goofs Posted October 10 Posted October 10 Vlada Petrović - Dražen Petrović - Aca Petrović - Veselin Petrović - Boban Petrović 1 2
Profesionalac Posted October 10 Posted October 10 Predrag Materić - Predrag Danilović - Predrag Stojaković - Predrag Drobnjak - Predrag Bogosavljev 1
goofs Posted October 10 Posted October 10 Mirza Delibašić - Andrija Delibašić - Slađa Delibašić - fale mi još dva 1
Zli Gli Posted October 10 Posted October 10 Mora se naci mesta i za Milicica & Milicica, recimo umesto Jokica
Jimmy Kowalski Posted October 10 Posted October 10 (edited) Danira Nakic - Mario Nakic - Ivo Nakic - Franko Nakic - Mihovil Nakic. edit: Nasao sam petog.. Edited October 10 by Jimmy Kowalski 1
bradilko Posted October 10 Posted October 10 10 hours ago, uini said: dončić - jurij zdovc dražen - danilović peja - bodiroga kukoč - praja jokić - krešo to je moj konačan odgovor za ekipu koja bi se makljala sa bilo kojom usa ekipom sale đorđević i divac još u 12. ne zato što nisu dovoljno dobri da budu u 10, nego mi se sviđa kombo po pozicijama gore umesto zdovca duci ili kica i svaki dream team je skuvan
Milošica Posted October 10 Posted October 10 (edited) Medžik - Stef Majk - Kobi LeBron - Leri Dankan - KD Karim - Šek Oskar i Vilt sa klupe, Rasel ulazi u civilu da digne pehar a Hakim odlučuje da igra za Nigeriju. Edited October 10 by Milošica 1
goofs Posted October 10 Posted October 10 Zapravo nemam primedbi na taj sastav, brao. Vilt ne mora na klupu, može da juri ženske 1
uini Posted October 10 Posted October 10 33 minutes ago, bradilko said: umesto zdovca duci ili kica i svaki dream team je skuvan njet. zdovc je najbolji defanzivac na perimetru svih vremena, bolji i od mog odraslog sina, ime mu je nilikina. tj prezime 1
bradilko Posted October 10 Posted October 10 19 minutes ago, uini said: njet. zdovc je najbolji defanzivac na perimetru svih vremena, bolji i od mog odraslog sina, ime mu je nilikina. tj prezime inace si gledao zdovca, ducija i kicu otprilike nikad. zdovc i ova dvojica ne mogu u istu recenicu a ne nesto drugo.
uini Posted October 10 Posted October 10 Just now, bradilko said: inace si gledao zdovca, ducija i kicu otprilike nikad. zdovc i ova dvojica ne mogu u istu recenicu a ne nesto drugo. vidis kako ti sve znas ( : 1
kud u maglu Simoviću Posted October 10 Posted October 10 2 minutes ago, bradilko said: inace si gledao zdovca, ducija i kicu otprilike nikad. ja mislio da je bar gledao kizu radovića, ako ćemo o odbrani perimetra kakav crni jurij zdovc 1 1
bradilko Posted October 10 Posted October 10 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja mislio da je bar gledao kizu radovića, ako ćemo o odbrani perimetra kakav crni jurij zdovc porediti zdovca koji bi odlican igrac i imao odlicnu karijeru, ulogu u reprezentaciji koju je obavljao odlicno ali bez koga se u svakom slucaju moglo i jednog kicu ili ducija.. ne treba dalje 1
Recommended Posts