April 25Apr 25 14 hours ago, Eleniko said:što bi dodirivao kad sam ti lepo dao tuš bateriju da te dodiruje samo vodaOtvor mora da se nasapunja i šulj da se pregleda... šta vam je?!
April 25Apr 25 10 hours ago, Lo Zingaro said:Ne razumes ti tu epsku dramu. Oduzeti zabaru bide je kao kad oduzmes Kosovo @Nikodije -uuopste nije nuzno da me tagujes svaki put kada me pomenes. ne moram ja da vidim svaku glupost 😛 Edited April 25Apr 25 by Nikodije
April 25Apr 25 26 minutes ago, Nikodije said:uopste nije nuzno da me tagujes svaki put kada me pomenes. ne moram ja da vidim svaku glupost 😛Pa necu da ispadne da te nedaj boze tracam 😜
Monday at 11:432 days On 23. 4. 2025. at 23:24, ljuttko said: setovi za popravku rajsferšlusa na jaknama za koje sam zimus za dečije jakne dala bogatstvo kod majstora u Despota Stefana. Kod toga u Despota Stefana su sve usluge preskupe. Rajfesluse vrlo povoljno i uspjesno popravlja jedan lik na Bajloniju.
Monday at 12:292 days On 23. 4. 2025. at 23:01, aram said:što je najbolja varijanta kad se razmišlja i o šuljevima Ваљда ту исте комбинација врућа хладна, с тим да се обавезно заврши хладном?
Monday at 13:082 days ima smisla, to bi bilo kao ona Knajpova metoda za poboljšanje cirkulacije. ali iskreno, ne znam.