjustona i Minesota bez suspendovanog Edvardsa dobija neke leve kuci.

bice clippersi sesti ako minnesota izgubi valjda

edit: nope nema smisla

Edited by 189-

Klipersi su peti ako pobede bez obzira na druge rezultate. Dakle pitanje je samo da li hoće Denver ili Hjuston.

Pod pretpostavkom da ce da kalkulisu, sta mislite koga bi radije u prvoj rundi?

Kontam da se ne plase Denvera preterano, ali ako kalkulisu gledace da izbegnu OKC.