Sandradjer Posted August 27 Posted August 27 Lepo platiti korporaciji ciji je posao da ti spremi CV, spremi te za sve kroz sta moras proci da bi se zaposlio. Tako to rade ozbiljni ljudi. Cena je 3-4 tisuce evrica 2
Sandradjer Posted August 27 Posted August 27 (edited) 18 minutes ago, Shan Jan said: Pre bih kupio neki crypto, veca je sansa da cu da zaradim Pa oni koji to rade sigurno imaju svoju racunicu. Kad budes prelazio u nastavnicki kadar mogu da te spremim. Vrlo lose prolaze ljudi bez radnog iskustva u skolama, losije nego neko bez iskustva Edited August 27 by Sandradjer 1
Filozof manijak Posted August 27 Posted August 27 ja imam radnog iskustva: 8 godina u osnovnoj, i 4 godine u srednjoj 4 1
Sandradjer Posted August 27 Posted August 27 3 minutes ago, Filozof manijak said: ja imam radnog iskustva: 8 godina u osnovnoj, i 4 godine u srednjoj Da li ste se do sedme godine osecali kao penzioner?
Filozof manijak Posted August 27 Posted August 27 ne, ali jesam se osjećal kao Prezident odijeljenske zajednice
pt 2.0 Posted August 27 Posted August 27 1 hour ago, x500 said: Kada imam intervju za potencijalne clanove mog time jedna od najznacajnih stvari u razgovoru je hobi - kako covek provodi slobodno vreme. Na primer, praksa i relativno mali uzorak su pokazali da dzogeri imaju problem da rade u timu. Oni su soleri i ekstremno su fokusarani na svoj cilj. Ljudi iz borilackih sportova su izuzetno mentalno snazni i lakse nalaze resenje problema. Basketasi i fuzbaleri imaju dobar osecaj za tim i da "pokriju" manjkavosti clanova time. Opet ponavljam, ovo su zakljuci na malom uzorku. Ja sam u fazonu “Smrt sportu”, a prepoznajem se u boldu. Jedini problem koji ja imam je što stvari koje predložim i(ovo se odnosi i na uvide o drugim ljudima koje imam) rukovodioci (kolege) obično prihvate prekasno (shvate prekasno), kad ih vanredni dogadjaj drkne u pravo glavu. 1 hour ago, x500 said: Sta ocekuje, da potvrdim 100 puta, ili da promenim misljenje i odustanem od potvrde?! Meni opisana situacija deluje kao sindrom onih ljudi koji prosto proizvode previše reči za smisao tj. informaciju koju prenose. Pizdim od preteranog brbljanja, imam utisak da mi piju krv na slamčicu… 1
Sandradjer Posted August 27 Posted August 27 (edited) Sjajan ste kandidat za vecernju skolu . Ne @pt 2.0 nego manijak Edited August 27 by Sandradjer 1
Mel Posted August 27 Posted August 27 1 hour ago, Quince said: jasno, s tim što se moj post odnosio na životne sceniarije u kojima traženje (novog) posla postaje sam za sebe full-time posao, koji je pritom i izvor velikog stresa, pa odatle onda razni drugi izvori (gotovo konstantnog) stresa na samom poslu, na koje ne možeš uvek da utičeš, u zavisnosti od toga kome se kako zalomi edit: poenta je da je privilegija kada čovek ne mora kroz to da prolazi, bar iz mog nekog ugla Ovo sam otprilike rekla mojoj majci na temu jedne koleginice koja nema LinkedIn i nema CV. 1
