Jump to content

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

Featured Replies

mislim gaće ko gaće, nakvasiš, potopiš, nasapunjaš, ispereš, gotovo

• Replies 260
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim  

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

kupio sam neke sitnice, sve je došlo za 3 nedelje, sve je odgovaralo opisu i da sam isto kupovao kod nas u radnjama platio bih 5x   ako bi gospoda blagoizvolela da me ne štite kao potrošača

• e, hvala ti za savet, onoliko

Posted Images

35 minutes ago, vladavsnarod said:

Naravno, samo leva ruka dodiruje otvor :)

Koji otvor? blush

što bi dodirivao kad sam ti lepo dao tuš bateriju da te dodiruje samo voda

11 minutes ago, Eleniko said:

Pok.deda, vojno lice, uvek je prao gaće i čarape na ruke. Neki Pavlovljev, nešto, ne znam.

fakat da u vojsci čarape ekstremno smrde, ne od tvojih nogu nego od čizama koje je ko zna koliko kromanjonaca i arbanasa nosilo pre tebe i usmrđivalo (nadam se da ovo neće nežne groboske dušice da protumače kao napad na njihovo dostojanstvo, kao sinoć za bongicu)

za gaće je okej, tu je higijena bila zavidnija

• Author
14 hours ago, Svemir Zeka said:

Leptirići za pertle?

leptirići za bretelice da ti se iste ne vide ispod haljinica sa tankim bretelicama i bez rukava ( žene znaju o čemu pričam, stop ostali hihi braon su slikonski držači za naočare da ne žuljaju i da ti naočare ne skliznu u šerpu kad kuvaš i znojiš se na plus 40 , najbolje od ne znam koliko divajseva sa temua što sam kupila

1 hour ago, Eleniko said:

Kao klinka sam u vreme nekih restrikcija, ne znam ni ja čega, iskuvavala na šporetu ćega. Staviš u onaj duboki lonac i drvenom varjačom što liči na viljušku izvlačiš i mešaš

48 minutes ago, Svemir Zeka said:

Kao klinka sam u vreme nekih restrikcija, ne znam ni ja čega, iskuvavala na šporetu ćega. Staviš u onaj duboki lonac i drvenom varjačom što liči na viljušku izvlačiš i mešaš

Bokte

Znam taj miris D

Edited by Boksi

Upravo sam ga prizvala D

varikina je keva, sigurno ima na temuu neka opcija i za to

mator sam kano biblija ili isus ali se sećam kad se osuši veš na kanapu a ono se sve stvrdne kao karton pa moraš rukama da gnjaviš gaće da možeš da ih obučeš

12 hours ago, Svemir Zeka said:

Ako je kada dovoljno mala a telo dovoljno gipko, uvek se može improvizovati bide whistle

Ne razumes ti tu epsku dramu. Oduzeti zabaru bide je kao kad oduzmes Kosovo @Nikodije -u

A jel u vojsci doneseš svoje gaće ili moraš njihove 🤮

@Eleniko

obavezno javi kakav je bio proces montaze....

ja nesto,ne znam zasto, ocekujem razne komplikacije prilikom montaze...

Obavezno nam javi kako si se zapro

1 hour ago, Pixisis said:

A jel u vojsci doneseš svoje gaće ili moraš njihove 🤮

Donosiš svoje pa gomilaš u svoj prljav veš dok ne kreneš na odsustvo. 🌷