Heaviside Posted September 1 Posted September 1 (edited) 49 minutes ago, Sammael said: Joj. Bukvalno nikad ne želim da na letu pričam s bilo kim, preferirao bih da mi se ni kabinsko osoblje ne obraća a kamoli random putnik do mene. U avionu uvek slušalice na ušima (ne u, nego baš na, da se dobro vide), nebitno da li slušam nešto ili ne. vrlo retko do nikad ti se obrati neko ko baš ne mora ako imaš to. mene small talk sa ljudima koje prvi put vidim ne smara nego me uznemirava, bukvalno se plašim da će neko da mi se obrati. ranije to nije važilo za simpa ženke, sad me to i najviše plaši. samo mi fali da krenu da me proganjaju demoni koji navlače na preljubu. Edited September 1 by Heaviside 3 1
Zli Gli Posted September 1 Posted September 1 (edited) Danas sam bio sa bivsim kosarkasem, miks cale iz Sudana i keva iz Hrvatske, prijatelj jednog prijatelja pa mu prodajem usluzno neki BMW X6 jer je kupio noviji. Covek igrao kosarku u Ceskoj, Portugalu, Rusiji i tako jos nekim levim zemljama, imao par pristojnih ugovora, nista spektakularno ali je uspeo da napravi Vilu u Opatiji za 10 ljudi koju preko leta izdaje za 1000e dan, minimum 7 dana, i kaze da je manje vise puno ta 4 meseca. Dakle, 100+ somica tu, mimo toga neke gradjevinske kombinacije cele godine i lova kaplje, covek 44 godine a izgleda ko mladic (nije cak ni crn nesto preterano s obzirom da je cale Sudanac, verovatno ne Juzni jer oni su crni kao noc). Jedna laganica od zivota. Skidam kapu i pitam se kako li tek zive najbolje placeni sportisti, koje je to useravanje od para na svim frontovima ceo zivot i bas moras biti tezak debil da ga ne prozivis bogovski. Edited September 1 by Zli Gli 4
Popular Post garcia Posted September 1 Popular Post Posted September 1 On 31. 8. 2024. at 16:12, Sestre Bronte said: osim toga, ređe pomišljam na samoubistvo tako da ima smisla imati pare 8 7
Katikon Posted September 2 Posted September 2 On 31. 8. 2024. at 16:43, Zli Gli said: Zato sam i napisao taj stih jer sam se lazno smesio ovom levom coveku kad je gledao u pauzama hasanja, pravi onaj brdsko planinski boske sto verovatno svrsava na nedavno pomirenje Zara i Gocija. A prosle su i neke silne lepe crnkinje ali se nisu ljubile 9
Shan Jan Posted September 2 Posted September 2 Bogat covek je onaj koji moze da se ponasa ko Vlado Georgijev... i da mu se mozete samo napusiti kurca. 2 2 2
garcia Posted September 2 Posted September 2 dakle vlasnik rečnog cargo preduzeća. to mi bljaksi, ko vlasnik pumpe božemeprosti 4
Svemir Zeka Posted September 2 Posted September 2 Bogat si kad pored pumpe, imaš i pečenjaru i salu za svadbe. Na svakom od izlaza iz grada 2 1 2
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 Bogat čovjek ne ima vremena da bleji na PPP-u. Eto, i to sam vam otkrio... 5
Popular Post Zli Gli Posted September 2 Popular Post Posted September 2 Kako je keksi stizao i da putuje, jede krem i kojesta, jebe kurve, slika sta jede i jebe i pise dugacke postove? Sve se moze kad se hoce. 6 5 1
Eleniko Posted September 2 Posted September 2 6 minutes ago, Zli Gli said: Kako je keksi stizao i da putuje, jede krem i kojesta, jebe kurve, slika sta jede i jebe i pise dugacke postove? Sve se moze kad se hoce. Ali pao kad je Vasudeva formirao moralnu policiju PPP
Shan Jan Posted September 2 Posted September 2 Lako je Keksiju kad se nadrogira koksa sa dupeta brazilske kurve pa moze da radi pet stvari istovremeno.
Zli Gli Posted September 2 Posted September 2 Ko nas jebe sto nismo bogati pa da se i mi koksamo i budemo hiperaktivni 1
braca Posted September 2 Posted September 2 10 hours ago, garcia said: Početak filma Riders of Justice : Dva nerda predstavljaju svoje istraživanje nekom bordu direktora u firmi, sa jako komplikovanim dijagramima, analizama, bla bla, o korelaciji izmedju visine primanja i automobila koje kupuju... Na kraju prezentacije jedan od direktora : - Znači potrošili ste X miliona da bi nam rekli na kraju da imućniji ljudi kupuju Mercedes i BMW, a siromašniji Kia i Toyotu ??? Inače dobar film, sa neočekivanim raspletom, preporučujem 1 1
Recommended Posts