Jump to content

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

Featured Replies

52 minutes ago, ljuttko said:

ako koja pertla bude falila uješću jer sam 2 sata menjala boje, šare i količinu.

Vidi ovako, jedna moja drugarica (stvarno nisam ja, kunem se) naručila s aliexpresa neku seksualnu garderobu, i stiglo sve sem samodržećih čarapa 4 para, svake različite boje. Pa je pretpostavka bila da je neko ko rovari po tim paketićima jedino to prepoznao, pa šanirao. Ovo ostalo je valjda normalnom svetu koji krade bilo suviše nepoznato i strano, pa i nezanimljivo lolol

• Replies 260
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim  

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

kupio sam neke sitnice, sve je došlo za 3 nedelje, sve je odgovaralo opisu i da sam isto kupovao kod nas u radnjama platio bih 5x   ako bi gospoda blagoizvolela da me ne štite kao potrošača

• e, hvala ti za savet, onoliko

Posted Images

• Author
24 minutes ago, Svemir Zeka said:

Vidi ovako, jedna moja drugarica (stvarno nisam ja, kunem se) naručila s aliexpresa neku seksualnu garderobu, i stiglo sve sem samodržećih čarapa 4 para, svake različite boje. Pa je pretpostavka bila da je neko ko rovari po tim paketićima jedino to prepoznao, pa šanirao. Ovo ostalo je valjda normalnom svetu koji krade bilo suviše nepoznato i strano, pa i nezanimljivo lolol

image.pngKo pogodi šta je ovo u sredini i raspari mi dabogda mu uši otpale. Pertli ima još :D sveukupno kad sam napunila korpu prešlo je 5000dinarjev i sve mi treba hihi

Leptirići za pertle?

19 hours ago, Eleniko said:

bit će moje

naslovna.webp

Mi ugradili bide i nije bilo osobe koja nam nije rekla ‘šta će vam to’ gospode

@aram

Melem

Vosak, maslinovo ulje, unutrašnji deo kore zovinog stabla, grane (sloj ispod spoljašnje kore i sredine) i neven.

Edited by Boksi

fala boksi, ali srećom ne treba D

a bide je must u svakoj sopstvenoj kući/stanu. jedna od stvari koja mi najviše nedostaje kad nisam u Italiji.

Upravo sam zamislio kako Eleniko pere bulju. To je to, laku noc

1 minute ago, aram said:

D Zapamti, trebaće nekom, veruj mi. Pok. baba to pravila i desilo se x puta da pomenem i niko ništa. A onda krenu poruke sa ‘je l’ može baba da napravi?’. Neverovatno veliki broj ljudi pati od toga.

1 minute ago, aram said:

a bide je must u svakoj sopstvenoj kući/stanu. jedna od stvari koja mi najviše nedostaje kad nisam u Italiji.

Moja zena kad smo van Italije i kad shvati da u hotelskom kupatilu nema bidea...

Sad Cry GIF by TRT

5 hours ago, aram said:

Nama je mama rekla da bide sluzi za pranje carapa. Tad nije ni bilo interneta, odrasla sam i odselila iz te kuce pre nego sto sam saznala za sta je ustvari. I puno carapa oprala.

Nadam se da su i ostali ukucani koristili za tu namenu, nisam nesto proveravala.

7 hours ago, Boksi said:

Ima i jednostavniji "recept" s_d

uC21wBKQFVhdD1dZg0OZBf9ZiIfTcwaupAD7b1Mv

7 hours ago, Lo Zingaro said:

Moja zena kad smo van Italije i kad shvati da u hotelskom kupatilu nema bidea...

Sad Cry GIF by TRT

Ako je kada dovoljno mala a telo dovoljno gipko, uvek se može improvizovati bide whistle

On 23. 4. 2025. at 14:56, Eleniko said:

bit će moje

naslovna.webp

Ovo je prava stvar, bide samo zauzime mesto + je dušu dalo za ribanje klonje. Naravno, samo leva ruka dodiruje otvor :) Javi kakvog je kvaliteta.

razvoj ove teme ne deluje kao reklama za raspravu o bideu, čast izuzecima

žene pišu o pranju čarapa, snebivaju se da uključe i gaće u diskusiju

Neću gaće prat naruke. Ima nešto što se zove veš mašina…

sila boga ne moli, ako ne poneseš dovoljno...