ivy Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 imaju dobre dezene...ne znam kakva je to stampa ali neki odstampani dezeni su nestvarni..u principu mi se cini da nema sta ne mogu da odstampaju..
vladavsnarod Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Gađa me algoritam sa ovim. Da ne dobijate svakakve ideje, evo čemu služi: Anti Odor Covers, Non Finger Covers for Drinking Traditional Chinese Medicine Without Bitterness, And Auxiliary Medication Tongue Covers 5
booyaka Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Šta je kunulingus? Ako misliš na lizanje cupi to je kunilingus.
dunja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago ja na taj temu nikad nisam bila, niti ga tražila, ali evo vec danima na ovom X (na koji idem samo zato sto pratim proteste, da ne bude zabune) ne mogu da se otkačim reklame i to mi sve izlazi nesto ovog tipa I nemojte da mi kažete haha to algoritam jer ja ko zna sta guglam, moracu da vas razočaram, to nije objašnjenje sto je najgore, report ad ne radi, probala sve opcije, a nije X nalog pa da mozes da ga blokiras, vec neka umetnuta reklama nešto ne treba mi pomoc, pomoci mi nema, samo sam htela da rantujem a nisam znala gde
le petit nicolas Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) istina, ne moze da se zivi od njihovih reklama a ja sam def zrtva zivotnog algoritma: iskacu samo neki alati i majstorluk pribori. najvise me oraspoloze skecevi, kad dvoje kineza tihim i brzim glasom na ai srpskom kuju zaverenicke planove kako da nagrade kupce. elem, videla neku reklamu jednog shopa, za neke poklone koje sam namerila da nabavim. al, medjutim - nestalo im sa zaliha. kaze drugarica: vidi na temu, ovi nasi zohari ionako kupuju tamo pa preprodaju. odem, nadjem, porucim, stigne sms iz poste da podignem. i bilo tri puta jevtinije nego kod shopa. bokte, bajka! poz Edited 12 hours ago by le petit nicolas
dunja Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago sto je najgore, znajući kako ove reklame rade, da kupim 15 komada ovih kombinezona, oklopa i sta god bilo ovo dole desno, i dalje bi mi iste slike gurali za vek vekova, a svidja ti se, evo ti još! 1 1
Recommended Posts