October 10, 2024Oct 10 Vlada Petrović - Dražen Petrović - Aca Petrović - Veselin Petrović - Boban Petrović
October 10, 2024Oct 10 Predrag Materić - Predrag Danilović - Predrag Stojaković - Predrag Drobnjak - Predrag Bogosavljev
October 10, 2024Oct 10 Danira Nakic - Mario Nakic - Ivo Nakic - Franko Nakic - Mihovil Nakic. edit: Nasao sam petog.. Edited October 10, 2024Oct 10 by Jimmy Kowalski
October 10, 2024Oct 10 10 hours ago, uini said: dončić - jurij zdovc dražen - danilović peja - bodiroga kukoč - praja jokić - krešo to je moj konačan odgovor za ekipu koja bi se makljala sa bilo kojom usa ekipom sale đorđević i divac još u 12. ne zato što nisu dovoljno dobri da budu u 10, nego mi se sviđa kombo po pozicijama gore umesto zdovca duci ili kica i svaki dream team je skuvan
October 10, 2024Oct 10 Medžik - Stef Majk - Kobi LeBron - Leri Dankan - KD Karim - Šek Oskar i Vilt sa klupe, Rasel ulazi u civilu da digne pehar a Hakim odlučuje da igra za Nigeriju. Edited October 10, 2024Oct 10 by Milošica
October 10, 2024Oct 10 Zapravo nemam primedbi na taj sastav, brao. Vilt ne mora na klupu, može da juri ženske
October 10, 2024Oct 10 33 minutes ago, bradilko said: umesto zdovca duci ili kica i svaki dream team je skuvan njet. zdovc je najbolji defanzivac na perimetru svih vremena, bolji i od mog odraslog sina, ime mu je nilikina. tj prezime
October 10, 2024Oct 10 19 minutes ago, uini said: njet. zdovc je najbolji defanzivac na perimetru svih vremena, bolji i od mog odraslog sina, ime mu je nilikina. tj prezime inace si gledao zdovca, ducija i kicu otprilike nikad. zdovc i ova dvojica ne mogu u istu recenicu a ne nesto drugo.
October 10, 2024Oct 10 Just now, bradilko said: inace si gledao zdovca, ducija i kicu otprilike nikad. zdovc i ova dvojica ne mogu u istu recenicu a ne nesto drugo. vidis kako ti sve znas ( :
October 10, 2024Oct 10 2 minutes ago, bradilko said: inace si gledao zdovca, ducija i kicu otprilike nikad. ja mislio da je bar gledao kizu radovića, ako ćemo o odbrani perimetra kakav crni jurij zdovc
October 10, 2024Oct 10 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja mislio da je bar gledao kizu radovića, ako ćemo o odbrani perimetra kakav crni jurij zdovc porediti zdovca koji bi odlican igrac i imao odlicnu karijeru, ulogu u reprezentaciji koju je obavljao odlicno ali bez koga se u svakom slucaju moglo i jednog kicu ili ducija.. ne treba dalje