Mindaugas Žukauskas Posted September 8 Posted September 8 11 minutes ago, Budja said: Samo slikaju Fricovu plavusu u boksu. Precenjena je 1
Serena Posted September 8 Posted September 8 Ja isto mislila da pocinju u 22, kad ono drogirana lisica vec odvukla 2 seta u jazbinu.
Cash Posted September 8 Posted September 8 2 minutes ago, Serena said: Ja isto mislila da pocinju u 22, kad ono drogirana lisica vec odvukla 2 seta u jazbinu. Ko ti je ova na avataru
Budja Posted September 8 Posted September 8 Da li je ovo najjadniji turnir po kvalitetu ikad u muskoj konkurenciji? Ono kad je zensko finale bilo kvalitetnije. 3
Cash Posted September 8 Posted September 8 E moj Friz, Sinner se ni oznojio nije. Častnije bi ja odigrao
Tsai Posted September 8 Posted September 8 2/4 a da to budu ao i uso poslednji put osvojio newcombe 1973.
Serena Posted September 8 Posted September 8 24 minutes ago, Cash said: Ko ti je ova na avataru Jedna otmena dama koja je prva na teren izasla u mini suknji, davne 55. na W. Spoiler Ova je iz 68. Moja imenjakinja, ako mi moderacija odobri promenu nika 2
Facundo Orellana Posted September 8 Posted September 8 Bravo za Sinera. Prva godina od 2003, da niko iz velike trojke nije uzeo slem, i prvi put od 2004. da velika trojka nije uzela barem dva slema. Od Federerovog prvog slema (Vimbi 2003) uzeli su 66 od 85.
Arkadija Posted September 9 Posted September 9 (edited) 7 hours ago, Facundo Orellana said: Bravo za Sinera. Stvarno za primer. Parama spasao karijeru, italijanskim vezama izbegao pravu kaznu, izuzetnim pr-om spominjanje dopinga u medijima svedeno na minimum, plus konkurencija na ovom US openu prilicno slaba. Sto bi nas narod rekao: Ko umije, njemu dvije. Edited September 9 by Arkadija 6
Serena Posted September 9 Posted September 9 Ispade jos i junak kako je igrajuci pod pritisko osvojio slem Gde su sad svi oni "istrazitelji" barkodova na Novakovim potvrdama da malo po ovom slucaju procackaju? Samo Kirios jos sme da ga podbode ali i on jedino u vezi Ane, bivse drage. Kako li se Simona oseca danas? A Viktor kojem je bilo zabranjeno da na tribinama sedi tokom teniskog meca zbog "dopinga"? 3
Recommended Posts