Shan Jan Posted August 24 Posted August 24 21 hours ago, Quince said: bogat si kad spavaš sam. Da, ja sam se iznenadio kad sam saznao da tokom srednjeg veka je bilo retkost da ljudi imaju intimu. Cak i bogatasi su svi spavali i jeli u jednoj prostoriji, deca i roditelj, sluge, you name it. Gde se to seksalo pitaj boga. Al opet, sa druge strane, sigurno nije bilo osecaja izolacije kao danas. Bogatstvo je i ne biti usamljen a mi smo svojim materijalnim bogatstvom dobili drustvo koje ima sve manje potrebe da se oslanja jedno na drugog pa smo malo sami sebe sjebali. 3
Svemir Zeka Posted August 24 Posted August 24 2 minutes ago, Shan Jan said: Gde se to seksalo pitaj boga Pa u toj sobi, gde i dan danas masovno.
Filozof manijak Posted August 24 Posted August 24 2 hours ago, Ratamahatta said: Naravno da imovina zarobljava, na sve moguce nacine. Al' ipak donosi neku iluziju mira/spokoja Moze u sustini da se sublimira u jednoj recenici sve... Bogat je onaj ko jedva ceka da se probudi, siroma je ko jedva ceka da zaspi. Rećima presvetog Tajler Durdena "The things you own end up owning you. It's only after you lose everything that you're free to do anything!" 1 1
Ratamahatta Posted August 24 Posted August 24 10 minutes ago, Filozof manijak said: Rećima presvetog Tajler Durdena "The things you own end up owning you. It's only after you lose everything that you're free to do anything!"
braca Posted August 24 Posted August 24 37 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa u toj sobi, gde i dan danas masovno. Ko u onom vicu, samo staviš zvonce i rešeno... 3
Popular Post slepa živana Posted August 24 Popular Post Posted August 24 8 hours ago, Ratamahatta said: Bilo bi najbolje kad bi svako znao unapred kad mu je sviran kraj, pa da lepo moze da odradi jedan fuck you na vreme i uziva i svira kurcu dok pesak ne iscuri u jednoj predstavi odavno čula sam, kada bi čoveku bilo dato da zna svoju sudbinu unapred cela bi zemlja bila prekrivena leševima. ja sam u to poverovala. 2 hours ago, adam said: bogat je onaj ko nema budilnik. jebogakogaizmisli. nedeljom uveče kad podešavam alarm na telefonu pa treba da označim sve dane od ponedeljka do petka, uvati me jeza. ne još celu jednu nedelju!!!! pre par dana vidim u izlogu mnogo lep starinski budilnik i pomislim, bolje da živim dan po dan u nadi da već sledećeg neću morati da ustanem za posao, nego s ovim prokletim telefonom. i uđem i kupim ga sad sam svako veče na korak od slobode 1 hour ago, Nikodije said: Logično, to se vidi i na nižem nivou. Otkad sam dobio povišicu ne pada mi više napamet da jedem šiš, idem isključivo kod Ćire. isto, otkad sam dobila povišicu, što da jedem 20 grama nutele dnevno kad mogu 200 sad kad se novčano obogatim ješću po 2 kila dnevno i kupiću najskuplja invalidska kolica na struju da se ne mučim pri kretanju 3 5 3 1
Ratamahatta Posted August 24 Posted August 24 Ja malopre kupio Bas Bas sladoled i nije lose pravo da vam kazem, mogli bi mi i platu smanjiti nije problem 6
slepa živana Posted August 24 Posted August 24 6 minutes ago, Ratamahatta said: Ja malopre kupio Bas Bas sladoled i nije lose pravo da vam kazem, mogli bi mi i platu smanjiti nije problem probaj s čokoladnom bananicom. neće ti uopšte trebati plata 4
ToniAdams Posted August 24 Posted August 24 50 minutes ago, Ratamahatta said: Bukvalno putine šalji bonbe
Nikodije Posted August 24 Posted August 24 2 minutes ago, Quince said: jedna motivaciona: Bogati se zdravo hrane, imaju personalne trenere i mršavi su, tu nema šta da se pojede 1 1
villiem Posted August 24 Posted August 24 Just now, Nikodije said: Bogati se zdravo hrane, imaju personalne trenere i mršavi su, tu nema šta da se pojede Trenere?
*edited by mod Posted August 24 Posted August 24 Ovako na prvu rekao bi da ima dosta bogatih ljudi koji za sebe to ne bi rekli. Dosta ljudi bi se iznenadilo kada bi videli neku globalnu medijanu ili prosečnu platu. 4
đorđe geprat Posted August 24 Posted August 24 nisam bogat dok ima bogatijih. ima još toga: lep, pametan, glup, zdrav, bolestan..............................................
Recommended Posts