April 12Apr 12 A Niksi su najbedniji, izgubise i ovaj revijalni mec gde ovima nije gorelo pa su sad na 0-8 protiv Bostona i Klivlenda a 0-10 ako dodamo i Oklahomu. Bas su mi bili gotivni ali teska prica, proci ce nekako Pistonse i onda metla od Bostona.
April 12Apr 12 Navijam za Denver-Sota i Lejkers-Klipers serije, ne znam je li to po racunicama izvodljivo
April 12Apr 12 Btw, ja bih takodje voleo Minesotu. To je najlaksi nacin da se oslobode dosta igraca na leto. Kliperse mogu da dobiju, pa da ih usrani ESPN ishailuje i nastavimo sa gledanjem ove mučione.
April 12Apr 12 Voleo bih Minesotu u prvom kolu. Ako ne mogu da prodju ekipu gde je Randle druga violina, onda neka ugase fransizu.Od Jokica ocekujem probudjenu zver i najjaci PO nastup svih vremena. Slozno do titule
April 12Apr 12 Opcija 1 daje zanimljivije parove, mislim da Klipersi nisu bez sansi protiv Hjustona, a GSW-Lejkers bi isto bila dobra serija
April 12Apr 12 1 hour ago, goofs said:Navijam za Denver-Sota i Lejkers-Klipers serije, ne znam je li to po racunicama izvodljivoNije, ako GSW dobije oni su peti, Minesota sesta a Klipersi sedmi, a ako dobiju Klipersi oni su peti a GSW sedmi. Klipersi svakako nece biti sesti, nista od gradskog derbija u prvoj rundi.Naravno, sve pod pretpostavkom da Denver rutinski dobija drugi tim Hjustona i Minesota bez suspendovanog Edvardsa dobija neke leve kuci.
April 12Apr 12 bice clippersi sesti ako minnesota izgubi valjdaedit: nope nema smisla Edited April 12Apr 12 by 189-
April 12Apr 12 Klipersi su peti ako pobede bez obzira na druge rezultate. Dakle pitanje je samo da li hoće Denver ili Hjuston.