Milošica Posted October 10 Posted October 10 (edited) Nemojte da se svađate. Ne mogu to da izdržim. Edited October 10 by Milošica 2
nenad Posted October 10 Posted October 10 (edited) 6 minutes ago, bradilko said: porediti zdovca koji bi odlican igrac i imao odlicnu karijeru, ulogu u reprezentaciji koju je obavljao odlicno ali bez koga se u svakom slucaju moglo i jednog kicu ili ducija.. ne treba dalje ima nesto i do toga sto je potrebnije ekipi, a pored svih ostalih, poeni u rukama nisu u ovom konkretnom slucaju najbitnija stvar. zdovc je fizicki bio frik, skoro pa prajm barkli nivo. edit @Milošica drmni jednu peticu da se smiris. Edited October 10 by nenad 1 1
Milošica Posted October 10 Posted October 10 2 minutes ago, nenad said: ima nesto i do toga sto je potrebnije ekipi, a pored svih ostalih, poeni u rukama nisu u ovom konkretnom slucaju najbitnija stvar. zdovc je fizicki bio frik, skoro pa prajm barkli nivo. Zdovc Danilović Stojaković Prajm Novica Jokić
uini Posted October 10 Posted October 10 14 minutes ago, bradilko said: porediti zdovca koji bi odlican igrac i imao odlicnu karijeru, ulogu u reprezentaciji koju je obavljao odlicno ali bez koga se u svakom slucaju moglo i jednog kicu ili ducija.. ne treba dalje pa ti si poredio shefe a ne ja ja sam napisao da je ovo za mene dobar kombo a ti si upao sa allstar izborom
Hele Posted October 10 Posted October 10 Ne znam smem li da pisem, bicu banovan od @Valk zbog oftopika. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 10 Posted October 10 B.McCalebb S.Larkin C.Myers S.Ibaka M.Tobey J.Holden L.Brown T.Dorsey A.Randolph J.Doellman 1
shimpu Posted October 11 Posted October 11 Dalo, Vesterman, Nilikina, Lovernj, Lesor i kao najbolji sesti igrac Bandzasi Ovo je mozda i najbolja francuska petorka odnosno sestorka koja je igrala ili igra u Partizanu 1
kralj Posted October 11 Posted October 11 On 9. 10. 2024. at 23:12, MiddleClass said: Doncic vjerovatno na klupi Kakvo sujetno magare. Možda završi Begliju trećem pasoš da bi mogao i njega da mune u pet.
Hele Posted October 11 Posted October 11 Najbolja Zvezdina petorka svih vremena: Vujanic Panter Dalipagic Tomasevic Divac 2 1
pbg12345 Posted October 11 Posted October 11 18 hours ago, Milošica said: Šta mislite, jel bi Savić u današnjoj košarci bio centar? Jel on uopšte igrao 4 ili 5 u klubovima? potpisivali ga i placali kao cetvorku, a on igrao peticu sam je tako pricao 1
uini Posted October 11 Posted October 11 s'tim sto se ta pozicija s'razlogom zvala "krilni centar" onomad, jer se igralo fizikal i izuzetno blizu kosu ali da, igrao je savic centra onoliko
pbg12345 Posted October 11 Posted October 11 (edited) uvek mi je kod ovih izbora dealnih petorki, ekipa, top 10 najjaci momenat bio sto vecina ubaci igrace iz poskednjih30-35godina i onda dodaju jednog, retko kad dvojicu iz svih onih decenija pre da im se ukaze cast Edited October 11 by pbg12345
Mindaugas Žukauskas Posted October 11 Posted October 11 34 minutes ago, Hele said: Najbolja Zvezdina petorka svih vremena: Vujanic Panter Dalipagic Tomasevic Divac Vrati se na temu
Valk Posted October 11 Posted October 11 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Vrati se na temu Pa jeste na temi - fantasy topic 1
uini Posted October 11 Posted October 11 28 minutes ago, pbg12345 said: uvek mi je kod ovih izbora dealnih petorki, ekipa, top 10 najjaci momenat bio sto vecina ubaci igrace iz poskednjih30-35godina i onda dodaju jednog, retko kad dvojicu iz svih onih decenija pre da im se ukaze cast to je uglavnom zato što smo gledali igrače iz 90ih, neko iz 80ih ali baš retko je neko dovoljno mator a rad da piše da bi mogao da ima mišljenje o igračima iz ranijih decenija. što je valjda okej, da prema svom iskustvu formiraš goat sastav takođe, koliko god da se košarka danas razlikuje od one koja se igrala 80ih, 90ih i početkom 2iljaditih, još je veća razlika u poređenju te košarke sa onom iz 70ih ili ranije. to je baš različito. 1
Recommended Posts