Jump to content

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

Featured Replies

čim uspem da otvorim virtuelnu visa karticu, radim prvu narudžbu

spremam je 6 meseci

kupujem one zapirače za buljsona, zove se bide tuš

na to se ložim odvajkada na ostrvu kako je cela higijena tim povodom otežana

činjenicom da se papir baca u kantu

isto kao kod mojih u šumadiji, jbga

nisu samo pravoslavna nego i braća po septičkoj jami

izvinite na toku misli

ps. inače se virtuelna kartica otvara u aplikaciji, sam to radiš

da jebe oca napredna grčka civilizacija, od periklea do danas

• Replies 260
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim  

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

kupio sam neke sitnice, sve je došlo za 3 nedelje, sve je odgovaralo opisu i da sam isto kupovao kod nas u radnjama platio bih 5x   ako bi gospoda blagoizvolela da me ne štite kao potrošača

• e, hvala ti za savet, onoliko

Posted Images

34 minutes ago, 189- said:

lazovi. svi ste vi lazovi

Ja sam šef Temua

6 minutes ago, Venom said:

Ja sam šef Temua

sefe, molim te nemoj

30 minutes ago, Eleniko said:

čim uspem da otvorim virtuelnu visa karticu, radim prvu narudžbu

spremam je 6 meseci

kupujem one zapirače za buljsona, zove se bide tuš

na to se ložim odvajkada na ostrvu kako je cela higijena tim povodom otežana

činjenicom da se papir baca u kantu

isto kao kod mojih u šumadiji, jbga

nisu samo pravoslavna nego i braća po septičkoj jami

izvinite na toku misli

ps. inače se virtuelna kartica otvara u aplikaciji, sam to radiš

da jebe oca napredna grčka civilizacija, od periklea do danas

Mozes da uparis s ovim obaveznim artiklom svakog pristojnog kupatila.

image.png

https://www.temu.com/it/gioco-di-golf-da-bagno-in-pvc-set-di-mini-golf-da-bagno-divertente-con-bandiera-palla-e-supporto-attivit%C3%A0-di--divertente-per-il---stress-g-601100040059934.html?_oak_mp_inf=EJ748pKo1ogBGiBjMGQwZWEyODAzMGQ0NDk1OTUwNTNkMGVjZGJiZWU1MyCEnt%2BT5jI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F4724eca5-4243-4f22-af3d-c2984ff024b0.jpg&spec_gallery_id=6013957044&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=NzAy&_oak_gallery_order=590182928%2C982651857%2C569720592%2C322527684%2C69990435&search_key=mini%20golf%20per%20wc&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=6r5wc6iosw&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1745408737891_gmau43eb6x

Edited by Lo Zingaro

^ vrlo praktično, golf palica može da pomogne oko fecesa tvrdokornijeg sastava. Onaj što moraš da sažuljaš sa porcelana

14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

^ vrlo praktično, golf palica može da pomogne oko fecesa tvrdokornijeg sastava. Onaj što moraš da sažuljaš sa porcelana

Nikad tako nesto nisam trazio ali mi non stop iskace banner.

s_d

Ima tu nešto

bit će moje

naslovna.webp

Meni njihovo iskakanje iz svega i svačega i svuda ubija voju da uopšte odem na sajt ili upalim app.

Te vaučer te 2000 te 15000 te 1000 ma mrš.

@Eleniko

to je onda samo hladna voda?

12 minutes ago, ivy said:

@Eleniko

pa da ali je ovde na ostrvu to problem samo zimi, kad ionako nisam previše tamo

u ostatku godine mi na ladnu cev izlazi mlaka ili topla voda, ovde je lokalni vodovod razvučen na 10cm od površine zemlje u plastičnim ili gumenim cevima i voda je ugrejana

ne bi ni ja da mi se buljson smrzne

sad, ako planiraš kad renoviraš kupatilo i razvlačiš cevi onda ima da se kupe sa mešalicom

12 hours ago, Pegin said:

Stari nastavnici nekada su đacima davali diskretan hint,

Titi - TITO. Gore

Miti - Mi. Dole

I zabune nema.

Ih, pa zar nije jednostavnije zapamtiti da na "stalak" počinje ono što stoji na zemlji.

9 minutes ago, JozoMujica said:

Ih, pa zar nije jednostavnije zapamtiti da na "stalak" počinje ono što stoji na zemlji.

Ne bih ulazio u logiku nastavnika iz prošlog veka, ko zna šta je njima tada bilo u glavi, uglavnom, tako su nas k soznaniju privodili.

7 hours ago, ivy said:

što je najbolja varijanta kad se razmišlja i o šuljevima ph34r

• Author

prilično ste nenormalni svilolol ja nisam mnogo bolja pošto posle 3 meseca apstinencije čekam paket koječega, svi setovi za popravku rajsferšlusa na jaknama za koje sam zimus za dečije jakne dala bogatstvo kod majstora u Despota Stefana. Aj zdravo, ne može to više. O stanju moje svesti ipak najviše govori da sam naručila 5 pari raznih šarenih pertli i neke metalne šrafove koji mogu da se namontiraju pa da se pertle na patikama ušrafe. Zbogom i odvezanoj pertli na sred ulice. Paket je upravo na carini i verovatno će neko tamo dobiti proliv od količine sitnog materijala u raznim kesicama , ako koja pertla bude falila uješću jer sam 2 sata menjala boje, šare i količinu.