Lord Protector Posted August 26 Posted August 26 (edited) 4 minutes ago, Venom said: Trik pitanje, bicikle vozi samo sirotinja. To samo sirotinja tako misli. Imaš bicikle od 30.000 €. Otac moje koleginice, imućan čovek, pasionirani biciklista, ima tri takve bicikle. Edited August 26 by Lord Protector 1 1
Eleniko Posted August 26 Posted August 26 16 minutes ago, Venom said: Kupio sam juče neke delove za bicikl i alat za 100e. Da li sam ja bogat čovek? Trik pitanje, bicikle vozi samo sirotinja. mi sirotilja za 100-nak evra kupimo ceo bajs na buvljaku...
Lord Protector Posted August 26 Posted August 26 (edited) Pavel Durov, vlasnik Telegrama, bilioner. Bogatstvo se ne akumulira samo, već i distribuira: Spoiler OTAC PREKO 100 DECE, IMA "VRHUNSKI DONATORSKI MATERIJAL" Pavel Durov nije u braku, i o njegovom privatnom životu se malo zna. Međutim, nedavmo je u svom postu na Telegramu otkrio da je donirao spermu i da ima najmanje 100 dece u 12 zemalja. „Upravo sam saznao da imam preko 100 biološke dece. Kako je to moguće za nekoga ko nikada nije bio u braku i više voli da živi sam?" napisao je. On je ispričao da ga je pre 15 godina blizak prijatelj koji je imao poteškoća sa začećem zamolio da donira spermu. Na klinici na koju je otišao da da donaciju, obavešten je da se smatra „vrhunskim donatorskim materijalom“ i da njegove donacije mogu pomoći parovima širom sveta. Edited August 26 by Lord Protector 2
Roger Sanchez Posted August 26 Posted August 26 17 minutes ago, Lord Protector said: ima tri takve bicikle. 1
Popular Post Venom Posted August 26 Popular Post Posted August 26 Inače, nije loša tema kako je pokrenuta, bolje nego uobičajeno razglabanje o dnevnim događajima i bilo je zanimljivih postova. Ali nije prvi put da forum zaglibi u gledanju u tuđi novčanik i navike. Prošli put da ja pamtim je bilo da li je pedesetak evra za večeru (tad je to bilo mnogo) za godišnjicu braka bahaćenje. Meni je tad bilo zanimljivo da je čovek kojem je to najviše smetalo na dvonedeljnom nivou davao izveštaje iz kafana, ali to je valjda bilo ok jer su bile narodske cene. Opcija da te to ne zanima i da uglavnom jedeš kod kuće, ali jednom godišnje odeš na nešto posebno nije registrovana kao mogućnost. Ljudima možda nedostaje razumevanje za potrebe drugih. Imao sam jednom sličnu situaciju kod onog tužnog služenja vojnog roka civilno, kupio sam čaj od moćnih 150 kinti i ispao bahati bogataš, kad sam skrenuo pažnju da je to novac koji kritičar troši dnevno na pljuge, svejedno nije pomoglo. To što njemu treba to mora, sve ostalo je bahaćenje. U tom smislu Heaviside je napisao najpametniju stvar, svako svoje pare troši kako mu odgovara, da bi bio zbog nečeg srećan. Ja sam lično team gayya po pitanju sata, nisam ga u životu nosio osim ovog nekog fitness trackera na kojem se jedva vidi koliko je sati, ali mi ne pada na pamet da se bavim time ko šta radi sa svojim parama, niti mi to smeta ali pristojno ćutim. S druge strane za svađu je potrebno dvoje, da meni neko kaže da sam bacio pare što sam potrošio 2k evra na staklenik, jer za te pare mogu da jedem paradajz do kraja života rekao bih mu da gleda svoja posla i tu bi bio kraj. Apsolutno me ne zanima šta bilo ko o tome misli, to radim za sebe i svoj ćef. Ljudi s mišljenjem uvek ima, šta god da uradiš, nema svrhe bilo kome šta objašnjavati osim da gleda svoja posla. 9 4
Mel Posted August 26 Posted August 26 Imala sam par onih ruchnih satova, nekih par fossil i neki parfois recimo koji nije kostao ni 30-40 evrica tad kad sam kupoila, volela sam da ih menjam povremeno. Sve je ostalo u starom stanu kad samnavrat nanos morala da se vracam za Srbiju pre 5 godina. Bas ste mi uboli temu za ponedeljak jutro, pih. 1
Venom Posted August 26 Posted August 26 14 minutes ago, Eleniko said: mi sirotilja za 100-nak evra kupimo ceo bajs na buvljaku... Kupio sam za 20 evra bajs u stanju poluraspada, manje više za sitne delove kad mi negde zafali, kad sam ga oprao i očistio videh da je sve u solidnom stanju. Stavio sam novi lanac i kablove, kočnice i možda ga prodam za tih 100 evra. Kad uračunam satnicu i potrošeno na nove delove, možda dobijem jedno 100 kinti po satu, sirotinja. 2
igoraki Posted August 26 Posted August 26 Kad ste se već satova dohvatili, skoro sam se nešto pitao da li iko još nosi ručne satove, pošto ga ja nemam od kad sam kupio mobilni, i uzmem baš da gledam po busu, pa ono 90% muškaraca nosi...baš sam se iznenadio. 3
Svemir Zeka Posted August 26 Posted August 26 Naravno. To mu dodaje na hotnesu. Ja kad gledam darlinga kako stavlja svoj sat, sva se obeznanim.
Roger Sanchez Posted August 26 Posted August 26 Ručni sat je nakit, osim u ratu nikad nije ni bio bogznašto drugo 2
Venom Posted August 26 Posted August 26 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Naravno. To mu dodaje na hotnesu. Ja kad gledam darlinga kako stavlja svoj sat, sva se obeznanim. Prelazim u team sat na ruci 2 1
đorđe geprat Posted August 26 Posted August 26 1 hour ago, Svemir Zeka said: Sat nosim na času, a u sobi gde primam klijente imam zidni sat. To je stvar koda i pristojnog ponašanja, da vreme merim diskretno i da ne držim telefon u ruci. Meni je posao da 45/50 minuta procenjujem i delim, i svakog trenutka znam koliko mi je ostalo. Ali kad imaš ovoliko vremena koliko neki imaju za gluposti, onda ti zaista sat i ne treba tebi je sat pomagalo, alat. PS: prevazišla si @slepa živana- 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 26 Posted August 26 kad vec pricamo o satovima, uvek su mi bili gadni oni sa metalnom narukvicom. inace sam jedini sat ikada platio tacno100 eur u rimu, sto je za mene tada bila dobra lova. 1
Sammael Posted August 26 Posted August 26 Mislim da je apsurdno gledati u tuđi tanjir, tj. potrošačke navike. Npr. meni je sasvim OK da dam mnogo para za dobru večeru, nije mi žao da dam za tompus 3000 din*, kolekcionar sam igračaka, dakle objektivno se bahatim u odnosu na neki standard u Srbiji. Ali ne bih nikad dao više od par hiljada za majicu/duks, ili 100-150€ max za obuću jer mi to ne znači ništa. Sat imam od oko 500€ koji sam dobio na poklon, sebi mislim da nikad nisam kupio skuplji od 100€. *pri tome imam par prijatelja i poznanika koji redovno puše tompuse od 100€+, to mi je potpuno besmislena količina para za tu namenu. Al njima bi jednako bilo besmisleno kad ja kupim igračke koje koštaju toliko... i više. 4
Recommended Posts