Shan Jan Posted September 2 Posted September 2 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Da ste mnogo bogati, da li biste se koksali? Kupio bi koks za sve ljude ovog sveta, bilo bi zabavnije. 2
Svemir Zeka Posted September 2 Posted September 2 1 minute ago, Shan Jan said: Kupio bi koks za sve ljude ovog sveta, bilo bi zabavnije. E sad jbg to zvuči samarićanski, ali neko bi te sačekao iza ćoška
braca Posted September 2 Posted September 2 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Da ste mnogo bogati, da li biste se koksali? Nein, zato što ne volim, koks izmedju ostalog ubija empatiju, ljudi pod koksom postaju kruti i bezobzirni... Pitaj me da li bih išao u Amazon/Peru kod šamana na ayahuasca seanse... 😉 2 1
Ardian Posted September 2 Posted September 2 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Da ste mnogo bogati, da li biste se koksali? 5
Shan Jan Posted September 2 Posted September 2 11 minutes ago, Svemir Zeka said: E sad jbg to zvuči samarićanski, ali neko bi te sačekao iza ćoška Jok mori, mislim da je veca zabava da gledas ceo svet na koksu nego da se sam koksiras
Svemir Zeka Posted September 2 Posted September 2 Da sam jako bogata, evo mog redosleda: 1. Da vidim Maču Pikču 2. Himalaji, donekle, ipak sam ja rashodovana 3. Platila bih da me voze oko Aljaske da gledam gde su se zaglavljivali brodovi iz knjiga koje volim 4. Dodem u USA na neka mesta: gde je sniman Road to nowhere, Montanu, u veliki kanjon 5. Angažovala bih Šanju da me vodi u Bocvanu i ostatak Afrike Kad sve to prođem, išla bih (s mogućnošću da me neko precvikne ili zamrem od neke zaraze) po Indiji bekpek, po kojekakvim rupama. Eto ja bih to. E i da, da odem u St Peterburg i u Sibir, to pre Indije. I otišla bih u Černobil u olovmom odelu. Tako, zasad to bi bilo to. 7 1
braca Posted September 2 Posted September 2 (edited) 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Da sam jako bogata, evo mog redosleda: 1. Da vidim Maču Pikču 2. Himalaji, donekle, ipak sam ja rashodovana 3. Platila bih da me voze oko Aljaske da gledam gde su se zaglavljivali brodovi iz knjiga koje volim 4. Dodem u USA na neka mesta: gde je sniman Road to nowhere, Montanu, u veliki kanjon 5. Angažovala bih Šanju da me vodi u Bocvanu i ostatak Afrike Kad sve to prođem, išla bih (s mogućnošću da me neko precvikne ili zamrem od neke zaraze) po Indiji bekpek, po kojekakvim rupama. Eto ja bih to. E i da, da odem u St Peterburg i u Sibir, to pre Indije. I otišla bih u Černobil u olovmom odelu. Tako, zasad to bi bilo to. The Bucket List Kafu baš ne moraš da probaš, tj ja neću... Edited September 2 by braca 1
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 13 minutes ago, Svemir Zeka said: 3. Platila bih da me voze oko Aljaske da gledam gde su se zaglavljivali brodovi iz knjiga koje volim radnja Terora nema nikakve veze sa Aljaskom U potpisu: Vaša Zanimljiva Geografija 1
Sestre Bronte Posted September 2 Posted September 2 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Da sam jako bogata, evo mog redosleda: 1. Da vidim Maču Pikču 2. Himalaji, donekle, ipak sam ja rashodovana 3. Platila bih da me voze oko Aljaske da gledam gde su se zaglavljivali brodovi iz knjiga koje volim 4. Dodem u USA na neka mesta: gde je sniman Road to nowhere, Montanu, u veliki kanjon 5. Angažovala bih Šanju da me vodi u Bocvanu i ostatak Afrike Kad sve to prođem, išla bih (s mogućnošću da me neko precvikne ili zamrem od neke zaraze) po Indiji bekpek, po kojekakvim rupama. Eto ja bih to. E i da, da odem u St Peterburg i u Sibir, to pre Indije. I otišla bih u Černobil u olovmom odelu. Tako, zasad to bi bilo to. Svako jutro kad se probudiš zahvali bilo kom bogu što nisi jako bogata. 3
Svemir Zeka Posted September 2 Posted September 2 5 minutes ago, Filozof manijak said: radnja Terora nema nikakve veze sa Aljaskom U potpisu: Vaša Zanimljiva Geografija Khm 4 minutes ago, Sestre Bronte said: Svako jutro kad se probudiš zahvali bilo kom bogu što nisi jako bogata. Why?
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Khm natrag u školsku klupu 1
braca Posted September 2 Posted September 2 28 minutes ago, Svemir Zeka said: Da sam jako bogata, evo mog redosleda: 1. Da vidim Maču Pikču 2. Himalaji, donekle, ipak sam ja rashodovana 3. Platila bih da me voze oko Aljaske da gledam gde su se zaglavljivali brodovi iz knjiga koje volim 4. Dodem u USA na neka mesta: gde je sniman Road to nowhere, Montanu, u veliki kanjon 5. Angažovala bih Šanju da me vodi u Bocvanu i ostatak Afrike Kad sve to prođem, išla bih (s mogućnošću da me neko precvikne ili zamrem od neke zaraze) po Indiji bekpek, po kojekakvim rupama. Eto ja bih to. E i da, da odem u St Peterburg i u Sibir, to pre Indije. I otišla bih u Černobil u olovmom odelu. Tako, zasad to bi bilo to. Veliki Kanjon : pun pogodak, obavezno. Bio, spucalo me samo tako, dosadio sam svima oko sebe da je to nešto što se mora videti bar jednom u životu. Ostalo nisam obišao. Jel se može nešto dodavati na tvoju listu ? Od mesta gde sam bio, isto pod obavezno : Island. Pored fantastične prirode koju nećeš videti na drugim mestima, ako si mesožder, najbolje meso na svetu. Islandsko meso, svejedno govedina ili jagnjetina, je nešto najbolje što sam okusio u životu. Posle toga ide bar pet praznih mesta, pa onda ostali mogu da se poredjaju. Od mesta gde nisam bio, a voleo bih, krstarenje na Antartiku... 2 1
Recommended Posts