Shan Jan Posted August 30 Posted August 30 Prica starija od "ne daj coveku ribu nego ga nauci da peca", koju sam BTW nasao i u tekstovima Konfucijevog ucenja od pre 2500 godina
JozoMujica Posted August 30 Posted August 30 8 hours ago, Yoyogi said: Jedan bogatas, rece: "Ja spavam u krevetu, ti spavas u krevetu. Ja idem u MacDonalds, ti ides u MacDonalds i Taco Bell. Kako se razlikujemo?". On ima private mlaznjak kada mu se prohte. Na zemlji, maltene su isto i on i bilo ko ko ima posao. Zašto bi bogataš išao u McDonalds i jeo plastično đubre umesto da okrene prase ili jagnje? 1
Кристофер Лумумбо Posted August 30 Posted August 30 10 minutes ago, JozoMujica said: Zašto bi bogataš išao u McDonalds i jeo plastično đubre umesto da okrene prase ili jagnje? 1 4 1
JozoMujica Posted August 30 Posted August 30 12 minutes ago, ToniAdams said: Ama to taj jedan, drugi okreće prase. Ovaj voli mek. Lud čovek. 1 1
Filozof manijak Posted August 30 Posted August 30 2 minutes ago, JozoMujica said: Lud čovek. Puno novca izludi čoveka
radisa Posted August 30 Author Posted August 30 (edited) 5 minutes ago, Midžeta said: Mnogo jaka tema Jbg, otvoris temu kao filozofsku, a mangupi ti urade ono Bjagino i Cukicevo Vidi sta sam ti uradio od teme, tata, Okrenuo, pokrenuo, napravio neki cudan spoj... :( Edited August 30 by radisa 2
adam Posted August 30 Posted August 30 9 hours ago, Venom said: Možda, ali ovo je sveži sir. Može da bude i recimo rikota sa 7%, mislim da ovakav sir ima najčešće bliže 10. Ali u pravu si da je marketing, hrana bogata proteinima je tražena roba ovih dana i sad to lepe gde god stignu. Kao pre desetak godina da nema gluten. aha. ja sam se osamdesetih cudio kad sam provalio u supermarketu u americi da je suncokretovo ulje s natpisom na boci 'cholesterol free' dosta skuplje od ostalih suncokretovih ulja - i taman toliko popularnije. al tad sam bio mlad. vec dugo se ne cudim niti obracam paznju. namerno. nego se hvatam u sve marketinske zamke. lepse spavam makar sam najgluplji usvijet.
Midžeta Posted August 30 Posted August 30 17 minutes ago, radisa said: Jbg, otvoris temu kao filozofsku, a mangupi ti urade ono Bjagino i Cukicevo Vidi sta sam ti uradio od teme, tata, Okrenuo, pokrenuo, napravio neki cudan spoj... :( A jbg, bilo je za ocekivati, ali ovo je moralo da go south i postane shitshow Tema ko tema je odlicna
Sara Posted August 30 Posted August 30 Ja svaki put ne mogu da spavam kad mi jave kolko kosta monini ulje u Kanadi
Eleniko Posted August 30 Posted August 30 1 minute ago, Sara said: Ja svaki put ne mogu da spavam kad mi jave kolko kosta monini ulje u Kanadi ove godine tj sada više nije nigde jeftino videćemo da li će odličan rod masline ove godine oboriti cene, sumnjam
Eleniko Posted August 30 Posted August 30 u pa to je jeftinije nego na kosovu https://shop.spar-kosova.com/product/monini-vaj-ulliri-ekstra-virgjin-1l/
Кристофер Лумумбо Posted August 30 Posted August 30 46 minutes ago, ToniAdams said: Ama to taj jedan, drugi okreće prase. Ovaj voli mek. Mac >>>>> bilo koje pecenje, smatram da je to najgori nacin obrade mesa, sirotinjski, i nismo ludi mi dole na jugu sto nemamo pecenjare. 1
Recommended Posts