Sestre Bronte Posted August 25 Posted August 25 ima sat na mobilnom jebo ga ti, što bi bacao 100 eur 5 1
Nikodije Posted August 25 Posted August 25 Just now, Sestre Bronte said: ima sat na mobilnom jebo ga ti, što bi bacao 100 eur Pa ja ne bih ni 10, nemam sat. 2
Eleniko Posted August 25 Posted August 25 ma ni 100e. čemu služi sat danas, da ti izviruje iz rukava opeglane šulje. ko će da ti je pegla. mi nemamo peglu u kući. samim tim nemam ni sat. ženi da tražim da pegla, neće proći. plus imaš telefon koji tačnije pokazuje vreme od bilo čega. aj sat koji ti meri pritisak i ostale parametre i stižu ti poruke ali omege i roleksi, thanks no thanks 1 1
Sestre Bronte Posted August 25 Posted August 25 pa ok, sat je nakit, to nema nikakvu upotrebnu vrednost a nakit me ne interesuje, ni burmu ne nosim više, omalila 3 1
Nikodije Posted August 25 Posted August 25 Ima sad tih pametnih satova, dobiješ vajber poruku i vidiš na satu. Al tek bih na to popizdeo. 3 1
Filozof manijak Posted August 25 Posted August 25 Znači, Jelenko ne nosi sat jer žena mu neće da pegla. Seems legit 1
Eleniko Posted August 25 Posted August 25 Just now, Nikodije said: Ima sad tih pametnih satova, dobiješ vajber poruku i vidiš na satu. Al tek bih na to popizdeo. al mož da isključis ili jos bolje da ti seva paja da to posedujes to tek nije pokazatelj bogatstva nigde, ni u bangladesu 1
Eleniko Posted August 25 Posted August 25 Just now, Filozof manijak said: Znači, Jelenko ne nosi sat jer žena mu neće da pegla. Seems legit peglanje je toliko jadna civilizacijska pojava da sam sa radoscu u svoj airbnb profil stavio da ne peglamo posteljinu i peskire i dodao - ako vam se ne svidja produzite dalje /dragi bugari i grci/. nisam napisao napusite mi se kurca uz vrhunski espreso, to cuvam za privatnu korespodenciju. 1
villiem Posted August 25 Posted August 25 Mozes lagano da se navuces na gledanje maila i ko te zove na mobilni, sa starim poznatim pokretom ruke da vidis koliko je sati, zarazno je
borris_ Posted August 25 Posted August 25 Francuski pendantni politicari su za potrebe placanja poreza izracunali kada si bogat. Hollande je rekao da ako zaradjujes >4000€ onda si bogat. Program ljevice je zasnovan na toj cifri, alo dodju n'a.vlast, svi koji zaradjuju >4000€ placace vise à avis ispo manje.
Popular Post Heaviside Posted August 25 Popular Post Posted August 25 18 minutes ago, Nikodije said: @Heaviside vidi ovo Inače slažem se sa gazimirom ovde, samo lud čovek bi za sat dao preko 100 jura, al izvoli, pozornica je tvoja. Mrzi me da čitam sve, ali slažem sa gazom da su satovi jedna potpuno nebitna stvar i da osobe kojima satovi čine iole značajan deo imovine imaju neki problem uz zanemarljiv broj izuzetaka tipa ljudi koji se time bave ili imaju nasleđen sat ili kolekciju sa velikom emotivnom vrednosti. Ja volim satove kao što neki ljudi vole drugi nakit uz dodatak da mi je inženjerstvo mehaničkih satova kao ostatak iz nekih davnih vremena fascinantno. Nisam kupio nijedan sat koji vredi više od pola moje mesečne zarade, jedan takav sam dobio na poklon. Uopšte me ne zanima šta ljudi koje ne zanimaju satovi misle o mojoj maloj kolekciji ili satu koji mi je u datom trenutku na ruci. Reći da samo lud čovek može na sat da potroši više od 100 evra je previše zadrt pogled na svet i život za moj ukus, prosto različiti ljudi troše pare za svoj gušt na različite načine. Ja recimo ne bih u životu platio automobil 50 hiljada kada i onaj od 30 radi sve što mi treba, ali ne mislim da su ljudi kojima je takav automobil pričinjava zadovoljstvo ludi nego se samo gasiraju na druge stvari. Ne razumem baš ni kad neko spička 500 evra za 2-3 bezvezna izlaska u kafani za jednu noć kad može da kupi vintage longine za te pare, ali cenim ni da taj nije nužno lud nego ga samo zabole za longine ali mu je srce puno kad čašnjava drugare i pokoju ženu sumnjivog morala. 13
bradilko Posted August 25 Posted August 25 bogatstvo je stvar izbora. sto imas vise izbora to si bogatiji 2
Svemir Zeka Posted August 25 Posted August 25 Koje ste vi dijabole, sunce ti žareno. Bogat je ko ima vaše vreme da ga troši na trućanje oko sata. To mi je sledeće na listi za kupovinu, pa sam spomenula. Inače me zabole kurac za bogatstvo, jebalo vas ko je bogat čovek 2 2 1
cedo Posted August 25 Posted August 25 49 minutes ago, Heaviside said: Mrzi me da čitam sve, ali slažem sa gazom da su satovi jedna potpuno nebitna stvar i da osobe kojima satovi čine iole značajan deo imovine imaju neki problem uz zanemarljiv broj izuzetaka tipa ljudi koji se time bave ili imaju nasleđen sat ili kolekciju sa velikom emotivnom vrednosti. Ja volim satove kao što neki ljudi vole drugi nakit uz dodatak da mi je inženjerstvo mehaničkih satova kao ostatak iz nekih davnih vremena fascinantno. Nisam kupio nijedan sat koji vredi više od pola moje mesečne zarade, jedan takav sam dobio na poklon. Uopšte me ne zanima šta ljudi koje ne zanimaju satovi misle o mojoj maloj kolekciji ili satu koji mi je u datom trenutku na ruci. Reći da samo lud čovek može na sat da potroši više od 100 evra je previše zadrt pogled na svet i život za moj ukus, prosto različiti ljudi troše pare za svoj gušt na različite načine. Ja recimo ne bih u životu platio automobil 50 hiljada kada i onaj od 30 radi sve što mi treba, ali ne mislim da su ljudi kojima je takav automobil pričinjava zadovoljstvo ludi nego se samo gasiraju na druge stvari. Ne razumem baš ni kad neko spička 500 evra za 2-3 bezvezna izlaska u kafani za jednu noć kad može da kupi vintage longine za te pare, ali cenim ni da taj nije nužno lud nego ga samo zabole za longine ali mu je srce puno kad čašnjava drugare i pokoju ženu sumnjivog morala. zato ti i zivis u austriji (cini mi se) a ja u makedoniji (balkanu) ... ne vidim cemu nerazumevanje ... skrsim taj vintage longines (ako je vise od jednog) bez da trepnem kao sto bacim salvetu umesto tanjira u grckoj kafani kao vrsta se nismo pomerili, kao sakupljaci poceli, kao sakupljaci cemo i skoncati
Svemir Zeka Posted August 25 Posted August 25 U šta se ovo pretvara, ko na šta troši koliko para Evo ja se razmišljam između 8000 i 11000 i 14000 Jesam siromašna ili sam budala? 1
Recommended Posts