Shan Jan Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 Prica starija od "ne daj coveku ribu nego ga nauci da peca", koju sam BTW nasao i u tekstovima Konfucijevog ucenja od pre 2500 godina
JozoMujica Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 8 hours ago, Yoyogi said: Jedan bogatas, rece: "Ja spavam u krevetu, ti spavas u krevetu. Ja idem u MacDonalds, ti ides u MacDonalds i Taco Bell. Kako se razlikujemo?". On ima private mlaznjak kada mu se prohte. Na zemlji, maltene su isto i on i bilo ko ko ima posao. Zašto bi bogataš išao u McDonalds i jeo plastično đubre umesto da okrene prase ili jagnje? 1
ToniAdams Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 Ama to taj jedan, drugi okreće prase. Ovaj voli mek.
Кристофер Лумумбо Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 10 minutes ago, JozoMujica said: Zašto bi bogataš išao u McDonalds i jeo plastično đubre umesto da okrene prase ili jagnje? 1 4 1
JozoMujica Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 12 minutes ago, ToniAdams said: Ama to taj jedan, drugi okreće prase. Ovaj voli mek. Lud čovek. 1 1
Filozof manijak Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 2 minutes ago, JozoMujica said: Lud čovek. Puno novca izludi čoveka
radisa Posted August 30, 2024 Author Posted August 30, 2024 (edited) 5 minutes ago, Midžeta said: Mnogo jaka tema Jbg, otvoris temu kao filozofsku, a mangupi ti urade ono Bjagino i Cukicevo Vidi sta sam ti uradio od teme, tata, Okrenuo, pokrenuo, napravio neki cudan spoj... :( Edited August 30, 2024 by radisa 2
adam Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 9 hours ago, Venom said: Možda, ali ovo je sveži sir. Može da bude i recimo rikota sa 7%, mislim da ovakav sir ima najčešće bliže 10. Ali u pravu si da je marketing, hrana bogata proteinima je tražena roba ovih dana i sad to lepe gde god stignu. Kao pre desetak godina da nema gluten. aha. ja sam se osamdesetih cudio kad sam provalio u supermarketu u americi da je suncokretovo ulje s natpisom na boci 'cholesterol free' dosta skuplje od ostalih suncokretovih ulja - i taman toliko popularnije. al tad sam bio mlad. vec dugo se ne cudim niti obracam paznju. namerno. nego se hvatam u sve marketinske zamke. lepse spavam makar sam najgluplji usvijet.
Midžeta Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 17 minutes ago, radisa said: Jbg, otvoris temu kao filozofsku, a mangupi ti urade ono Bjagino i Cukicevo Vidi sta sam ti uradio od teme, tata, Okrenuo, pokrenuo, napravio neki cudan spoj... :( A jbg, bilo je za ocekivati, ali ovo je moralo da go south i postane shitshow Tema ko tema je odlicna
Sara Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 Ja svaki put ne mogu da spavam kad mi jave kolko kosta monini ulje u Kanadi
Eleniko Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 1 minute ago, Sara said: Ja svaki put ne mogu da spavam kad mi jave kolko kosta monini ulje u Kanadi ove godine tj sada više nije nigde jeftino videćemo da li će odličan rod masline ove godine oboriti cene, sumnjam
Eleniko Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 u pa to je jeftinije nego na kosovu https://shop.spar-kosova.com/product/monini-vaj-ulliri-ekstra-virgjin-1l/
Кристофер Лумумбо Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 46 minutes ago, ToniAdams said: Ama to taj jedan, drugi okreće prase. Ovaj voli mek. Mac >>>>> bilo koje pecenje, smatram da je to najgori nacin obrade mesa, sirotinjski, i nismo ludi mi dole na jugu sto nemamo pecenjare. 1
Recommended Posts