x500 Posted August 27 Posted August 27 49 minutes ago, Svemir Zeka said: Možda bih sad, da sam prijvatila, bila "bogat čovek" koji ne nosi sat i ne ide na razgovore Mogla si mojim naftasima u Kazahstan. Sef busenja je uspevao, uz racionalno trosenje, da svake godine kupi jedan stan. Sad ima 10 stanova i pasivan prohod od 6-7000 eur mesecno. Danas pravi za rucak piletinu i becarac, samo mu je paprika pustila puno vode, i ceka 2.9 da deca krenu u skolu da se odmori Obican bushac, zivi u jednom selu kod Panceva, je kupio za 10 godina rada oko 60 lanaca zemlje i ima oko 1500 eur mesecno od arende. Samo ima muku, kakvo ce mu vino biti ove godine, kako da speci brzo vrenje shire Svako ima neku muku E da, obojica su nosili satove na poslu Tamo gde su oni radili nije bilo GSM signala, samo Iridium. Ako hoce da pricaju sa porodicom onda voznja oko 60-70 min do mesta gde je bilo GSM signala. Ako oce da pushe, onda voznja od 10 min - 2 km od busotine, i onda kafa i cigara 1 1
Mel Posted August 27 Posted August 27 30 minutes ago, Sandradjer said: Pa oni koji to rade sigurno imaju svoju racunicu. Kad budes prelazio u nastavnicki kadar mogu da te spremim. Vrlo lose prolaze ljudi bez radnog iskustva u skolama, losije nego neko bez iskustva Kako, zasto? Long term plan mi je da predjem u nastavu part time ... 1
Sandradjer Posted August 27 Posted August 27 (edited) 34 minutes ago, Mel said: Kako, zasto? Long term plan mi je da predjem u nastavu part time ... Ono sto sam najcesce cula kao mane: Preporuka iz druge skole (to je otprilike ulaznica), mislim na regularno zaposljavanje. Mene zovu direktori i pps da pitaju za nekoga (ne u smislu veze, pitaju vrlo konkretno sta ih zanima, a nisam rukovodeci organ, samo sam nastavnik). Ljudi sa iskustvom na drugim poslovima najcesce na tim razgovorima pricaju o svojoj karijeri van skole, odgovore na postavljeno pitanje i uvek se svede na tu pricu. Secam se jedne zene matematicarke (imala je biografiju daleko iznad proseka). Troje nas je bilo na razgovoru sa njom (direktor, psiholog i ja) i svi smo imali isto misljenje, negativno. Kao kad predje u industriju neki nastavnik. Edited August 27 by Sandradjer 1 1
Mel Posted August 27 Posted August 27 9 minutes ago, Sandradjer said: Ono sto sam najcesce cula kao mane: Preporuka iz druge skole (to je otprilike ulaznica), mislim na regularno zaposljavanje. Mene zovu direktori i pps da pitaju za nekoga (ne u smislu veze, pitaju vrlo konkretno sta ih zanima, a nisam rukovodeci organ, samo sam nastavnik). Ljudi sa iskustvom na drugim poslovima najcesce na tim razgovorima pricaju o svojoj karijeri van skole, odgovore na postavljeno pitanje i uvek se svede na tu pricu. Secam se jedne zene matematicarke (imala je biografiju daleko iznad proseka). Troje nas je bilo na razgovoru sa njom (direktor, psiholog i ja) i svi smo imali isto misljenje, negativno. Kao kad predje u industriju neki nastavnik. Da, mozda se ljudi previse isformatiraju i onda se ne uklapaju vise. ja sam zadnji put radila sa studentima kad sam radila na prvom fakultetu.
Sandradjer Posted August 27 Posted August 27 1 minute ago, Mel said: Da, mozda se ljudi previse isformatiraju i onda se ne uklapaju vise. ja sam zadnji put radila sa studentima kad sam radila na prvom fakultetu. Pa ti nisi bez iskustva u edukaciji . Fokusiraj se na starije uzraste, srednja skola, fakultet 1
Mel Posted August 27 Posted August 27 6 minutes ago, Sandradjer said: Pa ti nisi bez iskustva u edukaciji . Fokusiraj se na starije uzraste, srednja skola, fakultet To sam i mislila, srednja pa navise. Tenks. 1
Recommended Posts