copkillah Posted October 9 Posted October 9 11 minutes ago, MiddleClass said: Doncic vjerovatno na klupi a ništa, kad tebe pozovu da izabereš, stavi ga u pet slobodno 1
uini Posted October 10 Posted October 10 dončić - jurij zdovc dražen - danilović peja - bodiroga kukoč - praja jokić - krešo to je moj konačan odgovor za ekipu koja bi se makljala sa bilo kojom usa ekipom sale đorđević i divac još u 12. ne zato što nisu dovoljno dobri da budu u 10, nego mi se sviđa kombo po pozicijama gore
Hele Posted October 10 Posted October 10 (edited) Vi svi sta bas pro jugo/srbski orijentisani. Pitanje je bilo za evro petorku 😁 Edited October 10 by Hele
uini Posted October 10 Posted October 10 ma toeto svejedno, eventualno dirk, ako se pokaze saletu dj & saletu d. 1
pbg12345 Posted October 10 Posted October 10 (edited) od uvodjenja trojke na ovamo doncic/drazen/kukoc/novicki/jokic b) parker/marculjonis/stojakovic/gasol/sabonis ono pre je drugi svet koji nisam gledao uzivo u ovoj b petorci bi po poziciji i nba uspesima janis trebao imati prednost, ali mi nekako ne ide da ona spanska generacija nema predstavnika, a gasol je tu tata Edited October 10 by pbg12345
Jimmy Kowalski Posted October 10 Posted October 10 Mojih idealnih 12 sa nasih prostora: Djordjevic, Teodosic, Danilovic, Kicanovic, Bodiroga Stojakovic, Dalipagic, Kukoc, Radja, Savic, Divac, Jokic. U slucaju otkaza/povreda prvi na listi zamena su Slavnic, Sasa Obradovic, Bogdanovic, Paspalj, Rebraca, Cosic
Milošica Posted October 10 Posted October 10 (edited) Šta mislite, jel bi Savić u današnjoj košarci bio centar? Jel on uopšte igrao 4 ili 5 u klubovima? Edited October 10 by Milošica
Jimmy Kowalski Posted October 10 Posted October 10 Bio bi. On je bio 4/5 igrac, danas bi igrao dominantno na 5. 3
Mindaugas Žukauskas Posted October 10 Posted October 10 Teodosić Galis Rigaudeau Korać P.Gasol Jasikevičius Diamantidis Diaw Kirilenko Peković 1
Recommended Posts