namenski Posted August 23 Posted August 23 9 minutes ago, Mel said: Odatle pochinje, a gde se zavrshava... Zavrsava se, bez do sada poznatog izuzetka, na: Doduse, sto se Bg tice, mozes da biras, 1 demokratija, Lesce, Bezaniju, statijaznam... A mozes, sto se bogatstvatm tice i da arhitektonski naglasis, akcentujes takoreci, da se zna!!! Imas jos neko pitanje?
Time Crisis Posted August 23 Posted August 23 Bil Gejts je u jednom intervjuu rekao da posle 10 miliona dolara nema više neke bitne razlike, ako iko zna kako je imati para, cenim da je to on Inače se slažem sa onim što je Leia rekla na početku teme 1 1
Mel Posted August 23 Posted August 23 Just now, radisa said: Znas kako, to je rekla i moja zena na toj veceri koju pominjem u prvom postu...:) I to jeste tako... No pitanje jeste o materijalnom bogatstvu, jer mnogi ljudi vide to na razlicite nacine... I siromasniji vide drugacije od bogatih, obrazovani od neobrazovanih, ljudi koji imaju privatne firme od onih koj su direktori u drzavnim... Pitao sam par prijatelja, kroz neku pricu i svi su imali drugacije odgovore... Meni je u stvari zanimljivo videti kako se to pitanje percipira... Jer eno, na onom SFRJ topiku, neki su imali bogate pretke... Pa mene zanima kako oni vide da su bili bogati... Taj koga ja pominjem, kako se percipira bogatstvo - imao je veliku kucu i plac na samoj Slaviji.
Mel Posted August 23 Posted August 23 1 minute ago, namenski said: Zavrsava se, bez do sada poznatog izuzetka, na: Doduse, sto se Bg tice, mozes da biras, 1 demokratija, Lesce, Bezaniju, statijaznam... A mozes, sto se bogatstvatm tice i da arhitektonski naglasis, akcentujes takoreci, da se zna!!! Imas jos neko pitanje? Teshko da ce neko od tih bogatih iz UKja da trazi da ga sahane na Lescu, ali ne i nemoguce. 1
radisa Posted August 23 Author Posted August 23 Just now, Mel said: Taj koga ja pominjem, kako se percipira bogatstvo - imao je veliku kucu i plac na samoj Slaviji. Pa dobro, jel ti mislis da je on mislio da je bogat? Ono sto sam isto primetio da mnogi koje ljudi percipiraju kao bogate, sebe uopste ne vide tako...
dunja Posted August 23 Posted August 23 (edited) bogat si kad spavaš sam. Edited August 23 by Quince 1
Mel Posted August 23 Posted August 23 1 minute ago, radisa said: Pa dobro, jel ti mislis da je on mislio da je bogat? Ono sto sam isto primetio da mnogi koje ljudi percipiraju kao bogate, sebe uopste ne vide tako... Da, koliko kapiram tako su se dozivljavali. Bar njegova udovica, posto taj nije dugo preziveo posledice oduzimanja velike imovine. I tako se dozivljavala ta strana porodice, kao bili bogati ali vise ne.
namenski Posted August 23 Posted August 23 3 minutes ago, Mel said: Teshko da ce neko od tih bogatih iz UKja da trazi da ga sahane na Lescu, ali ne i nemoguce. E, Mel, Mel...
Filozof manijak Posted August 23 Posted August 23 Bogat si kad si obdaren, onda ti nikakvi supstituti za mali penis ne trebaju u životu. 1 7 1
radisa Posted August 23 Author Posted August 23 6 minutes ago, namenski said: A mozes, sto se bogatstvatm tice i da arhitektonski naglasis, akcentujes takoreci, da se zna!!! Ima kod Remarka u Crnom Obelisku dobra prica oko definisanha bogatstva preko velicine nadgobnog spomenika... 2
Mel Posted August 23 Posted August 23 Just now, Filozof manijak said: Bogat si kad si obdaren, onda ti nikakvi supstituti za mali penis ne trebaju u životu. Znachi svim zenama su pare potrebne, po definiciji. 2
Zli Gli Posted August 23 Posted August 23 Najbolje je roditi se jako bogat i onda imas samo jedan jedini zadatak, da ne spickas sve to nego da uzivas. A sto se tice bogatstva, jedino pravo je kad imas zenu i decu, dakle prvo porodica kao temelj svega, a tek onda idu devojka i izlasci s drustvom i kurve i kokain, putovanja po celom svetu... Dakle, jedes sta hoces kad hoces, kuci svi namireni, sa zenom seks 1-2 puta mesecno a za sve preko toga ima bastovana ili personalnog trenera, letovanje i zimovanje po jednom sa porodicom a ostalo sa drustvom ili devojkom, nekad bas ako mora sa pomenutim kurvama, onda gliser brodic za zajebanciju na reci, kvad neki za voznje po sumi, najnadrkanija Opel Astra sto postoji na svetu obavezno, kuca neka skromna od 1000 i kusur kvadrata plus apartman na moru i planini i kojekuda, neke zgrade silne u vlasnistvu i izdavanje istih, itd itd... Sto se samog kesa tice, mesecno bi bilo ok 50ak hiljada evra, retko kad vise. Sve ispod toga je patnja, realno. 6 1
Svemir Zeka Posted August 23 Posted August 23 13 minutes ago, Mel said: Znachi svim zenama su pare potrebne, po definiciji. meni nisu potrebne.
le petit nicolas Posted August 23 Posted August 23 15 minutes ago, Quince said: bogat si kad spavaš sam. A woman must have money and a room of her own if she is to write fiction. poz 5 1
Recommended Posts