Svemir Zeka Posted August 25 Posted August 25 14000 je preko 100 evra, prolazim kriterijum za budalu.
Patty Lee Posted August 25 Posted August 25 @Svemir Zeka Ma bre, pusti, samo pusti. Kud sam te i citirala SORRY! 1
Popular Post Zli Gli Posted August 25 Popular Post Posted August 25 1 hour ago, Heaviside said: Ja recimo ne bih u životu platio automobil 50 hiljada kada i onaj od 30 radi sve što mi treba 1 2 14
Svemir Zeka Posted August 25 Posted August 25 17 minutes ago, Patty Lee said: @Svemir Zeka Ma bre, pusti, samo pusti. Kud sam te i citirala SORRY! Ne brini se ti ništa
Sammael Posted August 26 Posted August 26 1 hour ago, Filozof manijak said: Džaba nam novci kad smo siromašni duhom Spoiler “Blago siromašnima duhom, jer je njihovo Carstvo nebesko.” (Matej 5:3) 1
đorđe geprat Posted August 26 Posted August 26 8 hours ago, bradilko said: bogatstvo je stvar izbora. sto imas vise izbora to si bogatiji izbori zavise (I) od bogatstva što si bogatiji imaaš više izbora. 1
Filozof manijak Posted August 26 Posted August 26 Mene neće primiti u to Carstvo, jerbo se nisam odreko sotone 1
Svemir Zeka Posted August 26 Posted August 26 Kad budem skupila pare da kupim sat, slikaću ga da vidite kako je lep. Kad vidim kako se lahko naprđuje od forumskih buržujčina, samo se pitam kako ste uspeli da se pare same od sebe zarađuju. E ta sposobnost, to je bogatstvo.
x500 Posted August 26 Posted August 26 Rucni sat uvek nosim na ruci i koristim ga da pogledam, na diskretan nacin, koliko ima sati Cak i kad sam u vodi, bazen ili more, ili ako radi nesto i ruke su mi prljave, ili pak trebaju da ostanu ciste. Svakodnevno koristim Timex sat, jos od 87e sada vec 6-7 komad, koji je jednostavan i u poslednje vreme bitna stavka - da ima velike cifre da ne moram sa stavim naocare. Ovde nije pitanje sta ja volim - da nosim sat ili ne. Ili da li ima, ili nema, smisliti da covek nosi sat. Ili da postoje satovi od 30 ili 100 hiljada eur. Problem je da li covek moze ili ne moze da sebi priusti sat, ili nesto slicno, koji mu se svidja. Ako sat kosta koliko i mesecna ustedjevina, kupiti ili ne. Ili ukratko, da li moze sebi da ispuni zelju, koja naravno nije nerazumna. Meni je mladje dete uzelo sat pre jedno mesec dana - mnogo mi se svidja, bas je minimalisticki. Ide on Ja sam posle par dana kupio sebi slican sat za reda velicine 50 eur. Siroko, moze mi se 3
Svemir Zeka Posted August 26 Posted August 26 Sat nosim na času, a u sobi gde primam klijente imam zidni sat. To je stvar koda i pristojnog ponašanja, da vreme merim diskretno i da ne držim telefon u ruci. Meni je posao da 45/50 minuta procenjujem i delim, i svakog trenutka znam koliko mi je ostalo. Ali kad imaš ovoliko vremena koliko neki imaju za gluposti, onda ti zaista sat i ne treba 5
Eleniko Posted August 26 Posted August 26 1 minute ago, Svemir Zeka said: u sobi gde primam klijente 1
Venom Posted August 26 Posted August 26 Kupio sam juče neke delove za bicikl i alat za 100e. Da li sam ja bogat čovek? Trik pitanje, bicikle vozi samo sirotinja. 1
Svemir Zeka Posted August 26 Posted August 26 (edited) ^ Nabijem te na kurac, zlobniče. Edited August 26 by Svemir Zeka 1 2 1
Recommended Posts