gsb Posted August 30 Posted August 30 (edited) 2 hours ago, Eleniko said: u pa to je jeftinije nego na kosovu https://shop.spar-kosova.com/product/monini-vaj-ulliri-ekstra-virgjin-1l/ Ja sam svojim ocima u Trstu, pocetkom avgusta videla 10,6 evra/litar. Bez popusta. Obicna samousluga, Coop, u trznom centru. Kupila sam neko za 10,8, na akciji, oiginalno 12 (kad je car bio cicija). Edited August 30 by gsb 1
Svemir Zeka Posted August 30 Posted August 30 1 minute ago, Venom said: Da vratim onda topic na pravi kolosek, bogat čovek je čovek koji nikad u životu nije kupio automobil, plaćao održavanje, gorivo, osiguranje, parking. Upravo u ovo se uklapa najbogatiji čovek koga znam. Nikad ne vozi. Za bitcoin ne znam, ali mogu da pogledam 1
Sestre Bronte Posted August 30 Posted August 30 3 hours ago, JozoMujica said: Zašto bi bogataš išao u McDonalds i jeo plastično đubre umesto da okrene prase ili jagnje? izađe iz kuće, svrati po doručak u McDonalds, pa do kancelarije u firmi Berkshire Hathaway za sada ima 94 godine, grozni woren bafet posle kažu mek najgora hrana 2
x500 Posted August 30 Posted August 30 15 minutes ago, Venom said: bogat čovek je čovek koji nikad u životu nije kupio automobil, plaćao održavanje, gorivo, osiguranje, parking. Sluzbeni auto 1
Shan Jan Posted August 30 Posted August 30 4 minutes ago, x500 said: Sluzbeni auto Podizem i za vozaca. Bio dobar osecaj dok je trajalo 2
Svemir Zeka Posted August 30 Posted August 30 6 minutes ago, Shan Jan said: Podizem i za vozaca. Bio dobar osecaj dok je trajalo Bio si udat? 1 1
Sestre Bronte Posted August 30 Posted August 30 13 minutes ago, x500 said: Sluzbeni auto čitam šta piše i kažem cccc
adam Posted August 31 Posted August 31 11 hours ago, Venom said: Da vratim onda topic na pravi kolosek, bogat čovek je čovek koji nikad u životu nije kupio automobil, plaćao održavanje, gorivo, osiguranje, parking. I od tih para kupio Bitcoin na vreme. ja kad bi bio bogat, kupovao bih automobile. oldtimere. pa bih se oblacio po starinski + obavezne rukavice za voznju i vozao kroz razna bajkovita sela i ostajao gde god mi se svidi, kolko god mi prija. mozda bih usput u voznji i recitovao ko onaj doktor iz sela malog. samo se nadam da ne bih bas vozio ko on. 2 2
Shan Jan Posted August 31 Posted August 31 Ja da imam i 10 puta vecu platu ne bi nista promenilo u mom zivotu. Sve zelje sto se tice para sam ispuno, sad mi ostali samo problemi koje novci ne mogu da kupe. Pisanje po sirotinji™. 1 1
Milošica Posted August 31 Posted August 31 23 minutes ago, Shan Jan said: Ja da imam i 10 puta vecu platu ne bi nista promenilo u mom zivotu. Sve zelje sto se tice para sam ispuno, sad mi ostali samo problemi koje novci ne mogu da kupe. Pisanje po sirotinji™. Ako nije problem da ti pošaljem broj mog računa. 1 2 2 1
Mel Posted August 31 Posted August 31 Ja bih mnogo volela pasivni prihod od 1500-2000 evrica mesechno. Bilo bi svete, dovidjenja prijatno. Radila radila, ne radila ne radila. 5 2
Nikodije Posted August 31 Posted August 31 54 minutes ago, Shan Jan said: Ja da imam i 10 puta vecu platu ne bi nista promenilo u mom zivotu. Sve zelje sto se tice para sam ispuno, sad mi ostali samo problemi koje novci ne mogu da kupe. Pisanje po sirotinji™. Pa i to što ti fali može da se kupi... ako me razumeš. 1
Yoyogi Posted August 31 Posted August 31 A sto mi uopste pricamo ovde o bogatstvu? Niko od nas ovde nije bogat, ma kako da su nam plate dobre, zaposleni smo po firmama, na plati. Da sam bogat, kupio bih ovaj sajt i uradio sto je Elon Musk uradio sa Twitter. 2
Sammael Posted August 31 Posted August 31 1 hour ago, Shan Jan said: Ja da imam i 10 puta vecu platu ne bi nista promenilo u mom zivotu. Sve zelje sto se tice para sam ispuno, sad mi ostali samo problemi koje novci ne mogu da kupe. Pisanje po sirotinji™. To ti misliš...
Recommended Posts