Jump to content

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

Featured Replies

18 hours ago, Svemir Zeka said:

Moj algoritam:

FB_IMG_1738528295648.thumb.jpg.e56df5fc0838d2b8634e7f10c05451b6.jpg

:unsure:

Dobila sam i ponudu za čep za pupak.

:laugh:

Ovo izgleda jezivo, kao ona biljka mesozderka. Samo da proguta i sazvace.

• Replies 260
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim  

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

kupio sam neke sitnice, sve je došlo za 3 nedelje, sve je odgovaralo opisu i da sam isto kupovao kod nas u radnjama platio bih 5x   ako bi gospoda blagoizvolela da me ne štite kao potrošača

• e, hvala ti za savet, onoliko

Posted Images

ovo je wc u jednoj kineskoj firmi :byecry: 

2017-03-02%2012-52-34.JPG

kad budem mrtav i kinez

15 hours ago, banecare1 said:

ovo je wc u jednoj kineskoj firmi :byecry: 

2017-03-02%2012-52-34.JPG

Ovaj moj je mađarski, garant

https://postimg.cc/gallery/fm95TzV

Meni stigao ovaj duvač vazduha. Već sam poručivao jedan i bilo sve ok.

Ovaj sad stigao i možda sam glup, ali ovde kao da fali prekidač za start. Napred je lampa, pozadi ima samo jedan taster. Dugo držanje pali/gasi lampu i prikazuje stanje baterije. Njegovim pritiskanjem se menjaju programi od P1 do P4. Kada se prvi put kline, ventilator se aktivira, ali samo napravi jedan krug i to je to. Uputstvo je beskorisno, tako da sam pokrenuo opciju za povrat proizvoda i novca... 

• 4 weeks later...

Screenshot-20250309-152144-com-einnovati

Miroslav Ilić reklamira aparaturu za ispiranje uha

• 1 month later...

Majice su govno da se ne zajebe neko ko ja - narucio sam par majica u ovom fazonu:

https://www.temu.com/mx-en/mens-tribal-print-v-neck-henley-shirt-casual-summer-short-sleeve-with--design-lightweight-polyester-button-detail--vacation-or-casual-attire-g-601100070257042.html

i sve su od istog budjavog materijala, kao oni jeftini fudbalski dresovi, iako pise "za leto", to je najgori materijal koji moze da se obuce kad je vrucina. Nikad vise garderobu sa Temua, a razmislicu dobro i za ostale stvari

meni je bitno da ne fejkuju koji je materijal, ovde piše: 'od lagane poliesterske tkanine', to je to, ma koliko lepo izgledala, za nošenje poliester nije, posebno ne majice i nikako leti

IMG_0825.jpeg

ovo mi nedeljama iskačne na ig, a ja živ nisam dok ne saznam

tunel za crve?!

mislim da bude baš lepo dekorativno kad se kolup isere po tim plavim krajevima, govno ume da formira stalaktite (ili stalagmite, ne znam sad bez guglanja)

Stalaktiti vise s plafona, stalagmiti se vozdižu s poda

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Stalaktiti vise s plafona, stalagmiti se vozdižu s poda

Stari nastavnici nekada su đacima davali diskretan hint,

Titi - TITO. Gore

Miti - Mi. Dole

I zabune nema.

Meni je ćale geolog, morala sam kao mala da znam geografiju za 10 i još sve rude i minerale da prepoznajem 🙄

lazovi. svi ste vi lazovi