Jump to content
IGNORED

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

ljuttko

Recommended Posts

Posted

webp

kakvo ćebe, ovo se mora imati

• Haha 1
Posted

imaju dobre dezene...ne znam kakva je to stampa ali neki odstampani dezeni su nestvarni..u principu mi se cini da nema sta ne mogu da odstampaju..

Posted

Gađa me algoritam sa ovim. Da ne dobijate svakakve ideje, evo čemu služi:

Anti Odor Covers, Non Finger Covers for Drinking Traditional Chinese Medicine Without Bitterness, And Auxiliary Medication Tongue Covers

webp

• Haha 5
Posted

Šta je kunulingus? Ako misliš na lizanje cupi to je kunilingus.

• 1 month later...
Posted

ja na taj temu nikad nisam bila, niti ga tražila, ali evo vec danima na ovom X (na koji idem samo zato sto pratim proteste, da ne bude zabune) ne mogu da se otkačim reklame i to mi sve izlazi nesto ovog tipa

Screenshot_2025-01-21-21-56-56-14_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.thumb.jpg.a1b89f9679d8ff3cef9ba50d5b902aab.jpg

:gospode:

I nemojte da mi kažete haha to algoritam jer ja ko zna sta guglam, moracu da vas razočaram, to nije objašnjenje

sto je najgore, report ad ne radi, probala sve opcije, a nije X nalog pa da mozes da ga blokiras, vec neka umetnuta reklama nešto

ne treba mi pomoc, pomoci mi nema, samo sam htela da rantujem a nisam znala gde

Posted (edited)

istina, ne moze da se zivi od njihovih reklama a ja sam def zrtva zivotnog algoritma: iskacu samo neki alati i majstorluk pribori. najvise me oraspoloze skecevi, kad dvoje kineza tihim i brzim glasom na ai srpskom kuju zaverenicke planove kako da nagrade kupce. :rolf:

elem, videla neku reklamu jednog shopa, za neke poklone koje sam namerila da nabavim. al, medjutim - nestalo im sa zaliha. kaze drugarica: vidi na temu, ovi nasi zohari ionako kupuju tamo pa preprodaju.

odem, nadjem, porucim, stigne sms iz poste da podignem. i bilo tri puta jevtinije nego kod shopa. bokte, bajka!

poz

Edited by le petit nicolas
Posted

sto je najgore, znajući kako ove reklame rade, da kupim 15 komada ovih kombinezona, oklopa i sta god bilo ovo dole desno, i dalje bi mi iste slike gurali za vek vekova, a svidja ti se, evo ti još!

• +1 1
  • Haha 1