Shan Jan Posted September 12 Posted September 12 Tesko ce ubiti KP, tamo ipak imas mnogo veci izbog kvalitetne robe. 2
vememah Posted September 12 Posted September 12 On 10.9.2024. at 1:38, omiljeni said: Koliko vidim, Temu je manji deo biznisa tog holdinga. Quote Pinduoduo Inc. (Chinese: 拼多多; Pinyin: Pīn duōduō) is a Chinese online retailer with a focus on the traditional agriculture industry. The business is the largest product of PDD Holdings, which also owns the online marketplace Temu. https://en.wikipedia.org/wiki/Pinduoduo
dunja Posted September 12 Posted September 12 Croissant-shaped lamp bought on Temu turns out to be an actual croissant 7
copkillah Posted September 12 Posted September 12 Stigla dva paketa juče i danas, poručeni 23.8. Deluje sve okejiš, naravno na slikama je bolje nego uživo, ali mislim da je sve mahom funkcionalno. 1
barfly Posted September 24 Posted September 24 Ne treba mi posteljina sa mačkama. Definitivno mi ne treba. 7
Yoyogi Posted September 25 Posted September 25 On 12. 9. 2024. at 23:57, dunja said: Croissant-shaped lamp bought on Temu turns out to be an actual croissant To je sa onion, oni su to napisali
mraki Posted September 25 Posted September 25 (edited) Svaka čast ljudima koji tamo kupe nešto stvarno pametno i korisno. Najkorisnija stvar u mom paketu je neki češač za ledja sa teleskompskom drškom, i rodjak mu za ubijanje muva. U zadnjem momentu sam izbacio termalni štampač etiketa i olovku za 3d štampanje. Edited September 25 by mraki 8
Yoyogi Posted September 25 Posted September 25 Pobogu ljudi, ko kupuje od TEMU ista nego sexy, daleko od kvalitetnog, zenskog vesha? Sitgne u Japan sutradan il za max 2 dana. Moja zena kupila, ima ih, neraspakovano pakovanje vreca kao dzak cementa. Upola manji paket, raspakovan, primenjen, pa sta? Cak je i re-upotrebljivo. Zna ona za "Victoria Secret" ali tamo treba da ode u radnju, sve 20 puta skuplje a zasta? To joj je jedna prodavacica i rekla: "Da napalis muza, temu ti je 20 ako ne i 50 puta jeftiniji. Ja to radim svom muzu, iako je je ovo moj posao u ovoj radnji". Tako je pocelo to narucivanje bagatele od koje se i ne ocekuje da traje a uradi posao petkom uvece i vikendima.
Svemir Zeka Posted October 3 Posted October 3 23 hours ago, vememah said: Mmmm Meni temu ne nudi ovo nego sve neki nadrk veš A ionako ga ne koristim
Recommended Posts