Jump to content
IGNORED

Kako bi definisali, ko je bogat čovek?

radisa

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ojha :Jova:

prazan mi je stan, dodji da zajedno visimo na chit chatu

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Ovom forumu realno fali tema ko sta poseduje, crno na belo, pa da napravimo listu kao Forbs, net worth i tako to.

Ja naginjem ka nuli ali ajde neka sam na 10ak hiljada evra (nesto kesa i bajs od 500e) ali za jedno 20+ godina, ako bude islo po redu, imacu i tri nekretnine kao nasledje od matoraca i ne znam koliko cale ima vrednost robe u firmi, nismo dobri vec 20 godina. Racunam da cu tad imati 200+ hiljada, dovoljno valjda za mirnu penziju ako docekam te godine.

Ali do tad ona najgora sirotinja, ne znam kako sam ziv jbt a bas mislim da bi bio dobar covek kao bogatas. Sranje i kosmicka nepravda.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

I ti si Zli tajkun....

• Tužno 1
Posted

Ma kakvi, ja sam svoje licno zaradjeno sve prokockao a ovo od matoraca ne racunam, neka zive oboje 85+ a tad mi to njihovo nece znaciti kao da sam dobio kao klinac ili malo kasnije, cak i sad me ne bi obradovalo nesto posebno a ne u poznim godinama.

Sad bi mi bio uspeh da nadjem neku tajkunku da mi sponzorise i sprema pravilnu ishranu jer se sve pocelo lepiti gde ne treba sa 4 banke, ne postajem mladji...

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Ovom forumu realno fali tema ko sta poseduje, crno na belo, pa da napravimo listu kao Forbs, net worth i tako to.

Ja naginjem ka nuli ali ajde neka sam na 10ak hiljada evra (nesto kesa i bajs od 500e) ali za jedno 20+ godina, ako bude islo po redu, imacu i tri nekretnine kao nasledje od matoraca i ne znam koliko cale ima vrednost robe u firmi, nismo dobri vec 20 godina. Racunam da cu tad imati 200+ hiljada, dovoljno valjda za mirnu penziju ako docekam te godine.

Ali do tad ona najgora sirotinja, ne znam kako sam ziv jbt a bas mislim da bi bio dobar covek kao bogatas. Sranje i kosmicka nepravda.

Javi se onda da idemo u kurve 

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Svemir Zeka said:

I ti si Zli tajkun....

Gli Tajkun

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

Javi se onda da idemo u kurve 

Meni da platis neku u Dortmundu koja razume moj srpsko englesko nemacki pa da joj se iskukam sa sve pare sto nisam bogat

• Haha 1
Posted

Mi smo imali na poslu tu temu za ruckom.

20ak ljudi, svi iz IT, 60% austrijanci:

1. Da si u top 10% brutto godisnjih zarada (ovo je bitno da imas novac direkt iz svog rada) 70.000

2. Da imas ustedjevinu koja pokriva troskove za jednu godinu sa nekim prosecnim zivotom

Meni je to izgledalo relativno skromno ali opet ja sam alavi balkanski gajstabajter. :)

• +1 3
Posted

E sad na drugoj strani moj komsija i pored krize u svom sektoru przi bas velike pare i mesecno i godisnje. Ima stanove, putovanja, cool hobije ali i jesan veliki problem rekao bih.

To sve u njegovom slucaju moze brzo nestati. On je stalno u ogromnom stresu jer sve to radi poreza vodi na svojoj firmi. I sad jedan neuspesan projekat ode sve. Jednom sam ga ujutro gledao kako otvara vrata dostavljacima amazona i video da sav taj njegov novac nije vredan tog strasljivog pogleda.

• +1 2
Posted

bogat čovek je kriminalac ili nesrećni narkoman

a uskoro će biti bogat onaj ko bude imao flašicu rose

• +1 6
Posted
4 minutes ago, slepa živana said:

bogat čovek je kriminalac ili nesrećni narkoman

a uskoro će biti bogat onaj ko bude imao flašicu rose

image.thumb.png.558adc4584f2ba70a3b981e7008e6c8b.png

Sto rece neko.. Rosu pije, Rosu bije

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted
49 minutes ago, SNARC said:

Rosu pije, Rosu bije

izgleda ko Nikodije...

• +1 1
  • Haha 5
Posted
8 hours ago, braca said:

Princip je da si dovoljno bogat da niko ne može da te natera na bilo šta, u svakoj situaciji možeš nekome da kažeš "fuck you".

ako ovo ne ide iz ličnosti, neće ići ni iz bogatstva.

što se odgovora na temu tiče - mislim da nisam kvalifikovana baš da pričam.

znam da sam uvek živela tako da mi je ušteda vremena i nerava bila na prvom mestu. doslovno nikada nisam gledala koliko košta npr. paradajz. ili kupujem paradajz koji mi se sviđa, ili je paradajz kategorija koju uopšte ne kupujem jer je izvan mojih mogućnosti. i tako uvek, tako za sve.

mislim da je materijalno bogat čovek onaj kojem su materijalističke potrebe jednake ili nešto manje od iznosa novca koji prihoduje ili poseduje.

mislim da je bogat čovek onaj koji ima dobro zdravlje, dovoljno vremena i živ duh. 

• +1 6