Jump to content
IGNORED

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

ljuttko

Recommended Posts

Posted (edited)

@vememah normalno da je zabrinulo jer se njihovo "preduzetnistvo" uglavnom sadrzi u preprodavanju po 3-4 puta skuplje onog sto i sami poruce odatle.

poz

Edited by le petit nicolas
  • +1 3
Posted
42 minutes ago, le petit nicolas said:

@vememah normalno da je zabrinulo jer se njihovo "preduzetnistvo" uglavnom sadrzi u preprodavanju po 3-4 puta skuplje onog sto i sami poruce odatle.

poz

A tebi dodje 3-4 puta jeftinije. Ili , od Victoria Secret 5% njihove cene a pojava je ista. Pa gde Victoria Secret pravi svoje proizvode nego u Kini?

• +1 1
Posted
On 18. 12. 2024. at 16:56, ivy said:

imaju dobre dezene...ne znam kakva je to stampa ali neki odstampani dezeni su nestvarni..u principu mi se cini da nema sta ne mogu da odstampaju..

Naravno, to su masine iz Japana, Toyota Shoki (koja je pocela 1932 sa masinama za tkanje, "looms").

Nema stampanja nego se svaka nit tkanine boji , automatski, kako ulazi u tkanje.

Demonstracija, Toyota Commemorative Museum, Nagoya.

2021toyotarazboj01.JPG

2021toyotarazboj02.JPG

Posted

Maltene, mogu da se zakunem da sam video da je neko pitao o zenskom vesu razdeljenom Thai seljankama (moja zena). Koje je boje bio?
Ne mogu da nadjem taj post.
Victoria Secret, 2003, Bangkok Emporium shopping mall (lanac top market, ima u Singapuru, Tokiju, Shanghai, Hong Kong). Doneto kuci.

2025zeka00.jpeg

• Wub 1
Posted
2 hours ago, Yoyogi said:

Maltene, mogu da se zakunem da sam video da je neko pitao o zenskom vesu razdeljenom Thai seljankama (moja zena). Koje je boje bio?
Ne mogu da nadjem taj post.
Victoria Secret, 2003, Bangkok Emporium shopping mall (lanac top market, ima u Singapuru, Tokiju, Shanghai, Hong Kong). Doneto kuci.

2025zeka00.jpeg

Tangi nema?

Posted

Ima. Bele su tange.

Posted

Fala ti, stopila se ova bela boja sa čaršafom pa ne videh.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

ha ha ha.

a sad da pobrisem history i vratim se na radne zadatke.

Posted (edited)
On 27. 1. 2025. at 10:42, kud u maglu Simoviću said:

samo da ne odlepim kad omatorim

Season 3 Smiling GIF by The Simpsons

Ne brini, kad omatoris svejedno ti je da li si lud :heart: to je jedini benefit starosti, prosto te boli qratz za sve

93b097ebbe15f97157e89def78ae1cc2.jpg

ontopik, kupujem na Temuu ono sto je tesko pronaci u Srbiji i vrlo sam zadovoljan - jedino sto ne narucujem i ne zelim da rizikujem su tehnicke stvari koje imaju neki mehanizam ili chip.

Edited by Caligula
  • Tužno 1
Posted

Moj algoritam:

FB_IMG_1738528295648.thumb.jpg.e56df5fc0838d2b8634e7f10c05451b6.jpg

:unsure:

Dobila sam i ponudu za čep za pupak.

• Wub 1
  • Haha 4
Posted

Meni ovo zanimljivo, kosta 3200 din

profesionalni masažni pištolj, usb ručni električni masažer sa 6 glava, 5 postavki brzine, punjiva litijumska baterija, uključuje   za čuvanje 2

Posted

ako nije u kompletu s masazerom, meni nije zanimljivo. :sleep:

poz

• Haha 2
Posted (edited)
9 hours ago, Sara said:

Meni ovo zanimljivo, kosta 3200 din

profesionalni masažni pištolj, usb ručni električni masažer sa 6 glava, 5 postavki brzine, punjiva litijumska baterija, uključuje   za čuvanje 2

Imam ja takav crni fals, no name, nije Lenovo. Kad se jako stisne na deo tela, masira bas onako muski.

Edited by Zli Gli
  • Hvala 1
Posted (edited)

@Zli Gli imam ja xiaomi mini, crni, 3 brzine, meni je dobar al plaćen 11900 din, sin koji mnogo više vežba kaže da mu je slab, on je imao neki sa 5 brzina i taj mu se raspao. Meni je taj mini koji imam super.

Ovaj sa Temua sam mislila da poručim za koleginicu, pa da je ne zeznem, dosta je jeftiniji iako je Lenovo super marka. Zapravo izgleda da je pitanje  da li sam sebe zeznula:rolleyes:

Edited by Sara