Jump to content
IGNORED

Kako bi definisali, ko je bogat čovek?

radisa

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Venom said:

Da vratim onda topic na pravi kolosek, bogat čovek je čovek koji nikad u životu nije kupio automobil, plaćao održavanje, gorivo, osiguranje, parking. 

Upravo u ovo se uklapa najbogatiji čovek koga znam. Nikad ne vozi. Za bitcoin ne znam, ali mogu da pogledam

• +1 1
Posted
3 hours ago, JozoMujica said:

Zašto bi bogataš išao u McDonalds i jeo plastično đubre umesto da okrene prase ili jagnje?

izađe iz kuće, svrati po doručak u McDonalds, pa do kancelarije u firmi Berkshire Hathaway

za sada ima 94 godine, grozni woren bafet

posle kažu mek najgora hrana

• +1 2
Posted
15 minutes ago, Venom said:

bogat čovek je čovek koji nikad u životu nije kupio automobil, plaćao održavanje, gorivo, osiguranje, parking. 

Sluzbeni auto :)

• Wub 1
Posted
4 minutes ago, x500 said:

Podizem i za vozaca. Bio dobar osecaj dok je trajalo :D 

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Shan Jan said:

Podizem i za vozaca. Bio dobar osecaj dok je trajalo :D 

Bio si udat? :rolleyes:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
13 minutes ago, x500 said:

čitam šta piše i kažem cccc

Posted
11 hours ago, Venom said:

Da vratim onda topic na pravi kolosek, bogat čovek je čovek koji nikad u životu nije kupio automobil, plaćao održavanje, gorivo, osiguranje, parking. 

I od tih para kupio Bitcoin na vreme.

ja kad bi bio bogat, kupovao bih automobile. oldtimere. pa bih se oblacio po starinski + obavezne rukavice za voznju i vozao kroz razna bajkovita sela i ostajao gde god mi se svidi, kolko god mi prija. mozda bih usput u voznji i recitovao ko onaj doktor iz sela malog. samo se nadam da ne bih bas vozio ko on. :lol:

• Wub 2
  • Haha 2
Posted

Ja da imam i 10 puta vecu platu ne bi nista promenilo u mom zivotu. Sve zelje sto se tice para sam ispuno, sad mi ostali samo problemi koje novci ne mogu da kupe.

Pisanje po sirotinji™.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
23 minutes ago, Shan Jan said:

Ja da imam i 10 puta vecu platu ne bi nista promenilo u mom zivotu. Sve zelje sto se tice para sam ispuno, sad mi ostali samo problemi koje novci ne mogu da kupe.

Pisanje po sirotinji™.

Ako nije problem da ti pošaljem broj mog računa.

• +1 1
  • Haha 2
  • Tužno 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ja bih mnogo volela pasivni prihod od 1500-2000 evrica mesechno. Bilo bi svete, dovidjenja prijatno. Radila radila, ne radila ne radila.

• +1 5
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
54 minutes ago, Shan Jan said:

Pisanje po sirotinji™.

Pa i to što ti fali može da se kupi... ako me razumeš.

• Haha 1
Posted

A sto mi uopste pricamo ovde o bogatstvu? Niko od nas ovde nije bogat, ma kako da su nam plate dobre, zaposleni smo po firmama, na plati.

Da sam bogat, kupio bih ovaj sajt i uradio sto je Elon Musk uradio sa Twitter.

• Haha 2
Posted
1 hour ago, Shan Jan said:

Pisanje po sirotinji™.

To ti misliš...