duda Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Just now, Shan Jan said: Najbolje ne imati odvojenu karticu za svaki slucaj. Dosta banaka ima mogucnost da napravis virtualnu privremenu karticu. Jesi li mislio "najbolje JE imati ... " ? 1
Shan Jan Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Da da. Cisto da ti ne iscure podaci kartice negde pa vidis kako ti skidaju pare iz Nigerije.
duda Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 2 minutes ago, Shan Jan said: Da da. Cisto da ti ne iscure podaci kartice negde pa vidis kako ti skidaju pare iz Nigerije. Pa to. Zato sam i pitala . Hvala.
Boksi Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Oduševim se prstenom kod neke žene, ona mi kaže da je kupila na Temu i platila nekih 150 dinara. Tu pokleknem, instaliram aplikaciju i poručim tepih/stazu od 2700 dinara. Čekam da stigne. 5
Boksi Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Prijavila se na temu, sad da se odjavim i sa teme i sa Temu-a. Stigao tepih/staza. Plastičina, ali ajd može da prodje dok dobro ne izgazimo pa u kantu. Poručila još neke sitnice. Čupavi momenti sa jastučnice na slici su uživo samo print na opet nekom plastičnom materijalu (ni s od stare dobre sintetike). Drvena mandala (koji mi je k to trebalo) je print na kartonu. On the bright side, mini Aladinova lampa koju sam ubacila da ispunim kvotu za poručivanje je šećer Sve u svemu, bilo je zabavno, ali nije ovo zamene. 1 1 1
Shan Jan Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Koliko sam shvatio Temu je AliExpress sa AliExpressa. 1 1
Boksi Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 1 minute ago, Shan Jan said: Koliko sam shvatio Temu je AliExpress sa AliExpressa. Ne znam. Ovo mi je bio prvi izlet u ovo. I podsetilo me je na ovo Spoiler 5
Zli Gli Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Alat im je sasvim dobar a i ono ostalo sto sam narucivao, od mene pozitivna ocena 4
Lezilebovich Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 2 hours ago, Boksi said: Ne znam. Ovo mi je bio prvi izlet u ovo. I podsetilo me je na ovo Hide contents Moje iskustvo je skroz suprotno, doslo je bas onako kako je i bilo oglašeno 1
smooth.Op Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Obavezno čekirati komentare kupaca. Često bude i slika ili video snimak. Prva tura koju sam poručio je stigla baš brzo. Veliki mikrofiber peškir za auto i četkica za enterijer. Radi posao... Sad baš dugo čekam na druge dve ture. Verovatno zagušenje zbog poklona za ng. Jedna stvarčica je onaj duvač vazduha što kažu da je baš moćan, a drugo su me navukli da kupim. Kao imam neke koine, ako u deset minuta kupim nešto sa te stranice preko 2000 dinara dobijam kredit od 10000 doživotno za kupovinu. I ja uzmem neki dron, ajde kao klincu neka bude za ng taman, ako valja... Međutim oni mi zaračunaju samo 10% od cene drona i ispadne da još stvari treba da poručim. Aj ćao. Tako da sledeći put ulazim baš kad mi nešto bude trebalo, a prvo da sačekam ovo što treba da stigne... 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Opekao sam se na garderobu i tu ne zalazim više. Naručio neku trenericu, model na slici bio mršav, otprilike mojih dimenzija, i uzeo sam baš tu veličinu koju je nosio. Na kraju mi stigle 2/3 pantalone, široke za 6 brojeva, otprilike model za ono je trebao da bude neki gojazni kinez koji je visok 150. Batalite 1 4
Moća Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Kako da kazes da si mrsav a da ne kazes da si mrsav. 2
Shan Jan Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 1 hour ago, smooth.Op said: Obavezno čekirati komentare kupaca. Često bude i slika ili video snimak. Prva tura koju sam poručio je stigla baš brzo. Veliki mikrofiber peškir za auto i četkica za enterijer. Radi posao... Sad baš dugo čekam na druge dve ture. Verovatno zagušenje zbog poklona za ng. Jedna stvarčica je onaj duvač vazduha što kažu da je baš moćan, a drugo su me navukli da kupim. Kao imam neke koine, ako u deset minuta kupim nešto sa te stranice preko 2000 dinara dobijam kredit od 10000 doživotno za kupovinu. I ja uzmem neki dron, ajde kao klincu neka bude za ng taman, ako valja... Međutim oni mi zaračunaju samo 10% od cene drona i ispadne da još stvari treba da poručim. Aj ćao. Tako da sledeći put ulazim baš kad mi nešto bude trebalo, a prvo da sačekam ovo što treba da stigne... E bas sam gledao nekog lika koji objasnjava kako Temu funkcionise po principu kockarnica. A ko ne funkcionise vise danas tako 1
slepa živana Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 ja kupila gaće pamučne xl, tolika i jesam sve kako treba odličan kvalitet, ne paraju se 4
Mel Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 16 hours ago, Boksi said: Ne znam. Ovo mi je bio prvi izlet u ovo. I podsetilo me je na ovo Hide contents Toj kad pokrijes oci za koje mi nije jasno ono - why, dobijes bas rasnu Elzu za tate. Dobro je ostatak odradjen, tako da deluje da su se sprdali oko ociju. 1
Recommended Posts