le petit nicolas Posted January 26 Posted January 26 (edited) @vememah normalno da je zabrinulo jer se njihovo "preduzetnistvo" uglavnom sadrzi u preprodavanju po 3-4 puta skuplje onog sto i sami poruce odatle. poz Edited January 26 by le petit nicolas 3
Yoyogi Posted January 26 Posted January 26 42 minutes ago, le petit nicolas said: @vememah normalno da je zabrinulo jer se njihovo "preduzetnistvo" uglavnom sadrzi u preprodavanju po 3-4 puta skuplje onog sto i sami poruce odatle. poz A tebi dodje 3-4 puta jeftinije. Ili , od Victoria Secret 5% njihove cene a pojava je ista. Pa gde Victoria Secret pravi svoje proizvode nego u Kini? 1
Yoyogi Posted January 27 Posted January 27 On 18. 12. 2024. at 16:56, ivy said: imaju dobre dezene...ne znam kakva je to stampa ali neki odstampani dezeni su nestvarni..u principu mi se cini da nema sta ne mogu da odstampaju.. Naravno, to su masine iz Japana, Toyota Shoki (koja je pocela 1932 sa masinama za tkanje, "looms"). Nema stampanja nego se svaka nit tkanine boji , automatski, kako ulazi u tkanje. Demonstracija, Toyota Commemorative Museum, Nagoya.
Yoyogi Posted January 27 Posted January 27 Maltene, mogu da se zakunem da sam video da je neko pitao o zenskom vesu razdeljenom Thai seljankama (moja zena). Koje je boje bio? Ne mogu da nadjem taj post. Victoria Secret, 2003, Bangkok Emporium shopping mall (lanac top market, ima u Singapuru, Tokiju, Shanghai, Hong Kong). Doneto kuci. 1
noskich Posted January 27 Posted January 27 2 hours ago, Yoyogi said: Maltene, mogu da se zakunem da sam video da je neko pitao o zenskom vesu razdeljenom Thai seljankama (moja zena). Koje je boje bio? Ne mogu da nadjem taj post. Victoria Secret, 2003, Bangkok Emporium shopping mall (lanac top market, ima u Singapuru, Tokiju, Shanghai, Hong Kong). Doneto kuci. Tangi nema?
noskich Posted January 27 Posted January 27 Fala ti, stopila se ova bela boja sa čaršafom pa ne videh. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted January 27 Popular Post Posted January 27 samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim 3 21
Mel Posted January 27 Posted January 27 ha ha ha. a sad da pobrisem history i vratim se na radne zadatke.
Caligula Posted January 28 Posted January 28 (edited) On 27. 1. 2025. at 10:42, kud u maglu Simoviću said: samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim Ne brini, kad omatoris svejedno ti je da li si lud to je jedini benefit starosti, prosto te boli qratz za sve ontopik, kupujem na Temuu ono sto je tesko pronaci u Srbiji i vrlo sam zadovoljan - jedino sto ne narucujem i ne zelim da rizikujem su tehnicke stvari koje imaju neki mehanizam ili chip. Edited January 28 by Caligula 1
Svemir Zeka Posted February 2 Posted February 2 Moj algoritam: Dobila sam i ponudu za čep za pupak. 1 4
le petit nicolas Posted February 2 Posted February 2 ako nije u kompletu s masazerom, meni nije zanimljivo. poz 2
Zli Gli Posted February 3 Posted February 3 (edited) 9 hours ago, Sara said: Meni ovo zanimljivo, kosta 3200 din Imam ja takav crni fals, no name, nije Lenovo. Kad se jako stisne na deo tela, masira bas onako muski. Edited February 3 by Zli Gli 1
Sara Posted February 3 Posted February 3 (edited) @Zli Gli imam ja xiaomi mini, crni, 3 brzine, meni je dobar al plaćen 11900 din, sin koji mnogo više vežba kaže da mu je slab, on je imao neki sa 5 brzina i taj mu se raspao. Meni je taj mini koji imam super. Ovaj sa Temua sam mislila da poručim za koleginicu, pa da je ne zeznem, dosta je jeftiniji iako je Lenovo super marka. Zapravo izgleda da je pitanje da li sam sebe zeznula Edited February 3 by Sara
Recommended Posts