April 24Apr 24 35 minutes ago, vladavsnarod said:Naravno, samo leva ruka dodiruje otvor :)Koji otvor?
April 24Apr 24 11 minutes ago, Eleniko said:mislim gaće ko gaće, nakvasiš, potopiš, nasapunjaš, ispereš, gotovoPok.deda, vojno lice, uvek je prao gaće i čarape na ruke. Neki Pavlovljev, nešto, ne znam.
April 24Apr 24 fakat da u vojsci čarape ekstremno smrde, ne od tvojih nogu nego od čizama koje je ko zna koliko kromanjonaca i arbanasa nosilo pre tebe i usmrđivalo (nadam se da ovo neće nežne groboske dušice da protumače kao napad na njihovo dostojanstvo, kao sinoć za bongicu)za gaće je okej, tu je higijena bila zavidnija
April 24Apr 24 Author 14 hours ago, Svemir Zeka said:Leptirići za pertle?leptirići za bretelice da ti se iste ne vide ispod haljinica sa tankim bretelicama i bez rukava ( žene znaju o čemu pričam, stop ostali braon su slikonski držači za naočare da ne žuljaju i da ti naočare ne skliznu u šerpu kad kuvaš i znojiš se na plus 40 , najbolje od ne znam koliko divajseva sa temua što sam kupila
April 24Apr 24 1 hour ago, Eleniko said:mislim gaće ko gaće, nakvasiš, potopiš, nasapunjaš, ispereš, gotovoKao klinka sam u vreme nekih restrikcija, ne znam ni ja čega, iskuvavala na šporetu ćega. Staviš u onaj duboki lonac i drvenom varjačom što liči na viljušku izvlačiš i mešaš
April 24Apr 24 48 minutes ago, Svemir Zeka said:Kao klinka sam u vreme nekih restrikcija, ne znam ni ja čega, iskuvavala na šporetu ćega. Staviš u onaj duboki lonac i drvenom varjačom što liči na viljušku izvlačiš i mešašBokteZnam taj miris Edited April 24Apr 24 by Boksi
April 25Apr 25 varikina je keva, sigurno ima na temuu neka opcija i za tomator sam kano biblija ili isus ali se sećam kad se osuši veš na kanapu a ono se sve stvrdne kao karton pa moraš rukama da gnjaviš gaće da možeš da ih obučeš
April 25Apr 25 12 hours ago, Svemir Zeka said:Ako je kada dovoljno mala a telo dovoljno gipko, uvek se može improvizovati bide Ne razumes ti tu epsku dramu. Oduzeti zabaru bide je kao kad oduzmes Kosovo @Nikodije -u
April 25Apr 25 @Eleniko obavezno javi kakav je bio proces montaze....ja nesto,ne znam zasto, ocekujem razne komplikacije prilikom montaze...
April 25Apr 25 1 hour ago, Pixisis said:A jel u vojsci doneseš svoje gaće ili moraš njihove 🤮Donosiš svoje pa gomilaš u svoj prljav veš dok ne kreneš na odsustvo. 🌷